akit átvertek kártyás fizetéskor a benzinkúton, az meg tudná nekem/nekünk mondani, hogy pontosan melyiken? Az RT Petrolról hallottam ilyet, van esetleg más olyan kút, ahol trükköztek már?
Én az RT-petrol kúton tankolok mióta megnyitották, de ilyen eset még nem történt, pedig évente többször is ott tankolok. Persze figyelni kell mit üt be a kezelő. Másik kúton már tapasztaltam, hogy állítólag nem volt jó a kártya, de adtam a másikat, érdekes az jó volt. Migránst kb. május vége óta nem láttam az autó utak mentén, mert elrakták őket táborokba, így a határon és az utak mentén nincsenek, sem az üdülőket és a forgalmat nem zavarják.
Makpetrolnál már jártam ugy hogy nem tudtam kártyával fizetni hiába elöre tisztáztam . utána meg euroval kellett kiegyenlitenem igy a 240 ft diesel 300ba lett . ez idén volt.Haza felé mi is az rt-ntankoltunk beálltam kb mikor félig volt elromlott majd telefonálgatott s intett álljak át ott megtankoltam +20 tartalék. igy 2340mkd volt kártyával fizettem de én is féltem hogy átvágtak. itthol megjött hogy 11930vont le a forint alapu mastercardrol 314,3-ba számolta az eurot.
lenne egy olyan kérdésem, hogy a szerb-mac határ után lévő pénzváltó vált forintról is dénárra, vagy csak euróról? Legutóbb milyen árfolyamon váltottak?
Tudom, hogy kártyázni is lehet és euro-val is lehet fizetni, de máshoz is kéne még kp nekünk, úgyhogy muszáj valamennyit váltanunk így is úgy is. Sajnos Bp-en sehol sincs MKD jelenleg.
Sziasztok.
Vasárnap fogunk indulni Zakynthosra autóval, útközben mindig bankkártyával szoktam fizetni, de a fórumot olvasgatva kicsit elővigyázatosabb próbálok lenni, és a bankkártyával történő fizetéskor azonnali sms-t kértem, hogy ellenőrizhessem a levont összeget. Mennyivel kell a MKD-t számolnom, hogy egy körülbelüli összeget tudjak kalkulálni majd tankolásnál pl?
Köszönöm!
Sajnos a szerb-mac határnál levő pénzváltó nem működött már tavaly sem (üres volt az épület).
Mintha megérezték volna akkor a görög-mac határhoz közeli benzínkúton majdnem tízszeres pénzt fizettem az üzemanyagért ill. le is vonta a bankkártyáról csak utána reklamáltam és vissza fizette a kutas különbözetet kp-ben. Még szerencse az ellenörzőcetlit megnéztem a mobil terminál kijelzője annyira karcos volt hogy nem lehetett látni rajta a számokat sem nemhogy a tizedes vesszőt hogy hová tette. Sok a gusztustalan kutas náluk, (mint nálunk az áforos időkben)
Én ezért is preferáltam a kp fizetést de sajna macedóniában nehéz pénzt váltani.
Érdekes módon görögországban sokkal többet tankoltam a 10 év nyaralása alatt és egyetlen egyszer sem akartak átvágni