sziasztok!
keke! ezek szerint Ti is erõsen hajlotok a magánutas "Szantorini-látogatás" felé? esetleg még ott is alszotok majd?
monalisa! megintcsak köszi! nem tudom pontosan felidézni mi állt az emilben a számlaszámmal kapcsolatban - majd újra el kell olvasni -, tuliképpen csak azt nem értettem, h miért kell nekik a számlaszámunk, de csak azért mert most intézünk ilyesmit elõször. az, h csak akkor kell fizetni, az tényleg ésszerûnek tûnik. azóta megnéztem a buszokat is, remélhetõleg így már majd kivitelezhetõ lesz a kirándulás
üdv
Szia lacca!Igen mindenképp egyénileg mennénk Santorinire,mert feleslegesnek tartom a 4 órás hajóutat amikor 1,5 óra alatt is odaérhetünk.Nem hiszem,hogy éjszakára maradnánk,viszont arra gondoltunk,hogy a hajó 10,55-re Santorinin van,bérelnénk 1napra autót és mivel 17,25-kor indul vissza addig pár helyet megnéznénk.Még igy is sokkal jobb és kényelmesebb mintha 110eurot kiadnánk szervezett programra.Most gondolj bele,ahogy az árat néztük oda-vissza 62euró a hajó.3-an vagyunk és ha az autókölcsönzést hozzáadjuk kb50 euró még mindig jobban jövünk ki mert nem kötelezõ,másokhoz igazodó program van,hanem oda megyünk ahova akarunk.
Ez szerintem is jó ötlet! mégha nem is alszotok ott akkor is jobb a magán szervezés, mert nem kell senkihez igazodni, és nem hajtanak végig, hanem annyi idöt töltessz egyes helyeken amennyit te akarsz.
Tavaly Zakynthoson a sziget túra útasait láttuk hogy az egyik legnagyobb-legszebb nevezetességnél jo ha 10 percet tölthettek, és menniük kellett tovább. Mi vagy 1,5 órán át bámultunk annyira szép volt...
sziasztok!
monalisa! megnéztem újból, valóban kártyaszámot írt az emilben, nem pedig számlaszámot, csak félreértettem majd megkérdezem az OTP-t, h mit tudnak esetleg kezdeni a kártyaszámmal... nem mintha nem bíznék a görögökben, mert errõl szó sincs, csak sajnos annyi hülyeséget lehet hallani, különbözõ félinformációkat, h inkább rákérdezek, veszteni semmiféle-képpen nem vesztek vele...
keke! örülök, h elmentek végülis Szantorinire, biztos, h nem fogtok csalódni a látványban/élményben! azt egyébként megnéztétek, h tudtok-e foglalni neten hajójegyet? (sajnos eddig mi még nem jutottunk el a szervezésben) csak azért, mert tavaly a Rethymnoi hajóra (csak kedd) már nem volt mindenkinek jegy, aki szeretett volna menni a szervezett kirándulásra nem ijesztgetésképpen mondom, csak megemlítettem, h ez volt tavaly...
üdv
Húúúúúúú,akkor ennek a foglalásnak utána is nézek!!!!!!Szerintem tuti lehet neten foglalni jegyet.Tudod augusztus 7-én megyünk az hétfõ tehát a következõ hét keddre tervezzük az utat,búcsúképp.
szia, keke!
nem akartalak megijeszteni, csupán a tavalyi tapasztalatunkat írtam le
sajnos még nem jelentkezett az idegenvezetõ ismerõsünk, h mi újság Platanias környékén. igaz, írtuk, h majd csak aug. végén megyünk és emiatt nem jelentkezett még, de az is elõfordulhat, h nem jut emilközelbe (bár ezt nem nagyon hiszem).... mindenestre mindenképpen írunk majd neki, h írja meg mi a helyzet, most már ilyen téren is - mármint egyéni utas Szantorini-ügyben - az is elõfordulhat, h tud segíteni.... igazándiból csak annyira ismerõsünk, h immár harmadszor lesz õ a telepített idegenvezetõnk, és tavaly, mikor 2 év elteltével újra találkoztunk Krétán, simán megismert minket. kértünk tõle emilcímet mikor jöttünk hazafelé, és idén szállásfoglalás elõtt megkértük, h írja le a véleményét a választható szállásokról...
mindenképpen jelentkezünk, ha lesz újabb infó
üdv
u.i: KITARTÁS!!!! már csak röpke 2 hónap itt a "télben" és indultok Krétára!!!!
Kedves Lacca!
Nem tudom, mit mond az OTP, de velem a következõ történt:
Évekkel ezelõtt (6-7 éve) fõnököm jelentkezett egy nemzetközi konferenciára Londonba, a regisztrációhoz meg kellett adni a bankkártyája számát is. (Budapest Bank volt a számlavezetõ) Szépen megérkezett a visszaigazolás, ám az utazás elõtt egy héttel kiderült, hogy mégsem tud elmenni. Ezt jeleztük is, de miután a jelentkezési lap "apróbetûs" részében benne volt, hogy késõi lemondás esetén a részvételi díj felét ki kell fizetni, szépen leemelték a bankszámláról...... Pedig, ahogy írtam, számlaszámot nem adtunk meg. Szerintem, a Ti esetetekben is a fenti célt szolgálja a szám bekérése, vagyis, ha mégsem mennétek, ne vesszen el a tulajdonos számára a foglalás bevétele. De ugye, nem errõl van szó, hiszen készültök, elmentek és ott helyben fizettek majd. Fõ a bizalom, biztosan nem fognak jogosulatlan lehívást eszközölni, hiszen akkor már egyszerûbb lenne, ha elõleg átutalását kérnék,nem? Üdv HJudit
szia, HJudit!
köszönöm szépen az infót! még nem kérdeztem meg az OTP-t, de vmi hasonlóra számítok én is, mint a fõnököd esetében történt. persze, h szeretnénk mindenképpen menni, de ugyebár közbejöhetnek dolgok ami miatt nem tudunk akkor menni, amelyik napra foglaljuk a szállást
gondolok itt a hajóra, h esetleg nem lesz jegyünk aznapra...
köszi! üdv