Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek, már javában pakolok, és olyan izgi, már várom, fõleg mert már jó néhányan megjártátok Sidarit...és most végre én is átérezhetem élõben Korfu csodáját. (bár a beszámolók és albumok is sokat segítenek az életérzéshez, de azért élõben az igazi!)
Igyekszem sok jó élményt gyûjteni, amit majd meg is osztanék Veletek, hiszen Ti segítettetek a legtöbbet a nagy kérdõjelek megoldásában. Köszönöm még egyszer, puszi
Elképzelhetõ, hogy ez a történet elkerülte a figyelmemet? Vagy még nem írtál róla?[/quote]
Helló Geot!
De írtam róla korábban.
A sztori röviden annyi, hogy egy gagyi viszonteladó irodánál befizettünk egy TUI-s utat Benitsesbe a Potamaki Hotelbe. Ahol a tengerre nézõ szobánkat odaadták néhány macskazabáló olasznak. Minket pedig beraktak egy koszos gardrób méretû szobába.
Az elsõ sokk után kb 5 percig üvöltöttem azzal a szerencsétlen balfék libával aki az idegenvezetõnknek mondta magát. 2 nap után sikerült neki kicseréltetni egy jobb minõségû szobára. Mi viszonylag még jól is jártunk a csoport több tagját lepukkant apartmanokba rakták mivel a szállodában nem volt hely. Ami még megdöbbentõbb volt az utálat amit itt a magyarok iránt tanusítottak! Soha, egyetlen helyen sem tapasztaltam csak itt. Nem ajánlom senkinek sem ezt a szállodát! Sõt, kerüljék el nagyívben!
Nagyon-nagyon-nagyon köszi a képet, így már biztos megtaláljuk, és nem jövünk haza kagyló nélkül.
Mindenkinek küldök majd naponta "lelki béke és boldogság csomagot" gondolatban és remélem sok jó élményrõl mesélhetek egy hét múlva.
Addig is puszi mindenkinek és kitartás a várakozóknak.
Köszönöm a képeket megnéztem õket.
Tetszik az apartman, egydül a fürdõszoba néz ki gázosan szerintem.
Ugye nincs benne klíma?
Mégegyszer köszi, sokat segítettél.
Szivesen segitettem, tavaj én is örültem volna, ha a szintén Sidariban található Gela apartmanról tudott volna valaki nekem ilyen felvilágositást adni.
Az apartmanban nincs klima, de nem is kellett, mert csak délután süt oda a nap egy kicsit. A fürdõszoba nem olyan gázos, csak mindig ki kell jól szellõztetni, mert furcsa szaga volt elõször. Ja, és pici, de amennyi idõt ott töltesz ahoz bõven elég.
Üdv: Lyzuska78
Szia Lyzuska78!
Köszi az infokat.A repülõre a jegyet a reptéren adják oda és akkor lehet kérni,hogy hova szeretnék ülni?Mikor indult vissza Sidariból a reptérre a busz.Fakultatív kiránduláson voltatok?
Üdv:.Éva.
Szia Eva56!
A reptéren egy kicsit morgolódtunk, mert a Dias képviselõje volt a legutolsó aki odaért, persze feleslegesen, mert csak annyit mondott, hogy a 3-as pulthoz kell mennünk. Igy is sikerült szerencsére még ablakhoz ülni, de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Szóval õ már nem adott semmilyen papirt, nyugodtan "becsekkolhattunk" volna már rég.
Ekkor lehet kérni, hogy ablak mellé ülhess, és a bõröndödet is itt kell felraknod a szalagra.
A Zeuszt 10-kor kellett elhagyni, 10.30-ra jött volna értünk a transzfer, de egy fél órát késett.
3 fakultativ kiránduláson voltunk:
Szigetkörúton, görög esten és Parga - Paxos-on.
Az elsõ kettõt mindenkinek ajánlani tudom csak. Idegenvezetõnk (Dina) is velünk tartott és sok érdekes dolgot mesélt nekünk. A Parga - Paxos nem igen tetszett, a hajót unalmas volt és a paxosi strand sem valami jó, ha mentek mindenképpen Pargan fürödjetek.
Remélem most mindenre tudtam válaszolni, de ha valami kimaradt még kérlek szólj.
Mi aug 22-én megyünk, sajnos még soká, de alig várom.
Olvastam, hogy Ti is a Zeusz apartmanba mentek. Remélem tetszeni fog és szép napos idõtök lesz.
Majd, ha hazajöttetek téged is kifaggatlak, hogy neked, hogy tetszett.