Mondjátok, hogy jó idõ van még szept. vége fele. Mi szept.20-okt.5. között megyünk. Remélem kegyes lesz az idõ hozzánk. Tényleg vki nem jön akkor autóval arra fele?
Én pécsi vagyok,és szept.10 körül mennék Görögországba, a gyerekeim ott laknak.Keresek egy autós helyet magamnak,és nem túl sok csomagomnak.Thesszaloniki,Parália környékéig utaznék,volna valaki,akihez beférnék?Természetesen a rám esõ üzemanyagot fizetem.Gabi
Kedves Nixi!Köszönöm a pozitív választ,ha nem jön össze másképp,lehet,hogy igénybeveszem.De szeretném elkérni az email címedet,mert ezen a Hellasz oldalon tegnap óta vagyok rajta,és még egy kicsit bonyolultnak tûnik,hogy hogy kereslek majd meg.Az én email-em:-pinter.gabi@citromail.hu-.Üdv és köszi:Gabi
Sziasztok!
Most értünk haza a napokban Sarti-ról. Mondhatom gyönyörû.A város is és a tengerpartja is egyaránt.Tavaly Paralian voltunk,de Sarti sokkal jobban tetszett. Kivéve a szállásunkat! Sarti Holiday apartmanban voltunk. Na,az egy merõ kosz volt. Én állítom nektek,hogy jó pár turnus óta nem volt takarítva ott. Pl.a járólap telis-tele volt hajszálakkal,a fürdõben,a tükör alatti polcra rászáradva hihetetlen mennyiségû fogkrém,a tusoló lefolyójának rácsa,pedig tele volt a ráakadt hajszálakkal. Úgyhogy az elsõ napom azzal telt el,hogy nagyából helyrehozzam az apartmant.
Sajnos hülye fejemmel nem csináltam képeket a szállásunkról.
De mondom,maga Sarti gyönyörû.Nem szemetes sem a part,sem a város.
Az árak közel azonosak,mint Paralian voltak.Néhány cent eltérés van csupán.
De nem mondom azt,hogy a többi szálláshely is ilyen.Lehet,csak nekünk nem volt szerencsénk.
Akkor mondom:JÓ IDÕ LESZ
Már csak azért is mert mi is szeptember 19-én megyünk 2 hétre és nagyon vágyom már a simogató szeptemberi napocskára,és a kellemesen meleg tengerre
Biztos jó idõ lesz! Én mindig így indulok el, és eddig még bejött! Mi 26-án indulunk egy hétre, már nagyon várom 4 évvel ezelõtt október elején voltunk, olyan 24-27 fok körül mozgott a hõmérséklet, voltak hûvösebb napok is, de napoztunk és fürödtünk is.
Szia Bonti!
Mi is szeretnénk még idén Sartira elmenni,bár már volt egy hét Paralia idén.Ha összejön,szept végén mennénk,én is azt hallottam,hogy Sarti sokkal szebb !
Azt szeretném kérdezni,hogy Sartin is vannak e bõr árúk,ugyanis Paralián kimaradt (elfogyott a pénzünk) egy nagyon szép és fõleg olcsó bõrkabát megvásárlása,amire azóta is vágyom.
Ha nincs akkor Qaddal át lehet e menni Paraliára?
Elõre is köszi a választ!
Szia Helena!
Sajnos nincsennek bõrösök Sartin. Mi is azt kerestük,mert megakartuk lepni magunkat egy-egy szép bõrkabáttal.Egyetlen bundás van csupán. Sartitól elég messze van Paralia,de ha gondoljátok menjetek quaddal. Idén Sassos-nál 45 euro/nap a bérleti díjja. Én egy kicsit sokallottam. Viszont nagyon jó kis Peugeot robogót béreltünk 10 euro/nap áron.
Köszönöm Bonti a válaszod! Így akkor meggondolandó a Quaddal való paraliai út,a robogó ötletet köszi !De csak a környéken.Azt hiszem akkor marad az autóbusz,gondolom buszjárat van Katerinibe, egy napot rászánunk az "átutazásra".
Erici!Hogy ez nekem nem jutott eszembe ! Mikor Paralián voltunk be akartunk menni,de valahogy elmaradt, .Akkor most itt lesz az alkalom(már ha sikerül szept.végén menni,de ha nem jövõre),de azt nem gondoltam,hogy szalonikiben is vannak bõr árúsok .És ott hol?Jaj nehogy Off legyek nagyon!