Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Baliadri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9462 Üzenet linkje2006-06-22 12:02:04 

Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék, hogy tud e valaki információt szolgáltatni Agios Georgisról - a délnyugatiról- , oda készülünk a Golden Sands hotelbe. Esetleg a hotelrõl pár infót. Azt hallottam, hogy elég nyugis hely.
Elõre is köszönöm mindenkinek.

# 167
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9487 Üzenet linkje2006-06-22 14:14:23 

Sziasztok!
Rég jártam már a fórumon...(a munka, a munka...valamibõl utaznunk kell Korfura......)
Látom jobbnál jobb tanácsok kerültek fel. A leírtakból úgy látom Moraitikával elégedettek leszünk-gondolom nem véletlen választják ily sokan uticélnak.Már azt nagyon tudom, hogy nem nagy hely, kicsit falusias.....,de nagyon klassz pihenésre alkalmas.Ijesztõ volt olvasni azt a jó tanácsot, hogy mielõtt átvesszük az apartmant nézzük meg, mert nem biztos, hogy azt kapjuk, amire befizettünk.......????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem mondjátok, hogy ez lehetséges.Ezek után volt már valaki a MAKIS apartmanházban??????????Kicsit prüd, a képek alapján, de nekem nem ez a lényeg.Tiszta legyen, megbízható tulajdonossal.........Szerintetek mi lesz az euroval ? Nyár végére elérjük a 300- at. Most vegyek vagy bízzunk a csodában, hogy augusztusig lejjebb csúszik................
Kristóf

# 168
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9499 Üzenet linkje2006-06-22 16:21:04 

kristóf írta:
Szerintetek mi lesz az euroval ? Nyár végére elérjük a 300- at. Most vegyek vagy bízzunk a csodában, hogy augusztusig lejjebb csúszik................
Kristóf

Én vettem, még egy pár hete 256-ért, jelen pillanatban nem bánom icon_smile.gif

Era

# 169
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9500 Üzenet linkje2006-06-22 16:21:44 

ja, nem hiszek a csodákban egy ideje icon_wink.gif
# 170
Borbt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9516 Üzenet linkje2006-06-22 20:57:28 

Szia Detti!

Ird meg hogy mikor leszel aktív a chaten és megbeszéljük a problémás dolgokat a Hotel Achillessel.

Üdv, Borbt!

# 171
Vica81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9560 Üzenet linkje2006-06-23 14:27:29 

Szia!

Miért nem ajánlod a Potamakit? Mi is oda megyünk július végén. Én eddig csak jókat hallottam róla. Melyik utazási irodával voltatok? Remélem ha nem is biztosítanak szobát ahová letudunk pakolni azért ha ráfizetünk maradhatunk majd tovább a szobában.
Elõre is köszi a választ!

# 172
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9561 Üzenet linkje2006-06-23 15:16:47 

Sziasztok.
Nekem már nagyon mehetnékem van. méééég másfél hét, és repülünk! icon_surprised.gif)) nem tudom ,hogy ti akik szintén a nyaralásra vártok hogy vagytok vele, de én már alig bírok magammal. és mintha mindig lassabban telnének a napok ahogy közeledik az idõpont.
ma bevásároltam , úti patikát vettem a gyógyszertárba. nem volt olcsó mulatság azt hittem lehidalok , 5 ezer forintot hagytam a gyógyszertárban.

eü. dolgozó vagyok, így aztán minden eshetõségre gondolván egy halom gyógyszert abázoltam össze. ( lázcsillapító, meg fájdalomcsillapító, aztán allergia elleni szereket, meg hasmenés ellenieket is) Két éve úgy jártam, hogy egész Itáliát végigtrágyáztam, miután összeszedtem valami kellemes kis hashajtós vírust. Na ez nem ismétlõdhet meg. Megnéztem egy Korfus útifilmes DVD-t, meg vettem egy térképet, és egy Berlitz könyvet is. A férjem már azt mondta, hogy állítsam le magamat, mert meg fogom unni Korfut mire kijutunk oda, mert már minden formában azt nézegetem. úúúúgy izgulok. meg a repcsi miatt is. ez lesz az elsõ repülõs utam.
Valaki írhatna a görög kajákról. Apartmanban leszünk. Állítólag a péksüteményeik is finomak, van valami sajttal töltött igazi görög péksüti mi az??meg tudtok valami fincsi görög édességet???? Amikor Paralián nyaraltunk felfaltam a város halva készletét, hmmm. nyami-nyami. isteni mézes finomság. Tényleg Korfun is lehet halvát venni? (Még jó hogy éppen diétázom , éhes disznó meg a makk esete icon_surprised.gif))
üdv. mindenkinek . és jó utat, meg kellemes nyaralást a most indulóknak!!!!!

helguska

# 173
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9563 Üzenet linkje2006-06-23 15:29:55 

Szia helguska!

Rengeteg görög kajáról olvashatsz itt a hellasz.hu-n, a "Tapasztalatok" bekezdésben található "Legjobb ételek és italok" topicban.

# 174
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9585 Üzenet linkje2006-06-23 21:52:17 

Szia Helguska!

Mond meg a párodnak, hogy Korfut dvd nézni icon_confused.gif nem ugyanaz mint élõben!!! Nem lehet megunni! Ha egyszer már jártál ott, míg élsz visszavágysz! Gliffadai strandot ne hagyjátok ki! icon_cool.gif A pasik amúgy (tisztelet a kivételnek) nem tudják értékeni a lelkesedésünket! icon_lol.gif

# 175
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9934 Üzenet linkje2006-06-28 06:55:47  Lefkimi

# 176
Reni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9958 Üzenet linkje2006-06-28 11:31:49 

Sziasztok!
Hétvégén jöttünk haza Korfuról, Messonghiban volt a szállásunk. Sokat utazgattunk, fürödtünk. Ragyogó napsütés felhõk nélkül. Finomakat ettünk, még most is érzem azokat a jó kis görög illatokat.
Üdv: Reni

# 177
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9964 Üzenet linkje2006-06-28 13:48:41 

Szia Reni!

Melyik szállodában voltatok?

# 178
Reni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10081 Üzenet linkje2006-06-29 12:31:35 

Szia!
Mi nem szállodában hanem apartmanban voltunk önellátással. A reggelit a boltban megvettük, esténként meg tavernázgattunk, nekünk így nagyon jó volt, hiszen nem voltunk idõhöz kötve, de annak is biztosan meg vannak az elõnyei.

Reni

# 179
Reni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10084 Üzenet linkje2006-06-29 12:34:29 

Ja azt elfelejtettem, hogy a Jón tenger apartmanházban voltunk, pihenõövezetben található messze a város zajától, mégis közel volt minden (part, bolt, taverna).
Reni

# 180
Coyote.r
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10114 Üzenet linkje2006-06-29 13:51:32 

Szia Kristóf! Én nemrég irtam ide a forumba ami elsö látásra nagyon megtetszett és én is vártam valami jo kis választ a kérdésemre az emberektöl, de nem kaptam, vagyis én nem látok itt semmi nekem szólót! Mi egy hete jöttünk haza a párommal, Moraitikán voltunk és szerintem nagyon jó volt a hely! fizettük be programokra is amit egyáltalán nem bántunk meg! Biztos , hogy drágább volt mintha magunktól mentünk volna , de így legalább valaki végig mesélt arról miket láttunk. 2 naprabéraltünk motort is ami nagyon jó volt, kb. 10-15 €/nap , nekünk 13 € volt. Szerintem akármilyen legyen is az apartman nem az lesz a mérvadó a nyaraláson, hidd el! Remélem várjátok már a nyaralást, mi alig akartunk hazajönni! Ja és akárki mondja is , hogy elöszezonban nincs meleg az hazudik, mert nekünk este 7 órakor az ottani hömérõk az utcán , az apartmannál sorra 36-40 fokokat mutattak... De nem bántunk semmit! Amit csak lehet nézzetek meg , mert nem tudhatod, hogy vissza tudsz-e még menni oda!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu