Nekem friss infot találtam Szerbiában is elkezdték a mobil sebességmérést, megkülönböztető jeltés nélküli autóból menetközben majd a szabálysértés rőgzítése után azonnali felelőségre vonás.
Nos Szerbiában a személyautó ufó nélkül ha a gk első tengelyénél függölegesen mért magassága nem haladja meg az 1,3 m SZABADKA-ÚJVIDÉK között 330 dínár ÚJVIDÉK-BELGRÁD között 240 dínár BELGRÁD-NIS között 730 dínár NIS-LESKOVÁC (Doljevac) között 190 dínár. MACEDONIA-ban 50-60-50 denár. Szerb dínárt érdemes a Röszkei határon való átlépés után kb 1 km-re a határtól NON STOP müködő MOL kúton a shop-ban található pénzváltónál euroból váltani. A Tankolást is itt érdemes megejteni a dízel most 77,20 dínár, a benzin 88 dínár. A sebessség határokat, záróvonalakat ill. a KRESZ szabályokat ajánlott betartani mivel Rendőr szinte mindig van és nincs kegyelem. Mivel tavaly sok panasz volt korrupció miatt ezért nem javaslom a csúszót emlegetni.[/b]
Sziasztok.2009 júliusban megyünk autóval Nei poriba,de sehol se találok friss útdíjakat a szerb-macedón szakaszra.Ha valaki tudja hogy jelenleg mennyit kell fizetni,kérem jelezze.
Köszike
Sziasztok.2009 júliusban megyünk autóval Nei poriba,de sehol se találok friss útdíjakat a szerb-macedón szakaszra.Ha valaki tudja hogy jelenleg mennyit kell fizetni,kérem jelezze.
Köszike
Kell-e jogsi és milyen?
Ketten is lehet vele menni?
Mennyire biztonságos?-félős,szöszi vagyok,de tudok
uralkodni magamon
-viszont olcsóbb,mint a kocsi-és az euró...
Skopelosra megyünk,és nem tudom van-e ott egyáltalán