Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7698 Üzenet linkje2006-05-30 12:29:58 

sziasztok!
keke! ezek szerint Ti is erõsen hajlotok a magánutas "Szantorini-látogatás" felé? esetleg még ott is alszotok majd? icon_lol.gif
monalisa! megintcsak köszi! nem tudom pontosan felidézni mi állt az emilben a számlaszámmal kapcsolatban - majd újra el kell olvasni -, tuliképpen csak azt nem értettem, h miért kell nekik a számlaszámunk, de csak azért mert most intézünk ilyesmit elõször. az, h csak akkor kell fizetni, az tényleg ésszerûnek tûnik. icon_lol.gif azóta megnéztem a buszokat is, remélhetõleg így már majd kivitelezhetõ lesz a kirándulás icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
üdv

# 167
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7705 Üzenet linkje2006-05-30 16:07:30 

nem lehet hogy kártya szám volt, nem számlaszám?
lehet leterhelnék akkor valamivel ha nem mentek... vagy nem tom...

# 168
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7706 Üzenet linkje2006-05-30 16:10:37 

Szia lacca!Igen mindenképp egyénileg mennénk Santorinire,mert feleslegesnek tartom a 4 órás hajóutat amikor 1,5 óra alatt is odaérhetünk.Nem hiszem,hogy éjszakára maradnánk,viszont arra gondoltunk,hogy a hajó 10,55-re Santorinin van,bérelnénk 1napra autót és mivel 17,25-kor indul vissza addig pár helyet megnéznénk.Még igy is sokkal jobb és kényelmesebb mintha 110eurot kiadnánk szervezett programra.Most gondolj bele,ahogy az árat néztük oda-vissza 62euró a hajó.3-an vagyunk és ha az autókölcsönzést hozzáadjuk kb50 euró még mindig jobban jövünk ki mert nem kötelezõ,másokhoz igazodó program van,hanem oda megyünk ahova akarunk.
# 169
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7731 Üzenet linkje2006-05-31 08:21:10 

Ez szerintem is jó ötlet! mégha nem is alszotok ott akkor is jobb a magán szervezés, mert nem kell senkihez igazodni, és nem hajtanak végig, hanem annyi idöt töltessz egyes helyeken amennyit te akarsz.

Tavaly Zakynthoson a sziget túra útasait láttuk hogy az egyik legnagyobb-legszebb nevezetességnél jo ha 10 percet tölthettek, és menniük kellett tovább. Mi vagy 1,5 órán át bámultunk annyira szép volt...

# 170
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7734 Üzenet linkje2006-05-31 09:36:57  Nea Kameni

# 171
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7745 Üzenet linkje2006-05-31 12:22:53 

sziasztok!
monalisa! megnéztem újból, valóban kártyaszámot írt az emilben, nem pedig számlaszámot, csak félreértettem icon_redface.gif majd megkérdezem az OTP-t, h mit tudnak esetleg kezdeni a kártyaszámmal... nem mintha nem bíznék a görögökben, mert errõl szó sincs, csak sajnos annyi hülyeséget lehet hallani, különbözõ félinformációkat, h inkább rákérdezek, veszteni semmiféle-képpen nem vesztek vele... icon_lol.gif
keke! örülök, h elmentek végülis Szantorinire, biztos, h nem fogtok csalódni a látványban/élményben! icon_lol.gif azt egyébként megnéztétek, h tudtok-e foglalni neten hajójegyet? (sajnos eddig mi még nem jutottunk el a szervezésben) csak azért, mert tavaly a Rethymnoi hajóra (csak kedd) már nem volt mindenkinek jegy, aki szeretett volna menni a szervezett kirándulásra icon_cry.gif nem ijesztgetésképpen mondom, csak megemlítettem, h ez volt tavaly...
üdv

# 172
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7758 Üzenet linkje2006-05-31 16:11:32 

Húúúúúúú,akkor ennek a foglalásnak utána is nézek!!!!!!Szerintem tuti lehet neten foglalni jegyet.Tudod augusztus 7-én megyünk az hétfõ tehát a következõ hét keddre tervezzük az utat,búcsúképp. icon_sad.gif
# 173
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7759 Üzenet linkje2006-05-31 17:05:01 

Eddig csak telefonszámot találtam,ha esetleg vmi infót találtok üzizzetek!Nem is gondoltam rá,hogy esetleg nem lesz hely.
# 174
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7760 Üzenet linkje2006-05-31 17:08:38 

Ahogy nézem a Santorinis képeket, teljesen az az érzésem támad mintha ez nem is a valóság lenne!!icon_smile.gif
Álomszép!!!!

Tudja vki hogy Szantorininek hány állandó lakosa van? Kiváncsi vagyok rá..

# 175
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7761 Üzenet linkje2006-05-31 17:31:07 

Szia rekuc!Santorini állandó lakosainak száma kb.10.000-re tehetõ.
# 176
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7772 Üzenet linkje2006-06-01 01:09:55 

szia, keke!
nem akartalak megijeszteni, csupán a tavalyi tapasztalatunkat írtam le icon_eek.gif
sajnos még nem jelentkezett az idegenvezetõ ismerõsünk, h mi újság Platanias környékén. igaz, írtuk, h majd csak aug. végén megyünk és emiatt nem jelentkezett még, de az is elõfordulhat, h nem jut emilközelbe (bár ezt nem nagyon hiszem).... icon_cry.gif mindenestre mindenképpen írunk majd neki, h írja meg mi a helyzet, most már ilyen téren is - mármint egyéni utas Szantorini-ügyben - az is elõfordulhat, h tud segíteni.... igazándiból csak annyira ismerõsünk, h immár harmadszor lesz õ a telepített idegenvezetõnk, és tavaly, mikor 2 év elteltével újra találkoztunk Krétán, simán megismert minket. kértünk tõle emilcímet mikor jöttünk hazafelé, és idén szállásfoglalás elõtt megkértük, h írja le a véleményét a választható szállásokról... icon_biggrin.gif
mindenképpen jelentkezünk, ha lesz újabb infó icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
üdv
u.i: KITARTÁS!!!! már csak röpke 2 hónap itt a "télben" és indultok Krétára!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 177
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7786 Üzenet linkje2006-06-01 12:28:57 

Kedves Lacca!
Nem tudom, mit mond az OTP, de velem a következõ történt:
Évekkel ezelõtt (6-7 éve) fõnököm jelentkezett egy nemzetközi konferenciára Londonba, a regisztrációhoz meg kellett adni a bankkártyája számát is. (Budapest Bank volt a számlavezetõ) Szépen megérkezett a visszaigazolás, ám az utazás elõtt egy héttel kiderült, hogy mégsem tud elmenni. Ezt jeleztük is, de miután a jelentkezési lap "apróbetûs" részében benne volt, hogy késõi lemondás esetén a részvételi díj felét ki kell fizetni, szépen leemelték a bankszámláról...... Pedig, ahogy írtam, számlaszámot nem adtunk meg. Szerintem, a Ti esetetekben is a fenti célt szolgálja a szám bekérése, vagyis, ha mégsem mennétek, ne vesszen el a tulajdonos számára a foglalás bevétele. De ugye, nem errõl van szó, hiszen készültök, elmentek és ott helyben fizettek majd. Fõ a bizalom, biztosan nem fognak jogosulatlan lehívást eszközölni, hiszen akkor már egyszerûbb lenne, ha elõleg átutalását kérnék,nem? Üdv HJudit

# 178
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7788 Üzenet linkje2006-06-01 12:40:04 

csak akkor tud terhelni ha hitelkártya (dombornyomott) ha csak bankkártya akor nem tud terhelni rá.
# 179
Lacca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7789 Üzenet linkje2006-06-01 12:42:49 

szia, HJudit!
köszönöm szépen az infót! még nem kérdeztem meg az OTP-t, de vmi hasonlóra számítok én is, mint a fõnököd esetében történt. persze, h szeretnénk mindenképpen menni, de ugyebár közbejöhetnek dolgok ami miatt nem tudunk akkor menni, amelyik napra foglaljuk a szállást icon_cry.gif
gondolok itt a hajóra, h esetleg nem lesz jegyünk aznapra...
köszi! üdv

# 180
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7790 Üzenet linkje2006-06-01 12:43:46 

Kedves Monalisa,
Ezt nem tudtam, valószínû, hogy olyan kártya volt. Mindig tanul az ember.... icon_cool.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu