Jó sok évvel ezelőtt voltunk Sartin (Anesti), valamint évekkel később Toronin...is.
Akkor természetesen átlátogattunk Sartira is. Amit tapasztaltunk, nagyon kiépült Sarti és rengetegen voltak..mivel főszezonban mentünk mi is. Annó a belső kis utcák nagyon bejöttek nekünk, a hangulat is jó volt, viszont egyes apartmanoknál a fiatalok nagyon hangosak voltak.
Kérdésem azoktól akik 1-2 éve voltak, tényleges ilyen nyüzsis lett Sarti?
/idén még nincs eldöntve hova menjünk, így fontolgatjuk a helyszint/.
Sajnos, egyre több a parti bár,ami együtt jár a tucc-tucc, bamm-bamm zajjal.Tudom az én magánügyem, de engem nagyon zavar.
Egyre többen vagyunk, ami semmit nem von le a tenger szépségéből,simogató hullámaiból, a Shiton félsziget csodálatos öbleinek varázsából.Viszont a régi Narancspartot ne keresse senki.
A tavernákban azért mindig találni szabad asztalt.
Sajnos, egyre több a parti bár,ami együtt jár a tucc-tucc, bamm-bamm zajjal.Tudom az én magánügyem, de engem nagyon zavar.
A korodnál gyorsabban öregszel
Engem a tuc-tuc zenénél sokkal jobban zavarnak a klasszikus olasz slágerek, amiket az olasz tengerpartokon nyomnak. 3-4 alkalommal nyaraltam az olasz tengerparton, de elsősorban az ott előszeretettel hangosított zenét nem tudta elviselni a gyomrom (se a középhullámú rádió minőségben nyomott hangminőséget, se a zenei stílust sem bírtam).
Már védett korban vagyok, de nekem felüdülés hallgatni a jó minőségben hangosított modern trance, dance, r&b, house, stb. zenéket. Pár éve Goa beachen az ott játszott zene volt a legnagyobb élményem, de Korfun (Glyfadan) is imádtam a Pazuzu bárból (nem halkan) kihallatszó zenéket.
Természetesen elfogadom, hogy az erős basszus zavar egyeseket, de mivel a mélyhang erőssége a távolság négyzetével arányosan csökken, ezért nekik Sarti elég nagy öble bőségesen ad helyet a nyugodt pancsoláshoz
Engem a zene nem zavar na jó, akkor igen, ha hajnali 3-kor a véget nem érő tuc-tuc-ra ébredek ...na, de kit érdekel? Örülök, hogy Szartin vagyok és jól érzem magam
Egyre többen vagyunk, ami semmit nem von le a tenger szépségéből,simogató hullámaiból, a Shiton félsziget csodálatos öbleinek varázsából.Viszont a régi Narancspartot ne keresse senki.
A tavernákban azért mindig találni szabad asztalt.
Köszi Csarlsz!
A nem Görög zene minket is nagyon zavar...főleg este. Nagy divat lett máshol is hogy laptopról, nyomják a Görög rádiókat reggeltől estig,igy hallgathatjuk a világzenét itt is.
Ássák a saját sirjukat szép lassan és ezzel párhuzamosan vesziti az esti varázsát is a korzósás.
Narancspartot mi is láttuk hogy elveszett teljesen....
üdv.
értelmes kérdésre értelmes válasz!
"volt már valaki augusztos közepén?"
hát most ilyen kérdésre mit válaszol az ember?
miért tiltanának ki?nincs rá indok.