Kedves Frézia és Lityi! Legyetek olyan kedvesek ezt a "megkaptam - nem kaptam" tereferét valami privát úton folytatni, mert szóltak érte többen is, hoyg zavarja õket. Már egy fél oldal ezzel van tele írkálva.
köszi
Sziasztok! lenne egy kérdésem, szeptember elején még jó idõ van Sartin? Elõre is köszi.
Szia!
Szeptember elején még nagyon jó idõ van arrafelé. Sõt...bizonyos szempontból még jobb is mint a nyár közepén.
Ugyanis az éjszakák már nem annyira forróak.
Mi idén immár negyedszer megyünk szeptember végén október elején Sartiba,és mindig nagyon jó idõnk volt
Az öblös fotó a narancspart után készült kb. 2km-re,mivel arrafelé nagyon sok leágazás van a fõútról a tenger felé ,mindegyiket ajánlom felfedezni,mert ilyen csodás magányos partokat találsz
Kristi, ezek a sziklák, és a víz színe...akárcsak a Seychelle-szgk-rõl látott képeken!!
Még egy nyaralásotok lesz? De jó! Már eddig is rémlet valami, hogy mégegyszer mentek, de valahogy nem voltam biztos benne.
Igen Sartin is csodaszép a tenger no és persze rengeteg a fenyõ,amiért én ugye nagyon odavagyok Párom munkája miatt kérdéses volt a második nyaralás,de kiderült nem üti a kettõ egymást,így már lassan készülõdnünk kell.Mi már januárban lefoglalóztuk ezt az utat is,most voltam befizetni a fennmaradó összeget,szóval már csak az indulásra várunk.
Mivel sok negatív kritikát is olvastam mostanában Sartiról nagyon kíváncsi vagyok ilyen is lesz idén.
Szia Kristi!
Köszi, nagyon szépek a fotóid. Nagyon kíváncsi vagyok Sartira, mert sok negatív kritikát is olvastam. Én 2004-ben voltam utoljára, nekem nagyon bejött.