Most olvastam, hogy a Neckermann 8%-kal felemelte az árait az árfolyamemelkedés miatt. Ráadásul az árfolyamkülönbözetből adódó költséget az utasokra terheli!!!!!!!!!!Még azokra is, akik már januárban-márciusban lefoglalták az utat! Ezt pofátlanságnak tartom, ez nem korrekt az utasokkal szemben!!!! (most azért örülök, hogy aztán nem náluk fizettük be az utat)
Nektek mi a véleményetek?Gondolom többeket is érint közületek.
Most olvastam, hogy a Neckermann 8%-kal felemelte az árait az árfolyamemelkedés miatt. Ráadásul az árfolyamkülönbözetből adódó költséget az utasokra terheli!!!!!!!!!!Még azokra is, akik már januárban-márciusban lefoglalták az utat! Ezt pofátlanságnak tartom, ez nem korrekt az utasokkal szemben!!!! (most azért örülök, hogy aztán nem náluk fizettük be az utat)
Nektek mi a véleményetek?Gondolom többeket is érint közületek.
Ez mondjuk nagyon érdekes,mikor az árfolyam 280körül mozog jelenleg,januárban meg még 310is volt....
Tud valaki esetleg kedvezményes utazást Kosra. Aug. 31-én utaznánk 2 hétre a Neckermannal, de erősen gondolkodom, hogy leváltom őket, mivel nagyon nem korrektek az utasokkal (+8%).
Már nem igen fogsz találni akciós utat, mert azokat általában április közepéig, végéig lehet foglalni. Szerintem érdemes lenne majd last minute ajánlatokat nézned, biztosan lesz a jelenlegi helyzetet figyelembe véve.
Sziasztok!
8.-án indulok két hétre Kosra, a Hotel Continental Palace-ban lesz a szálás. Van a szállodával kapcsolatban valami tapasztalatotok? Valamint az ellátás (reggeli-vacsora) minősége érdeklene, valamint, hogy mi van benne (svédasztal, menü, pia?)...
Köszi előre is.
Köszönöm a linkeket. Minden információt megtaláltam. Nagyon jókat írt mindenki a szállodáról, így még jobban várjuk az egy hét múlva esedékes indulást!
Hétfőn indulunk Kosra!Már teljesen utazási lázban égek, bőrönd elővéve, ruhák kimosva, kivasalva, már néhány dolgot el is kezdtem elpakolni, hogy ne minden a hétvégére maradjon!Remélem jól fogjuk magunkat érezni!Ha visszajöttünk mindenről beszámolok!!!!
Indul valaki rajtunk kívül hétfőn (15-én)?
Üdv mindenkinek!!
Ha Kosra mentek, feltétlenül keressétek fel Thermalost! Ez egy forró vizes természetes thermál fürdő a tengerben,
amit az aktív vulkáni tevékenység éltet!
Az egész környék egy hatalmas pezsgőfürdő! Kos várostól nincs messze! Gyakorlatilag az út ott véget ér!
Érdemes kora reggel, vagy alkonyatkor menni, mert akkor már nincs se nagy meleg, se nagy tömeg!
#1040852009-06-11 07:27:11 Válasz a #104027. hsz-ra
Szia Jimko!
Köszi a jó tanácsot, de sajnos tmg02-nek igaza van, sziklaomlás miatt nem látogatható,valószínűleg az idei szezonban már nem is lehet füfdeni ott. Ez teljesen biztos.Egy másik fórumoldalról az egyik utas most hétfőn utazott ki a férjével és sms-ben írta ezt az információt.Egyébként jó idő van, 30-33 fok.