Szia. A sztifadot kostoltad mar? Nekem ez az egyik kedvencem, marhahus, gyongyhagymaval egybefozve finom paradicsomos szoszban , koretkent pedig sult krumplit adnak hozza altalaban.... Agi
Szia. A sztifadot kostoltad mar? Nekem ez az egyik kedvencem, marhahus, gyongyhagymaval egybefozve finom paradicsomos szoszban , koretkent pedig sult krumplit adnak hozza altalaban.... Agi
Hozzávalók:
- 1 kg borjúlapocka
- 1 hagyma
- 1 1/2 dl száraz vörösbor
- 1 1/2 dl olívaolaj
- 4 érett paradicsom
- 1 ek. paradicsompüré
- 1 babérlevél
- só
- 1 kg gyöngyhagyma
Elkészítés:
Pirítsuk meg a borjúlapockát az olívaolajban, adjuk hozzá a hagymát, és mikor üvegesre pirult, öntsük fel a vörösborral.
Adjuk hozzá a hámozott, apróra vágott paradicsomot, egy kevés vízben feloldott paradicsompürét, a fûszereket és 1/2 dl forró vizet.
Fedjük le és lassú tûzön pároljuk 1 1/2 órán keresztül.
Adjuk hozzá a gyöngyhagymát és fõzzük még egy órát.
Tanácsok:
Ízesíthetjük még fokhagymával és rozmaringgal.
Szia. A sztifadot kostoltad mar? Nekem ez az egyik kedvencem, marhahus, gyongyhagymaval egybefozve finom paradicsomos szoszban , koretkent pedig sult krumplit adnak hozza altalaban.... Agi
Tavaly nyáron Korfun mi is terveztük hogy eszünk stifadot, csak aztán valahogy elmaradt.
De most biztosan bepótoljuk
http://flashificator.com/1/BlueMoon/Buffet/Buffet.html Nekem ezt készítette a nejem vacsira Tartsd lenyomva a bal gombot és mozgasd
Recept: Végy egy jó feleséget,és kérd meg,csináljon finom vacsorát,és ime,ilyennek kellene lenni