Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53942 Üzenet linkje2008-03-06 18:22:21 

BigMan írta:
Én tiszteletben tartottam mindenki véleményét. És el is várom ezt mindenkitõl!!!!!

Ha úgy lett volna, jó lett volna!
Nem divat a Hellason ez a stílus!

# 167
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53945 Üzenet linkje2008-03-06 19:05:21  Válasz a #53941. hsz-ra Előzmény #53941

Szia BigMan! Ez itt tényleg nem óvoda itt lehet utánna nézni hová menjünk nyaralni! De te nem tartod tiszteletben mások véleményét. Nimcs azzal semmi baj , hogy neked nem tetszed de ne másokat hibáztass ezért./Ha írtak volna tavaly hasonlót......./.Az inteligenciát hagyjuk!/soha jobb helyen ne nyaraljatok/ Na itt hiányzik az iteligencia! Én viszont azt kívánom neked , hogy máskor ne járj úgy mint Toronival és ha mész nyaralni JÓ NYARALÁST!
# 168
Görögrajongó
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53951 Üzenet linkje2008-03-06 20:31:10 

Nahát, milyen vitát váltottam ki! Csak kár, hogy nem egy építõ, egymás véleményét tiszteletben tartó, egészséges vita lett belõle. Ez inkább szól, indulatokról! Miért ne irhatna itt a Hellászon bárki, bármilyen negatív, élményérõl!? Miért ne fogalmazhatná úgy a beszámolóját ahogy neki tettszik,
vagy ahogy õ érezte magát?! És miért kell rögtön utálni valakit mert MÁS a véleménye?! Talán azért fogalmazott kicsit nyersen BigMan mert (és én látok a soraid között /lehet, hogy azért is mert egy oldalon állunk?/ icon_smile.gif ) úgy érezte kell, hogy legyen ellenvélemény, és mert igenis jó ha, akad olyan szemlélet ami igen õszintén, és velõsen nyersen taglalja a negatívumokat. Már csak azért is, mert az ezt megelõzõ, túl régi "lehúzósabb" vélemények nem mindenki számára látattják azt a képet, amit ha lehetne inkább elkerülne. Nem beszélhetek BigMen nevében, és nem is akarok, de szerintem senkit sem akart begbántani, mint ahogy én sem. Az én célom az volt, hogy vita alakuljon ki, mert így jobban felfigyelhetnek rá, a Toroni nyaraláson gondolkodók! Amit akartam elértem a ti segítségetekkel, úgy hogy köszi! icon_lol.gif

# 169
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53952 Üzenet linkje2008-03-06 20:36:47 

"...ha nem azt olvasom "megtévesztõn" a kedves ott jártaktól, hogy milyen gyönyörû, hanem csak ragaszkodom a már megtapasztaltakhoz, nem jártam volna, (hogy is fogalmaztad kedvesen?) pórul!"

"Végre nem csak az érmének az egyik oldalát láttatják velünk. Ha írtak volna tavaly hasonlót, akkor megúsztunk volna a családommal két hét unalmat."

Én abszolut elfogadom, hogy vannak, akiknek nem jön be Toroni, nincs ezzel semmi gond, nem vagyunk egyformák. Én kizárólag a fenti 2 mondaton kaptam fel kissé a cukrot, és ezért mutattam meg néhány hozzászólást a fórumról, melyek bizonyítják, hogy igenis le volt írva, hogy Toroni túlságosan nyugis hely, stb. stb. Persze mindig egyszerûbb bûnbakot keresni, mint figyelmesen olvasni és szöveget értelmezni. icon_evil.gif Mindegy, kár tovább ezen vitatkozni, részemrõl téma lezárva. icon_rolleyes.gif

# 170
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53953 Üzenet linkje2008-03-06 20:40:02 

BigMan írta:
Bár ehez kell némi inteligencia! Meg kell tanulni olvasni a sorok között!
Hapcika! Neked meg csak annyit, hogy jelöld ki magadnak a nagybetûvel irt mondatomat és próbálj e szerint cselekedni!
Soha jobb helyen ne nyaraljatok többé!

Tisztelt BigMan!
Ezt a fórumot eddig a Görögország szeretete, egymás tisztelete, az egymás segítése és a barátság jellemezte. Akik ezt a fórumot létrehozták és mûködtetik bizonyára ezzel a céllal hozták létre. Köszönet Nekik érte.
Nem az a baj, hogy Neked nem teszik Toroni, hanem az, hogy akinek tetszik azt minõsíted. Ez nem politikai fórum. Az a stílus, amit te, újonan érkezettként megengedsz magadnak olyan helyeken dívik. Ehhez nem vagyunk hozzászokva és egyáltalán nem is szeretnénk hozzászokni ezen a fórumon. H.apci nekünk is és mindenkinek csak segített, aki információra szorult. Õ az, aki képes egy kérdés megválaszolása érdekében minden követ megmozdítani, minden adatbázist felforgtani, csak, hogy segítsen. Ráadásul igen csak tiszteletre méltó ismeretei vannak Görögországról, úgy, hogy õ több, mint ezer hozzászólásával kivivta a közöség tiszteletét. Ezt Rólad nem tudom elmondani.
Jókívánságaidat köszönve és viszont kívánva minimális tisztelettel: Josza

# 171
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53956 Üzenet linkje2008-03-06 21:06:19 

görögrajongó írta:
Csak kár, hogy nem egy építõ, egymás véleményét tiszteletben tartó, egészséges vita lett belõle.

És miért kell rögtön utálni valakit mert MÁS a véleménye?! Talán azért fogalmazott kicsit nyersen BigMan mert (és én látok a soraid között /lehet, hogy azért is mert egy oldalon állunk?/ icon_smile.gif ) úgy érezte kell, hogy legyen ellenvélemény, és mert igenis jó ha, akad olyan szemlélet ami igen õszintén, és velõsen nyersen taglalja a negatívumokat.

Érdekesen kicsavart gondolkodás! icon_rolleyes.gif
Tényleg, miért is kell valakit utálni, ha más a véleménye?
És ki nem tartotta tiszteletben - elõször - mások véleményét?
Õszintén? Ezelõtt mindenki hazudott?
Vagy a "nyers" = tisztelet? (egyébként én nem nyersnek mondanám!)

És ha nem a sorok között, hanem a sorokat olvassa valaki, akkor ismét ott tartunk, hogy eddig már megírták mások is azokat a bizonyos ellenvéleményeket - igaz kétségtelenül más stílusban! De részemrõl én is lezártam!

# 172
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53977 Üzenet linkje2008-03-07 09:35:05 

Sajnálom azokat,akiknek csak negatív élményei vannak Toronival kapcsolatban. A fórumon többen is írták, hogy nagyon nyugis hely.Ez valóban így van. Mi kifejezetten élveztük, hogy nincsenek ezren a parton, csend, nyugalom vesz körül bennünket és érdekes módon mégsem unatkoztunk. Pedagógus lévén nekem a nyugi az egész éves gyerekzsivaly után kifejezetten jól esett.
Kérnék minden kedves hozzászólót,ne csatatérré váljon ez a topic mert nagyon sok hasznos infót kaphatunk és nem a vitatkozás a cél!

# 173
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53993 Üzenet linkje2008-03-07 10:25:48  Válasz a #53977. hsz-ra Előzmény #53977

quote="broadsword"]Sajnálom azokat,akiknek csak negatív élményei vannak Toronival kapcsolatban. A fórumon többen is írták, hogy nagyon nyugis hely.Ez valóban így van. Mi kifejezetten élveztük, hogy nincsenek ezren a parton, csend, nyugalom vesz körül bennünket és érdekes módon mégsem unatkoztunk. Pedagógus lévén nekem a nyugi az egész éves gyerekzsivaly után kifejezetten jól esett.
Kérnék minden kedves hozzászólót,ne csatatérré váljon ez a topic mert nagyon sok hasznos infót kaphatunk és nem a vitatkozás a cél![/quote]
Egyetértek. Mindenki másért megy nyaralni, és más igényeink vannak. Én kisgyerekkel, autó nélkül voltam, mégsem unatkoztunk. Ráadásul kifejezetten tetszett, hogy a görögön kívül más nyelvet csak elvétve hallottam, valamint a helyi lakosok barátságos viselkedése is. Ezek a már felkapottabb helyeken nem elérhetõ "élvezeti cikkek". A szállásunk is - magának a studionak az akkor még fennálló hiányosságai ellenére - nagyon nyugis helyen volt. Itthon nincs lehetõségem a békák kuruttyolására elaludni, mint Toroniban, és nem látom a patakban a bájos teki családot sem. Én még ezeket az apróságokat is tudtam értékelni, és visszavágyom erre a még majdnem érintetlen nyaralóhelyre. Akinek meg ez nem tetszik, talál rengeteg felkapott, bulis, zsúfolt nyaralóhelyet Görögországban.

# 174
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54020 Üzenet linkje2008-03-07 14:36:59 

Sziasztok.
Két éve Toroniban nyaraltunk,és én is azoknak a táborába tartozom,aki kimondottan jól érezte magát.Valóban
csendes,nyugis hely,de ha valaki nyüzsögni,bulizni akart,az átruccant Sartiba és ott jól érezhette magát.
Aki jól akarja érezni magát,az megtalálja a módját is,hogy jól érezze magát bárhol is legyen.
Mindenkinek jó nyaralást kivánok.

# 175
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54681 Üzenet linkje2008-03-17 13:02:06 

Sziasztok!

Mi is nagyon szeretjük Görögországot... Kétszer voltunk már Nei Poriban, ami szintén nem egy nyüzsgõ "kisváros". Azért választottuk most Toronit, mert ki akarunk szabadulni a jövés-menésbõl, szeretnénk végre csendben aludni, autók és kiabáló részegek nélkül. Visszaolvastam mindent, és szerintem ez a hely tökéletes lehet icon_wink.gif . Itthon bármikor eljárhatok szórakozni, de a tenger nincs a szomszédban, és ha egyszer a magyar fizetés mellett áldozunk arra, hogy tenger mellett nyaraljunk, mi lehetne jobb annál, hogy heverészünk, olvasunk, beszégletünk, sétálunk, és fényképezünk icon_biggrin.gif ...
És nem utolsó sorban élvezzük a gyönyörû naplementéket...
Mi július 4-én indulunk... Jön esetleg valaki akkor?! icon_wink.gif

# 176
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54689 Üzenet linkje2008-03-17 13:50:43 

Kedves Zsuzsi!
Érezd magad jól! kívánok jó pihenést.
Üdv:Josza

# 177
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54693 Üzenet linkje2008-03-17 14:10:23  Válasz a #54681. hsz-ra Előzmény #54681

Szia Zsuzsi! Szerintem jó választás Toroni nekünk is nagyon tetszett , hogy nincs az a nagy nyüzsi icon_lol.gif . Igazán szép a partja is és a víz is nagyon tiszta. Mi az idén Neos Marmarasra megyünk 20km Toronitól. Érdemes oda is átnézni. Jó nyaralást nektek.
# 178
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54707 Üzenet linkje2008-03-17 17:00:55 

Azta !!!! Hogy micsoda vita kerekedett ! Nem is tudtam,hogy 4fõ az állandó lakos...ez pont 4gyel több mint szeretném...Unatkozni családdal????????? Ez majdnem olyan borzasztó mint az egyik fórumon a nászutasok únatkozása Tunéziában.Én nekem sosincs idõm unatkozni-sehol !
A befizetett kaja mellett mindig van esély az éhen maradásra,én ezért is nem szoktam ilyet tenni.Nem leszek idõhöz és étteremhez kötve.
Tudjátok mit szerettem még Toroniban? Hogy nem kellett sokat gyalogolni a teljes magányért!
Minden Toroniba készülõ társamnak kívánok SZÉP ,NYUGODT NYARALÁST !

# 179
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54715 Üzenet linkje2008-03-17 18:17:25  Válasz a #54681. hsz-ra Előzmény #54681

Szia Zsuzsi!
Mi is júli 04.-én indulunk Stavrosba.

# 180
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54776 Üzenet linkje2008-03-18 10:38:29 

Én is üdvözlöm Toronit. Ha jövõre találunk egy ötödik embert, mi is visszamegyünk, a Ginában. Hiányoznak a békák, na meg persze a nyugalom, a csend, a nap, és a gyönyörû tenger, ami mind-mind megvan Toroniban. Akinek ez nem tetszik, magára vessen.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu