Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1756
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57014 Üzenet linkje2008-04-14 16:34:01 

Én sajnos nem találom ezt így meg neked, de remélem, atosz majd segít (bár nekem nem rémlik, hogy õ járt volna Krétán). Jó nyaralást!!!
# 1757
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57048 Üzenet linkje2008-04-14 21:41:40  Válasz a #57005. hsz-ra Előzmény #57005

ACHLIA APARTHOTEL

A barátságos apartmanház nyugodt környezetben, egy páratlanul szép tengeröböl közelében áll, a Ierapetra és Makris Yialos üdülõhelyeket összekötõ fõút mentén. Az Achlia apart/hotel két épületbõl áll. A tengerparttól 250 m, a legközelebbi szupermarkettõl, mely Gallini részben található, 650 m távolságban van. A pálmákkal tûzdelt zöld növényzet és híddal elválasztott sósvizû úszómedence kellemessé teszik az üdülést. A napágyak és napernyõk a medencénél térítésmentesek.

A szállás tágas, ízlésesen berendezett, teraszos, 3 ágyas apartmanok egy pótágy lehetõségével. Továbbá a 4 ágyas apartmannak egy külön hálószobája, az 5 ágyas két külön hálószobával rendelkezik. Minden szoba alapfelszereltségû konyhával (hûtõszekrény, fõzõedények, vízforraló), fürdõszobával (zuhany/ WC) vannak felszerelve.

A házban recepció, mûholdas tv sarok és reggelizõ terem található. A reggeli és a légkondicionálás térítés ellenében a helyszínen igényelhetõ. Az Achlia közelében egy igen közkedvelt aprókavicsos tengerpart és taverna is található. Ajánljuk a nyugalomra vágyó vendégeknek, akik a nyüzsgéstõl távol szeretnének lenni.

# 1758
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57050 Üzenet linkje2008-04-14 21:50:43 

Remélem kicsit tudtam segíteni?!
Biztos szép, legalább is a képekbõl ítélve!

# 1759
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57071 Üzenet linkje2008-04-15 08:38:59  Válasz a #57005. hsz-ra Előzmény #57005

Szia Zsebkuty!
Való igaz egy "atosz" nevezetû egyed 2hétig nyaralt ebben a dél-krétai apartmanban aminek a neve ugyanaz mint ennek a pár-házas, egy benzinkutas, két kis boltos nyugis csendes és szép kis településnek.Ierapetrátol kb 10-12km-re van, ami már város, dél-Kréta fõvárosa.Az elõttem szóló lényegében jól leírta magát az apartmant kívûlrõl,belûrõl.Szép, tiszta,kényelmes tengerre nézõ erkélyes szobákkal.Saját fürdõmedencéje van,bár mi a tengert tartottuk elõnyben.Strandot itthon is találni... icon_wink.gifA kocsi bérlés nagyon ajánlatos minden szempontból.Szép tengerperti strandja van,de mi ha tehettük Makrigialosba mentünk fürdeni,nagyon klassz homokos partja van és vásrlás szempontjából is nagyon jól ellátott település,minden kapható amire szükségetek lehet.Ha kocsit béreltek innen bejárhatjátok egész keleti és déli részeket. Egyenlõre ennyit.Ha kérdéseid vannak,csak nyugodtan írd meg,amire tudok válaszolok. OK? icon_wink.gif Kelet ill. dél-
Krétán kétszer jártunk,Stalistól keletre és délre bejártuk a földrészt.. icon_smile.gif

Üdv: Atosz

# 1760
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57088 Üzenet linkje2008-04-15 11:38:59 

Szia Atosz, akkor elnézést, nem emlékeztem, hogy eddig valaha beszéltél volna Krétáról...icon_smile.gif
# 1761
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57128 Üzenet linkje2008-04-15 16:54:51 

Szia Andi!

Nincs miért elnézést kérni,valóban nem folytam általában bele a krétai topicba.Szeretem Krétát,de a hangsúly tudod a Jón-szigeteken és az Égei- tenger szigetein volt, van és egy kis észak-Evia.A Kanári - szigetek talán majd egyszer... icon_biggrin.gif "Írígységem" kezd fokozódni evvel kapcsolatban mert "valaki egy pár nap múlva mintha odatartana... icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_confused.gif Valyon ki lehet..? icon_eek.gif

Üdv: Atosz icon_wink.gif

# 1762
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57148 Üzenet linkje2008-04-15 21:29:36 

Atosz, irok privit, hoyg ne offoljak. icon_smile.gif
# 1763
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57153 Üzenet linkje2008-04-15 23:48:32 

Hello Lindus!

Amit és ahogy leírtad Ahliát azok szerint gondolom jártatok is ott.Igaz?
Nos ha valaki szereti a nyugalmat annak erre a tájra kell jönnie.Viszont gk.-i nélkül egy kicsit meghal...Elég nagy távolságok vannak és sok szép hely amit látni kell és nélküle, bár van busz járat,de az nem az igazi.Mi egy Polóval elõször,másodszor egy Atosszal bejártuk Kréta keleti részét Stalistol Kato Zakrosig,Sitiátol Makrigialosig.Persze Matalába a régi "hipi"törzshelyre is elmentünk.Ha fiatal vagy akkor igaz ez nem túl sokat mond neked.

Üdv:Atosz icon_wink.gif

# 1764
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57179 Üzenet linkje2008-04-16 11:35:46 

Atosz!Nagyon kösz a gyors választ!Sajna nem mindig tudok idõben reagálni,mert ápolom a betegeket és ritkán vagyok itthon.Mindenkinek kösz az infókat!Jaszasz!
# 1765
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57182 Üzenet linkje2008-04-16 11:40:05 

Sziasztok!
Az Ahliáról leírtak, a http://utazás.swi.hu oldalon megtalálhatók.
Mi jártunk Ierpetrán és a környékén. A környezõ falvak elég kiépítetlenek, kicsik, idegenforgalom szerintem nagyon kevés van. Ezen a részen tényleg kell bérelni autót, ha valaki el akar menni nézelõdni. Mondjuk elég nagy távolságra lesz minden.

# 1766
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57191 Üzenet linkje2008-04-16 12:10:59  Válasz a #57182. hsz-ra Előzmény #57182

Frézia!

Pont amit leirtál,pont az benne a vonzó,hogy még nincs akkora idegenforgalom.Mi nem a buli kedvéért, a nyüzsgésért járunk a görög szigeteken,eleve ezért nem fizetnék egy petákotsem.Sõt ha lehet kerüljük is... icon_smile.gif No,de izlések és pofonok... icon_biggrin.gif íUgye?

Üdv: Atosz icon_wink.gif

# 1767
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57193 Üzenet linkje2008-04-16 12:14:21 

Lindus,frézia!Mindkettõtöknek köszönöm az infót.Lindus,az Aeolus prosijában is igy volt leirva,azt hittem te is jártál már arra.Mindegy is,a lényeg,hogy napfény legyen és boldogság!Mindenkinek jó nyaralást!
# 1768
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57195 Üzenet linkje2008-04-16 12:18:34  Válasz a #57191. hsz-ra Előzmény #57191

Szia Atos!
Én sem szeretem a nyüzsit, ezért megyünk mindig szezon végén. Csak nem mindenki van így ezzel. Mondjuk, azért nem árt, ha egy bolt van a közelben és ne kelljen több km-t gyalogolni mondjuk egy üveg üdítõért.

# 1769
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57204 Üzenet linkje2008-04-16 13:01:13 

Krétások! icon_wink.gif

Tudjátok ami nálunk dominál: a megfelelõ apartman,a természet a környezet szépsége,a jó idõjárás,élmények beszerzése,annak fényképen történõ rögzítése,mozgási lehetõség (ehhez kell a kocsi).Mi nem tudunk a napon, napokat pókhassal átfetrengeni.Én már 3-4 óra elteltével már nem találom a helyem,ki a napernyõ alól és TÛZ az élményszerzés... icon_confused.gifKülönben másod úgysem marad...csak az,az bizti.Erre egy bizonyos kor után és utazási szám után úgy is magadtól rájössz! icon_wink.gif Ha nem hiszitek,majd megtudjátok... icon_biggrin.gif

Üdv:Atosz

# 1770
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57209 Üzenet linkje2008-04-16 13:10:47 

Atosz!Nem vagyunk már nagyon fiatalok/34-38/tavaly voltunk elõször egy turistás-övezetbe/Asprovalta/az is jó volt,de tökéletesen igazad van,egyedül az élményeidet nem veheti el tõled senki!Idén természetfotózás a cél,némi pihit közbeiktatva.Az elsõ is lehet izgalmas,meg a másik is.A lényeg,hogy rövid az élet,próbáljuk meg úgy leélni,hogy ha megtehetjük,TEGYÜK MEG!/Tök közhelyes vagyok,de attól még igaz!/
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 117 118 119 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu