Ezt nem értem, nekem mindegyik linkelésről működik, még a Tiétekről is. A Mozilla-ban és az Explorer-ben is megy.
És mit csinál, ha beírod a Google-ba, és ott a második találatra rákattintasz (az első valami "metacafe" lesz)?
Érdekes a probléma. Nekem elsőre működött Kónyu linkjéről. De van egy másik oldal, ahova bárki bejut és nekem mindig azt írja ki, hogy nem létezik. Szóval vannak még ilyen rejtélyek.
Én végignéztem tegnap este a címszavak alatti fényképeket. Vannak nagyon érdekesek is. És a készítőjük nagy hajóörült lehet, mert ami ott komparzenál le van fényképezve...nem is gondoltam volna, hogy ennyi sok féle komptársaság van és ami ebben fontos, hogy egy csomó ilyen speedkatamaran is van - utóbbiról nagyon pozitív tapasztalatom volt az idén Kosról Kalymnosra, így ha van rá mód, csak is ezt választanám (bár még nem tudom, hogy Athánból-e, vagy máshonnan). Majd kijegyzetelem a fotók alól a hajótársaságok neveit és össze kellene gyűjteni a menetrendeket...
Teljesen véletlenül olvastam el a topikot (ez volt a legfrissebb fórum téma), és teljesen odavagyok!!!!!
Na igen, ilyen egy igazi tengerpart, ezek a színek azok, amit a legjobban imádok.
Jól összezavartatok, végre sikerült kitalálnom a jövő nyaralás terveit, erre jön ez a Milos... huh...
A WizzAirnél, ha január-február-ban megveszed Krétára a jegyet, akkor odavissza illetékkel 25 ezer körül van, max 30 000 Ft. Rendszeresen néztem, ez tuti!!! És írtátok, hogy a komp abszolút nem drága, ezért megpróbálom a páromat meggyőzni, hogy ide menjünk jövőre.
Viszont kérnék egy kis segítséget. Láttam azt a komp-os oldalt, de Krétáról melyik városból indul és Miloson hol köt ki?
Előre is köszönöm!!
Üdv itt is és örülök a lelkesedésednek. A kompokkal valamit félreértettél, mert éppen azt írtuk, hogy általában drágábbak, mint a belföldi repülőjáratok.
A krétai kompok nagytöbbsége Rethimnoból és Heraklionból indul. Így (reptér szempontjából) Heraklion a nyerőbb.
Belföldi repülőjárat csak Athénból lehetséges, az Olympic Airlines-szal, ami oda-vissza 170 Euro körül van. Ez jó drága. A komp ettől olcsóbb - jelen esetben. Általánosságban írtam, hogy fordítva szokott lenni (pl. mi már repültünk belföldivel fele áron, mint a komp volt).
Egyébként wizzairrel BP-Milánó odavissza 10ezer ft, Milánó-Athén easyjettel odavissza 16ezer ft, És Athénból (az a P betűs kikötő) na onnan szárnyashajóval 12ezer ODA a jegy, 3,5 óra az út.
Végülis olcsón meg lehet úszni az utat... csak egy bökkenő van: Ha valamelyiket lekésed.... az szívás
De sajnos (hogy örülj Kónyu) nem tudunk Milos-ra menni, pont ezért.
Mivel ez nem a fő nyaralás lenne (mert az Lefkada lesz), így a másodiknál egy egyszerűbb megoldást kell választanunk, valami last minute-t.
Egyébként még arra is gondoltam, hogy saját szervezésben Krétára elmenni (Wizzair 30ezer odavissza), és ott lenni 4-5 napot, majd továbbmenni komppal 3 napra Karpathosra (mert az is gyönyörű sziget).
Vagy ha valaki tud hasonló jó kis nyaralási útitervet (nem drágán), írja meg nekem
És köszönöm mindenkinek a sok tippet! (egyébként az elmúlt 3 hónapban ez volt kb. a 7. nyaralási tervem a jövőre vonatkozóan)
Firkamanó, tervek tekintetében nekem is hetente, ha nem napontra váltakozik. Szinte egész évben biztos voltam benne, hogy Lesvosra megyünk jövőre. Aztán inkább mentem volna vissza a Peloponnészoszra, kötutazás keretében. Most úgy egy hónapja még hű vagyok Miloshoz...de ki tudja.
Ja, igen, az ilyen több helyütt átszállós repülések mindig olcsóbbak, de én nagyon utálom a sok várakozást, ki-be cuccolást és hogy elmegy az egész nap. Párom viszont szereti, mert repőlésmegszállott és minden repülőteret meg akar nézni.
Megmondanád, ez a szárnyashajó, melyik társaság, amit kinéztél Athénból??
Amúgy Karpathost nagyon tudom ajánlani
És ez az nálunk is: ha nem ez lesz a főnyaralás, akkor ez a második lesz és annak mindig valami egyszerűbb, olcsóbbnak kell lennie. Még ezen is múlhat.