Én mondjuk úgy szoktam, hogy a kisképre rákattintok és ha megjelenik új oldalon az a káp amit felraktam azon jobb egérgomb és tulajdonságok
ott a címet bemásolom. DE az eredmény ugyanaz és ha esetleg ez elsõre túl bonyolult elég a feljebb írt
Szia. A zuhanyzótálca förtelmesen kicsi. A reggeli minden reggel ugyan az volt. Medence nagyon jó. Kedves a személyzet. Ja és magyaroknak nem adnak tengerre nézõ ablakot. Csak az angoloknak. Õk förtelmes bunkó nép. Mi Juni elején voltunk nagyon meleg volt. Üditõ drága 1,5Cola 2.80. Gyros 2€
Mártika Idegen vezetõ béna bunkó. Út 24óra. Hajókirándulás nagyon jó.
Halihó megjöttünk!Csodás meseszép csak egybajvoltvele ami a mi hibánkvolt,hogy csak 10napra mentünk. A busz 25-ora alatt ért le de szerencsénkvolt mert nemvolt tele és igy két szék jutott egy embernek.Megfogadtuk a tanácsaitokat,és utolagis köszönet értük!!!!!!!A szálásunk a maria apartmanban volt aki régebben fikázta az nemtudom de lehet hogy a hiltonhoz szokott szerintünk hibátlan mindenszoba tengerrenéz tiszsta cserélik az ágynemüket,és a törölközõket.A város a mire ugyan mára a falu szó nemigaz gyönyörû az emberek kedvesek az idegenvezetök nálunk az ibuszosok és a grand toursosok is beszéltek görögül mindenre odafigyeltek nemcsak bábuk voltak akik utálják a munkájukat.Szrintümk az árakis normálisak a programok amikre belehett fizetni bõven megérték az árukat (SÖT).Mi voltun Hydra,bbq,Athén,Nafplio éjszaka+heji járattal nappal közel ezer képet sikerült csinálnunk és ha tehetükvolna hazase jövünk ebbe a csodás Magyar nyárba
Bocsi az elsõ kép életlen kissé. A helyzet az, hogy én is most látom õket elõször, még nincsenek cenzúrázva.
A második, másodszorra jó lett!
Mindenesetre a kezdeti kudarcok után elég biztató !