#1272122010-02-27 15:01:56 Válasz a #126942. hsz-ra
Kati!
Olyan rendes vagy,hogy fáradozol a képfelrakással,köszi!
Nem a te hibád,hogy nem látszanak!Ne aggódj!
Van az úgy,hogy valami server nem engedi,vagy valami ilyesmi nem értek hozzá!
Mindenesetre alig várom,hogy ott lehessek és hajókázhassak
Sziasztok!
Most irták a ,,másik"fórumon/ahova én nem ,,merek"regisztrálni.../hogy az idei Travel Service menetrend Kosra:
Indulás:11.35
Visszafelé:15.30
Ezt az infót Wizzit-nevű topictársnak köszönhetjük!Nem tudom egyébként,hol lehet ezt megnézni,mert nem találtam sohasem meg.Ez tökjó időpont lenne számomra,mert éjjel lehetne kicsit durmolni,6.30kor indul Győrből busz avagy vonat és igy normális időpontban kipihenve érnénk Kosra...
SZUPER lenne!Remélem,igy is marad!!!
#1273852010-03-01 09:25:13 Válasz a #127232. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Köszi a vigasztalást, igen, én is tapasztaltam már, hogy raknak fel képeket, de nem látszik. Szimplán szerettem volna örömet szerezni neked és minden Kosra utazó hellaszosnak és bosszankodtam egy sort.
A menetrend Kosra az Malév charter? Mert a Malév honlapján még csak a tavalyi menetrend látható. Ha így indulnak Kosra a gépek, az tényleg jó, elég fél 10-re kimenni a reptérre és visszafelé is marad fél nap Koson. (Bár ahogy ismerem magam, hajnalban már fent leszek, mert az utazási láz minden évben rám tör, már hetekkel az utazás előtt elkezdek válogatni a ruhák között).
Visszaolvastam, de valszeg elkerülte a figyelmemet, hogy mikor mentek Kosra és melyik apartman fogtok megszállni?
#1273872010-03-01 10:08:34 Válasz a #127385. hsz-ra
Szia,kedves Kati!
TRAVEL SERVICE a gép,ami visz minket.
A szállás...hát,nagyon-nagyon sokat töprengtem,nézegettem értékeléseket pl.Holidaycheken,osztottam-szoroztam és az Achilleas Beach mellett döntöttem.Tudom,hogy ,,ólinkluziv"megbocsáthatatlan Görögországban,de egy kedves ismerősöm ajánlotta,mert görög kaják vannak bőséggel,meg halnap keddenként,olasz-kinai ételek...szóval megpróbáljuk,meglátjuk.
Bár sokat akarunk hajókázni,Patmos és Nysiros az tuti,Kalymnosra pedig csak egy kőhajitásnyira leszünk,úgyhogy komppal megoldjuk többször is.Nem baj,ha akkor nem kajálunk a hotelba,mindenképp beülünk egy tavernába,mert imádom!
Igaz,ez lesz eddigi legdrágább utazásunk,de remélem,felejthetetlen lesz és olyan élményekben lesz részünk,amire már nagyon régóta vágytunk!
#1273892010-03-01 11:04:30 Válasz a #127387. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
A Travel service nekem új, ezek szerint önállóan és nem utazási irodán keresztül foglaltátok mind a repjegyet és a szállást is?
Megnéztem többek között a a Tripadvisoron is az Achilleas Beach Mastichari véleményeket és csupa jókat írnak. A szálloda szerintem nagyon szép, és tuti, hogy a kaja is jó lesz. Mi is voltunk már nem egyszer félpanzión, van előnye is, hátránya is, de az biztos, hogy mindenhol (Kefalónia és Zakynthos) nagyon-nagyon finom kajákat adtak, hülyére ettük magunkat. 2 nap alatt ráállt a gyomrunk a reggeli és vacsora időpontokra, ezekhez igazítottuk a motoros kirándulásokat. Biztos, hogy nagyon jó lesz, már csak azért is, mert Kos nagyon „helyes” sziget, sok látnivalóval, nem fogtok csalódni benne.
Én még sajnos nem kaptam vissza az utazási szerződést és addig nem utalom az előleget. Pedig már viszket nagyon a tenyerem, hétvégén nézegettem a Kos-i fényképalbumunkat, álmodoztam egy jót.