#1014472009-05-25 23:29:45 Válasz a #101223. hsz-ra
Kedves Josza!
Igen, voltunk Párizsban 8 napot és nagyon jól éreztük magunkat. Most egy kicsit megszaladt, remélem még eltart egy ideig. Kívánom nektek is (meg mindenkinek), hogy legyen ilyen jó, utazásokban gazdag időszaka.
Kedves Josza és Cilla!
Már biztosan csomagoltok. Kívánok Nektek élményekben gazdag nyaralást. Már hamarosan mi is megyünk. Nézzetek körül Laganasban is.
Üdv.: Boka (Kati)
#1015092009-05-26 12:26:24 Válasz a #101508. hsz-ra
Sziasztok!!!
Nekem még kicsit ,,odébb" van az utazás,de olyan felspannolt állapotban vagyok,hogy...nem birok magammal,nnaaa
MINDENKINEK szép utat!!!!
Hadiandi!!!Csudaszépek a képek,köszi!!!
Amikor elmentek megnézni a Navaggio-öblöt fentről, akkor nem csak a kilátóból érdemes megnézni, hanem van egy kis vékony ösvény ami ott kezdődik pár méterre a kilátótól. Azon kb. 100 métert előrementek, még jobb a kilátás az öbölre. Vigyázzatok azonban, csak akkor vágjatok neki, ha nincs tériszonyotok, mert szinte közvetlen a meredek fal mellett vezet az út. Tényleg szédítő a kilátás!
A véleményeteket szeretném kérni. Június 12-én indulunk busszal Zakynthosra. Ma tudtam meg, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lenni még a kiutazástól számított 3 hónapig. Az enyém szeptember 3-án lejár. Az Okmányirodában azt mondták, hogy jún. 12-ig nem valószínű, hogy megjön az új útlevél, gyorsítottan pedig dupla illetéket kell fizetnem, amit nagyon nem akarok. Szerintetek kockáztassak, vagy fizzessek? Mit tudnak csinálni a határon a vámosok? Nem engednek be az országba, vagy büntetnek? Nem pont ebbe a fórumba való téma, de nem tudtam hova írni. Köszi előre is a válaszokat.
De jó, hogy írtatok az útlevélről! Most néztem meg, hogy a csemetém útlevele is lejár a nyáron. Ha nem emlegetitek észre sem veszem csak amikor már késő!
Nem ide tartozik a téma de köszi mindekinek!
Most elszomorítottatok.
Tényleg ilyen komolyan veszik?
Pedig majdnem belefér a 3 hónapba
Egyébként az utazási irodát is felhívtam, hogy mit csináljak, ott azt sugallták, hogy nem muszáj megcsináltatni. Jaj, de nehéz.