Szia!
Azért ez elég meggondolatlan kérdés volt részedrõl,miért nem nézel meg egy térképet legalább mielõtt kérdezel?? 229km a távolság....
Sarti-Paralia
Nem tudom mi gond lehetett,minden évben Sartin nyaralok,öszvértúrán is voltam,meg persze máshol is.Nekem sose volt baj az idegenvezetõkkel,kedvesek jó fejek voltak.Most indulok megint pénteken,már nem lehet velem bírni.Már alig várom második otthonom Sarti
Sziasztok! Új vagyok,a segítségeteket szeretném kérni .Mi jövõre tervezzük nyaralásunkat Sartira,2 éves manóval. Szeretném megtudni ilyen picivel jó hely e Sarti,mennyire sekély a víz stb,illetve melyik apartman van csendesebb helyen(apollonos utakat néztük),illetve egyéb hasznos infókat várnék attól aki már járt itt Elõre is köszönöm
Jucimuci!
Szerintem jó választás Sarti! Igen van sekély víz,a focipálya után a beach résznél.Felnõttnek kb.térdig ér a víz elég sokáig,de természetesen egy 2 éves manóra ott is figyelni kell.Biztos nagyon tetszene neki.Pont azért jó Sarti partja mert változatos,3km.hosszú partszakaszon megtalálsz mindent.Sziklás részt,mélyebb és sekélyebb vizet is.Ja és nagyon szép tiszta a víz,"álltalában".Csendesebb apartmant is találsz szintén a Sarti-beach résznél,ennek az a hátrány hogy messzebb van a központtól,este jó nagy sétákat lehet tenni.Biztos van aki tud neked apartmanokat ajánlani,mi mindig "középen" keresünk magunknak szállást.
Szerintem is jó egy kis gyereknek Sarti.Ahogy már olvashattad van lassan mélyülõ homokos partszakasz.Tényleg lassan lassan és a part mellett le is tudod ültetni a vízbe játszani.Finom puha aranyszínû homok van.Én teljes nyugodt szívvel elutaznék egy 2 éves kicsivel.
szerintem ha megnézed a fotóalbumban látható Sartiról készített képeket, azok között söok van a beachen lévõ partról is, választ fogsz kapni a kérdésedre. A beaschen csendesebb, de mi pl. voltunk idén 3 éjszakát a Papus házban is, az is "középen" van, ott sem volt borzasztó a forgalom zaja.
egy másik fórumon olvastam, írta valaki magáról hogy:" nem vagyok teljesen normális, 62 évesen azt várom hogy már jövõ nyár legyen, és mehessek újra Görögországba......"
szerintem is ez a görögország-imádat teljesen átformálja az ember idõbeli gondolkodását
Sarti beachen apartmanházak: Holliday, Akis, Anesti,Stamatis, Phillys, Makedón,Alexandros, Katerina és még jópár...
De ha nem akarsz a jó helyekrõl lemaradni, azt javaslom, hogy már januárban keresgélj, és idõben foglalj
Közép részen én még az Iliast ismerem, az is elég csendesnek tûnt, ide csak azért nem mentünk egyszer, mert már február elején nem volt 2 hét egymás utánra
Jó keresgélést /csak vigyázz mert teljesen megfertõzõdsz tõle!!!/
Szia! Köszi neked is az infóáradatot .Szerintem ha az ember egyszer belekóstol GRÍkbe ,utána már csak oda vágyik vissza Már jártam Pefkiben,Paralián,Nei Poriban,és egyszer az arab világban ,de semmi sem hatott rám úgy mint Görögország Mindig eldöntöm már az elõzõ nyáron hogy hová is menjünk, bár most 2 év kimaradt na de jövõre ismét A kor szerintem meg nem kadály semmire
Azt szeretném kérdezni,hogy az utazólistán szereplõk közül hogyan tudnék a nevükre írni,hogy találom meg õket?Még nagyon új vagyok itt és fogalmam sincs.Elõre is köszi
Azt szeretném kérdezni,hogy az utazólistán szereplõk közül hogyan tudnék a nevükre írni,hogy találom meg õket?Még nagyon új vagyok itt és fogalmam sincs.Elõre is köszi