Helló!
Mi 3 éve voltunk abban az apartmanba, nekünk nagyon megfelelt.Az erkély felől van 1 fás rész, amiatt nem melegedett fel annyira az apartman. A háziak kedvesek és segítőkészek, odaérkezésünkkor innivalóval fogadtak és elmondták térkép segítségével a jó helyeket. A parkolás kissé szűkös kevés auto fér el. A part kb 50 m. A faluban csak az odaérkezésünk napján voltunk enni, a többi nap bementünk nidribe ill. lefkada városba. Effektív nincs messze egyik sem.
Egyébként olyan mint a képeken.
lehet találni végig 100-ast, de nincs minden kútnál. Tavaly végig 100ast tankoltam, most végig 95öst és semmi különbséget nem tapasztaltam. Vagyis annyit, hogy kevesebb pénz volt. Mondjuk tény, hogy autótól is függ, de a ferrarit inkább otthon hagytam, a focus meg elvan a 95össel.
Csak poén volt, de még a Mazdához is csak 95-ös benyát írnak elő. Én is próbáltam már prémium üzemanyagot de nem igazán tapasztaltam pozitív különbséget.
román-szerb szakaszon utazóknak egy kis info:
HU-RO határ 3 perc. Román matrica Ártánd után az első kúton, kártyával fizetve 32 LEI (30 napos). Ártánd-Moravita kb 3:45 óra. RO-SRB határ 15 perc. Onnan a szerb autópálya kb. 1:15 óra volt. 5 EUR-1,5 EUR-0,5 EUR szerb szakaszdíjak.
Kérhetem, hogy akik most jönnek haza, vagy pár napon belül jönnek írnának, hogy ez a macedóniai terelés Negotino után van- e-még ? Kb hány km-en keresztül van? Mi lehet róla bővebben tudni? Mi 17-én indulunk Sartira, előtte jó lenne tudni az aktuális állapotokról.
Előre is köszi a segítséget.
még van terelés, de kb. 4-5km-rel később kezdődik. Kifele kb. 40km főút, aztán RT kúttól pályán kétirányú forgalom 13km-en (azaz 1 sáv illetve kb. a 13km felén leállósáv is), utána 3.5km rendes pálya a határig.