Hát ez állati pech! Valószínű azok a "rendetlen kecskék ugrándoztak addig amíg leomlott a fal"!
Ott tartózkodásom alatt, "mindig attól rettegtem", hogy az ölembe pottyan előbb-utóbb egy kecske, a tengerfölé magasodó függőleges szikla falról!
Elnézést mindenkitől, akit hiába izgattam fel a Thermal-lal, mert nekem páratlan élmény volt annak idején és szerettem volna másoknak is felkelteni az érdeklődését ez iránt!
Csak remélni tudom, hogy mielőbb újra megnyitják a fürdőhelyet és minél többen eljutthatnak mások is -e számomra igen kedves helyre!
#1044832009-06-14 20:53:06 Válasz a #104413. hsz-ra
Sziasztok!
Egy kicsit legyünk tárgyilagosak Bár a kifolyó víz valóban tűzforró, (igaz láttam ott pár emberkét aki bírta, biztos azbesztből volt a bőre ) de a távolabbi rész már egyáltalán nem az. Aki nem a leválasztott medencében akart "pancsizni" , az találhatott helyet ettől jobbra vagy balra a parton, akár a sziklafal árnyékában is (délután). A kénes szag sem elviselhetetlen, szerintem...
Üdv
Sziasztok! Új fórumozó vagyok. Augusztus végén megyünk férjemmel és lányunkkal Kosra a Neckermannal a Continental Palaceba. Nagyon várjuk, és kíváncsiak vagyunk Görögországra, a "görög életérzésre". Addig is figyelemmel kísérem a fórumot, és begyűjtök minden jó tanácsot és praktikumot amit itt olvasok. További szép napot kívánok! Norka01
#1045992009-06-15 18:45:23 Válasz a #104413. hsz-ra
Ezért jeleztem, hogy hajnalban vagy este, se tömeg, se hőség és a víz sem mindenhol tűz forró, persze a záptojás szag marad!
Amugy az majdnem minden gyógyfürdőnkben is megtlálható! Mellesleg Koson egy "picit nagyobb" a medence! (lásd: Égei tenger)
Persze emberek vagyunk és az izléseink nem egyformák, nekem bejött, de neked nem kell azért továbbra sem szeretned!
#1046322009-06-15 21:03:39 Válasz a #104484. hsz-ra
Szia Norka01!
Jó választás volt Kos sziget. Sok látnivalót tartogat minden téren. Ha nem ismernéd, akkor itt ajánlom, mert ezen az oldalon a barátaimmal összegyűjtöttünk pár infót a szigetről:
A Kos sziget Tanszék
Üdv
#1047072009-06-16 11:12:09 Válasz a #104484. hsz-ra
Szia!
Szintén Kos szigetre megyek családommal, de mi augusztus elején.Nagyon sok infót tudsz még meg az index Kos fórumon a szigetről ill. a szállásotokról.Nektek a Neckermann szintén emelt 8%-ot? Vagy csak most fizettétek be azonnal?
#1047092009-06-16 11:13:18 Válasz a #104484. hsz-ra
Szia Norka!
Szintén Kos szigetre megyek családommal, de mi augusztus elején.Nagyon sok infót tudsz még meg az index Kos fórumon a szigetről ill. a szállásotokról.Nektek a Neckermann szintén emelt 8%-ot? Vagy csak most fizettétek be azonnal?
#1058102009-06-22 19:30:14 Válasz a #104709. hsz-ra
Szia!
Nekünk is emelt a Neckermann visszamenőleg, de még így is meg vagyunk elégedve az árral. Más tészta az etika kérdése , hiába benne van a szerződésben, hogy lehet, nem esett jól...