Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83632 Üzenet linkje2008-10-23 11:05:06 

Sziasztok,

tegnap este én sem tudtam csatlakozni a fent említett oldalhoz, de ma reggel már működött icon_rolleyes.gif icon_smile.gif Próbálkozzatok !

# 167
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83633 Üzenet linkje2008-10-23 11:06:12  Válasz a #83612. hsz-ra Előzmény #83612

Ezt nem értem, nekem mindegyik linkelésről működik, még a Tiétekről is. A Mozilla-ban és az Explorer-ben is megy.
És mit csinál, ha beírod a Google-ba, és ott a második találatra rákattintasz (az első valami "metacafe" lesz)?

# 168
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83634 Üzenet linkje2008-10-23 11:14:48  Válasz a #83633. hsz-ra Előzmény #83633

Ez roppant érdekes,most az első kattintásra sikerült felmenni.
Ugylátszik ez időjárás függő. :)Vagy okt.23.

# 169
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83642 Üzenet linkje2008-10-23 13:56:17 

Sziasztok!

Érdekes a probléma. Nekem elsőre működött Kónyu linkjéről. De van egy másik oldal, ahova bárki bejut és nekem mindig azt írja ki, hogy nem létezik. Szóval vannak még ilyen rejtélyek.

Én végignéztem tegnap este a címszavak alatti fényképeket. Vannak nagyon érdekesek is. És a készítőjük nagy hajóörült lehet, mert ami ott komparzenál le van fényképezve...nem is gondoltam volna, hogy ennyi sok féle komptársaság van és ami ebben fontos, hogy egy csomó ilyen speedkatamaran is van - utóbbiról nagyon pozitív tapasztalatom volt az idén Kosról Kalymnosra, így ha van rá mód, csak is ezt választanám (bár még nem tudom, hogy Athánból-e, vagy máshonnan). Majd kijegyzetelem a fotók alól a hajótársaságok neveit és össze kellene gyűjteni a menetrendeket...

# 170
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83656 Üzenet linkje2008-10-23 16:01:06  Válasz a #83642. hsz-ra Előzmény #83642

Jó ötlet icon_smile.gif
# 171
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83661 Üzenet linkje2008-10-23 17:43:46 

Sziasztok!

Teljesen véletlenül olvastam el a topikot (ez volt a legfrissebb fórum téma), és teljesen odavagyok!!!!! icon_smile.gif
Na igen, ilyen egy igazi tengerpart, ezek a színek azok, amit a legjobban imádok.
Jól összezavartatok, végre sikerült kitalálnom a jövő nyaralás terveit, erre jön ez a Milos... huh...
A WizzAirnél, ha január-február-ban megveszed Krétára a jegyet, akkor odavissza illetékkel 25 ezer körül van, max 30 000 Ft. Rendszeresen néztem, ez tuti!!! És írtátok, hogy a komp abszolút nem drága, ezért megpróbálom a páromat meggyőzni, hogy ide menjünk jövőre. icon_smile.gif icon_smile.gif

Viszont kérnék egy kis segítséget. Láttam azt a komp-os oldalt, de Krétáról melyik városból indul és Miloson hol köt ki?
Előre is köszönöm!!

# 172
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83667 Üzenet linkje2008-10-23 18:47:44 

Szállás:

http://www.vacation-greece.com/hotels/cyclades/milos/anamnisi/

A legörgető sávban ki kell választani melyik érdekel, és utána kiadja a képeket + árakat.
Júniusban 40-50euró/studio icon_smile.gif

# 173
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83673 Üzenet linkje2008-10-23 21:32:29 

Szia Firkamanó!

Üdv itt is icon_smile.gif és örülök a lelkesedésednek. A kompokkal valamit félreértettél, mert éppen azt írtuk, hogy általában drágábbak, mint a belföldi repülőjáratok.
A krétai kompok nagytöbbsége Rethimnoból és Heraklionból indul. Így (reptér szempontjából) Heraklion a nyerőbb.

Kónyu, rajta leszek, ha lesz időm...!!! icon_smile.gif

# 174
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83674 Üzenet linkje2008-10-23 21:49:46 

Sziasztok!
Egyre többet olvasgatom ezt a topikot, bár nekünk nagyon álomszagú lenne az eljutás Milosra. Ábrándozni azonban nagyon jó. icon_smile.gif

# 175
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83680 Üzenet linkje2008-10-24 00:03:12  Válasz a #83673. hsz-ra Előzmény #83673

Drágább a komp? icon_sad.gif Akkor félreértettem icon_sad.gif

És ha Krétáról szeretnék menni, akkor onnan belföldi repülőjárat is vinne oda? És arra hogyan tudok rákeresni?
Illetve a komp mennyire drága?

Jaj, ne szomorítsatok el, már annyira beleéltem magam, hogy jövő nyáron Lefkada előtt ide is megyünk icon_smile.gif

# 176
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83702 Üzenet linkje2008-10-24 13:14:00 

Belföldi repülőjárat csak Athénból lehetséges, az Olympic Airlines-szal, ami oda-vissza 170 Euro körül van. Ez jó drága. A komp ettől olcsóbb - jelen esetben. Általánosságban írtam, hogy fordítva szokott lenni (pl. mi már repültünk belföldivel fele áron, mint a komp volt).
# 177
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83703 Üzenet linkje2008-10-24 13:17:24 

Döme írta:
Ezeket találtam:
Pireus-Milos komppal: 2fő+egy 4.25m-nél hosszabb kocsi, kabin nélkül, oda-vissza útra okt.-ben 288€, ugyanez kabinnal 376 €. Főszezonban sztem picit drágább. Az út 7 órás.

Athen-Milos repülővel: 2 fő, okt.-ben:185 €, az út 45 perc. Főszezonban ez is picit drágább lehet................

# 178
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83735 Üzenet linkje2008-10-24 19:37:08  Válasz a #83680. hsz-ra Előzmény #83680

firkamano!
Ne csináld ezt velem: Kréta, Lefkada, Milos? Mit képzelsz Te, mi éveken át tervezgetünk, Te meg egyszerre "letudod" mindet?

# 179
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83832 Üzenet linkje2008-10-27 10:58:54  Válasz a #83735. hsz-ra Előzmény #83735

Háááát ... icon_smile.gif

Egyébként wizzairrel BP-Milánó odavissza 10ezer ft, Milánó-Athén easyjettel odavissza 16ezer ft, És Athénból (az a P betűs kikötő) na onnan szárnyashajóval 12ezer ODA a jegy, 3,5 óra az út.

Végülis olcsón meg lehet úszni az utat... csak egy bökkenő van: Ha valamelyiket lekésed.... az szívás icon_sad.gif

De sajnos (hogy örülj Kónyu) icon_smile.gif nem tudunk Milos-ra menni, pont ezért.
Mivel ez nem a fő nyaralás lenne (mert az Lefkada lesz), így a másodiknál egy egyszerűbb megoldást kell választanunk, valami last minute-t. icon_sad.gif

Egyébként még arra is gondoltam, hogy saját szervezésben Krétára elmenni (Wizzair 30ezer odavissza), és ott lenni 4-5 napot, majd továbbmenni komppal 3 napra Karpathosra (mert az is gyönyörű sziget).

Vagy ha valaki tud hasonló jó kis nyaralási útitervet (nem drágán), írja meg nekem icon_smile.gif

És köszönöm mindenkinek a sok tippet! (egyébként az elmúlt 3 hónapban ez volt kb. a 7. nyaralási tervem a jövőre vonatkozóan) icon_biggrin.gif

# 180
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83838 Üzenet linkje2008-10-27 13:42:15 

Firkamanó, tervek tekintetében nekem is hetente, ha nem napontra váltakozik. Szinte egész évben biztos voltam benne, hogy Lesvosra megyünk jövőre. Aztán inkább mentem volna vissza a Peloponnészoszra, kötutazás keretében. Most úgy egy hónapja még hű vagyok Miloshoz...de ki tudja.
Ja, igen, az ilyen több helyütt átszállós repülések mindig olcsóbbak, de én nagyon utálom a sok várakozást, ki-be cuccolást és hogy elmegy az egész nap. Párom viszont szereti, mert repőlésmegszállott és minden repülőteret meg akar nézni.

Megmondanád, ez a szárnyashajó, melyik társaság, amit kinéztél Athénból??
Amúgy Karpathost nagyon tudom ajánlani icon_smile.gif

És ez az nálunk is: ha nem ez lesz a főnyaralás, akkor ez a második lesz és annak mindig valami egyszerűbb, olcsóbbnak kell lennie. Még ezen is múlhat.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu