Sziasztok!
Azt hiszem inkább ide teszem fel ezt az adatbázist,mert nagyon sokan kerestek meg.
Elnézéseteket kérem hogy eddig nem jelentkeztem,de nagyon beteg vagyok és mellette dolgoznom is kell.
Tehát megérem kikúrálni magamat.
Még egyszer bocsánat.
Nézegetem a közúti Röszke-Horgos határátkelőt ami 7-19-ig van nyitva. Aszongya a police.hu, hogy használhatja a
"... Az autópályáról letiltott nemzetközi járműforgalom, valamint a nemzetközi gyalogos és kerékpáros forgalom. "
Mi minősül autópályáról letiltottnak? Mert ugye itt nem csak a magyarok és a szerbek mehetnek át...
Itt is szokott torlódás kialakulni?
Srácok!
Ha új kapukat nyitnak meg az idén és le tudnátok menteni a koordinátákat,tudjátok hol találtok meg.
Remélem vesztek annyi fáradságot,hogy jelzitek felém.
Előre is köszönöm a fáradságotokat.
Habár 8 év után én is nekiveselkedek egy kocsis útnak Görögország felé,tehát jó nagy részét magam is tudom tesztelni.
Köszönöm előre is a fáradozást,ha valaki segít ebbe az adatbázisba.
ha lesz feljegyzem majd, 42 nap mulva megyünk. A cél Kefalonia ujra. Ioaninna -Lefkada -Kefalonia a tervezett .De ha nem ugy jön ki akkor megyűnk lejjebb Killininek.
Nézegetem a közúti Röszke-Horgos határátkelőt ami 7-19-ig van nyitva. Aszongya a police.hu, hogy használhatja a
"... Az autópályáról letiltott nemzetközi járműforgalom, valamint a nemzetközi gyalogos és kerékpáros forgalom. "
Mi minősül autópályáról letiltottnak? Mert ugye itt nem csak a magyarok és a szerbek mehetnek át...
Itt is szokott torlódás kialakulni?
Pár oldallal előbb írtam:
A kis röszkei nyitvatartása (közút): 7-19h /határátkelőhelyet az autópályáról letiltott járművek- valamint az autóbuszok és teherforgalom kivételével- a nemzetközi személyforgalom (azaz a személygépkocsi és motorkerékpár járművek) is használhatja minden nap 7-19 h között/
kiegészíteném:
...az autópályáról letiltott forgalom:a lassú járművek, a mezőgazdasági gépek, a kerékpárosok és a gyalogosok vehetik igénybe.
Üdv a tisztelt társaságnak! Tudna-e valaki abban segíteni, hogy Igoumintse-i komp menetrendet és árakat, hol találhatom meg? Vagy esetleg, ha valakinek meg vannak az idei menetrend és árak át tudná küldeni? Előre köszönöm a segítséget!
Attól függ, hogy Igoumenitsáról hova akarsz utazni, gondolom Korfu az uticél, de ide is két helyre lehet menni. Vagy Kerkyrára, vagy Lafkimmire lehet jegyet váltani. Én az utóbbi években Lefkimmit választottam, rövidebb az út és lényegesen olcsóbb a menetjegy is. Persze ilyenkor a déli partok közelében vettem ki szálláshelyet.
Lehet tájékozódni a http://ferries-booking.com/ports/greece-ferries/ honlapon is.
Érdekelne, hogy mennyire "veszélyes" a le út Görögo-ba, Szerbián és Macedónián kersztül? Sok rokon ilyeszteget, hogy a politikai helyzet (migránsok, stb.) miatt nagy felelőtlenség. Július 22-én mennénk Pargára, 9 személyes kisbusszal.