Nixi, mi volt a gond a Sithon-os idegenvezetõkkel Mi 2005-ben voltunk velük a Meteoráknál meg egy Athos-os hajókiránduláson. Két helyes, kedves srác volt az idegenvezetõ, de mi elégedettek voltunk velük. Meg jó néhányszor bementünk még az irodába ilyen-olyan kérdésekkel és mindig szívesen segítettek.
Eszter79!
A probléma a következõ: Öszvértúrára fizettünk be egy szerdai napon szombat reggel 9-re. Mivel a lányom nagy lovas,és Sartiba nincs paci,így gondoltuk "ha nincs ló jó a szamár is".Az irodába a csajszi telefonon lebeszélte a bajuszos pacákkal "túravezetõvel " az idõpontot mi ki is fizettük a 28eurót fejenként. Eljött a szombat,és elindultunk a megbeszélt helyre,hogy nyeregbe pattanhassunk. Természetesen 9-kor rajtunk kívûl még 5 német turista is várakozott,na ez már gyanús volt,mivel hat öszvér volt üzemképes.A német csapatot elkísérte az idegenvezetõ szerencséjükre mert beszélt görögül.és így õk indultak el a túrán.Nekünk meg mondták hogy menjünk be a Sitonba és kérjük vissza a pénzt.Nem kicsit feldúlva el is indultunk hogy intézkedjünk.Meglát minket a csaj,és már látja gond van.Avval kezdi,hogy õ nem ad vissza pénzt,és hogy semmi köze az öszvérekhez! Na ezen eldurrant az agyam,a pénzt neki fizettük be,én úgy gondolom reklamálni nála kellett.Nem is lett volna hatalmas a probléma,de a csaj olyan durva,és vagdalózós volt hogy ezen akadtunk ki.Úgy gondolom hogy egy fakultatív programot nem csak eladni kell,hanem meg is kell valósítani.Mikor mondtuk hogy a németekkel ott volt az idegenvezetõ / megbizonyosodott róla hogy minden ok / csak nézett nagyokat. Minket meg kiküldött a pusztába azt boldogulj ahogy tudsz.Én nem azt vártam volna hogy fogja a kezemet,de utólag kiderûlt nem csak mi jártunk így,pont ezért kellett volna hogy egy kicsit jobban odafigyel.Ezek után úgy döntöttünk,hogy a Zeuszosoknál fizetjük be a többi programot.Leóval semmi gond nem volt,csak a mellette ülõ németnek kinézõ szõke pi...val.
Na de ez nem vette a kedvünket csak bosszantott egy darabig.
Sarti még mindig nagyon klassz hely ,szeptemberbe vissza is megyünk 1 hétre.Vár még ránk az indiánnyár!!!
Nixi, nagyon sajnálom ami veletek történt, ez tényleg nagyon durva.
Az ilyenektõl félve mi is inkább saját magunk szervezzük a kirándulásokat Pargán.
Szuper lehet egy nyáron 2x is megjárni Görögországot!!!
Sziasztok!
Szerteném megkérdezni,hogy szeptember vége felé hány fok lehet Sartin? Tudom az idõjárás kiszámíthatatlan,de érdekelne személyes tapasztalat. 1 hete jöttünk haza akkor közel 40 fok volt,szeptemberbe 28-al is beérném.
Köszönöm!
Mi szeptember 21- október 7 közt voltunk már 2X is és mindíg nagyon jó idõnk volt.Napközben kb 26-28 fok volt végig,az esték sem olyan hidegek mint például Thassoson tavaly
Mondjátok, hogy jó idõ van még szept. vége fele. Mi szept.20-okt.5. között megyünk. Remélem kegyes lesz az idõ hozzánk. Tényleg vki nem jön akkor autóval arra fele?
Én pécsi vagyok,és szept.10 körül mennék Görögországba, a gyerekeim ott laknak.Keresek egy autós helyet magamnak,és nem túl sok csomagomnak.Thesszaloniki,Parália környékéig utaznék,volna valaki,akihez beférnék?Természetesen a rám esõ üzemanyagot fizetem.Gabi
Kedves Nixi!Köszönöm a pozitív választ,ha nem jön össze másképp,lehet,hogy igénybeveszem.De szeretném elkérni az email címedet,mert ezen a Hellasz oldalon tegnap óta vagyok rajta,és még egy kicsit bonyolultnak tûnik,hogy hogy kereslek majd meg.Az én email-em:-pinter.gabi@citromail.hu-.Üdv és köszi:Gabi
Sziasztok!
Most értünk haza a napokban Sarti-ról. Mondhatom gyönyörû.A város is és a tengerpartja is egyaránt.Tavaly Paralian voltunk,de Sarti sokkal jobban tetszett. Kivéve a szállásunkat! Sarti Holiday apartmanban voltunk. Na,az egy merõ kosz volt. Én állítom nektek,hogy jó pár turnus óta nem volt takarítva ott. Pl.a járólap telis-tele volt hajszálakkal,a fürdõben,a tükör alatti polcra rászáradva hihetetlen mennyiségû fogkrém,a tusoló lefolyójának rácsa,pedig tele volt a ráakadt hajszálakkal. Úgyhogy az elsõ napom azzal telt el,hogy nagyából helyrehozzam az apartmant.
Sajnos hülye fejemmel nem csináltam képeket a szállásunkról.
De mondom,maga Sarti gyönyörû.Nem szemetes sem a part,sem a város.
Az árak közel azonosak,mint Paralian voltak.Néhány cent eltérés van csupán.
De nem mondom azt,hogy a többi szálláshely is ilyen.Lehet,csak nekünk nem volt szerencsénk.
Akkor mondom:JÓ IDÕ LESZ
Már csak azért is mert mi is szeptember 19-én megyünk 2 hétre és nagyon vágyom már a simogató szeptemberi napocskára,és a kellemesen meleg tengerre
Biztos jó idõ lesz! Én mindig így indulok el, és eddig még bejött! Mi 26-án indulunk egy hétre, már nagyon várom 4 évvel ezelõtt október elején voltunk, olyan 24-27 fok körül mozgott a hõmérséklet, voltak hûvösebb napok is, de napoztunk és fürödtünk is.