Kedves Kristi!
Én idõjárás tekintetében a www.wunderground.com szoktam használni, eddig túl nagyot nem tévedtek.
Esetleg nézz rá a www.holiday-weather.com , itt is találsz mindenféle elõrejelzést.
Kicsit utána néztem Sartinak, de mindenhol azt találtam, amit a barátnõd írt.
De ha azt vesszük alapul, hogy itthon most milyen gyorsan változott meg az idõ, szóval ne add fel!!! Utazás elõtt mindenképpen nézz még rá az oldalakra, és ha barátnõd még mindig kint lesz, akkor nála már bocsi a jelzõért, szóval nála jobb "levelibéka" nincs számodra
Ne is törõdj az idõjárással, érezd jól magadat. Nyaraltam már én szeptember végén göröghonban és szikrázó, forró napsütés volt, bár az is igaz, hogy jóval délebbre voltunk.
Nagyon szép utat kívánok és érezzétek jól magatokat !!!
Csak tudd nem vagy egyedül! Tudom ez nem vigasztal,de én is lógatom az orrom. Sírni tudnék annyira dühös vagyok! Mi még soha nem "nyaraltunk" szeptemberbe,pont azért hogy ne legyen lutri.Nekünk a tengerpart a fürdõzésrõl,napozásról szól nem pedig a tokától-bokáig való beöltözõs sétálgatásról.Ha ez így lesz,akkor többet soha nem utazom ebbe az idõbe,vagy választok egy délebbre fekvõ szigetet.
Szia Nixi! Én általában szeptember-októberben szoktam utazni. Eddig még mindig jó idõ volt. Fõszezont nem szeretem a tömeg miatt. Szerintem álljunk hozzá pozitívan, jó idõ lesz és kész!
Köszönöm szépen! De pont ma gondolkodtam lehet nem kellene elutaznunk,mi csak 1 hétre megyünk,és ha az idõjárás ennyire lutri.... nem is tudom Mit csináljunk? Totál kétségbe vagyok esve!
Szia Nixi! Ma is azt írta egy Sartin nyaraló, hogy 28 fok volt. Azért annyival jobb a helyzetetek, hogy kocsival utaztok. Bármerre el tudtok menni. Tudom, ez nem vigasztal, mert azért megyünk, hogy napozzunk és fürödjünk. Mi biztos elmegyünk Sartira, ha jó idõ lesz, ha nem. Mégsem itthon töltjük a szabadságot. Remélem, hogy nem adtátok fel, és elindultok.
Szia! frézia!Ma még alszunk rá 1-et,ha birunk aztán holnap átgondoljuk,és mérlegeljük a dolgot.Mi au idén augusztusba már nyaraltunk 2 hetet Sartin, ez az 1 hét "csemege" lenne.De ha 20 fok körüli meleg lesz akkor meggondolandó az utazásunk.A relax-ból beszéltünk ma a Krisztával és õ azt mondta ha megyünk akkor vigyünk neki Neocitrátot,meglepõen hûvös van,ez mondta a hét végére is.A jövõ hét 50-50%.
Valahol megértelek, hogyha kocsival mennénk, lehet, hogy mi nem indulnánk el. De nem akarlak befolyásolni, inkább mondom, hogy menjetek és legyen jó idõ.
Nem jó hír, hogy rossz idõt mondanak. Képzeld velünk mi lesz, ha 16-17 fok lesz?! Mivel minden ki van fizetve, ezért mi megyünk. Egész évben erre vártam. Még nem voltunk szabin az idén, sõt én tavaly sem. Szióka
frézia!
Hát igen! Nektek még választási lehetõségetek sincs.Nekünk is 34.000ft bánja /apartman,biztosítás/ fizetve,de ha egyénileg elutazunk,és hozzáadjuk az üzemanyagot+pályadíj+költõpénz,és erre még rájön mondjuk a 7 napból 3-4 rosszabb idõ ,hát igencsak meggondolandó az elutazás.
De kívánom hogy érezzétek magatokat nagyon jól,fõleg ha még nem voltatok szabin.Járjátok be a környéket,és pihenjetek,és pancsizzatok a tengerbe ha az idõ engedi! Én lassan már beletörõdök,hogy becsomagoltam és maradok,de annak azért örülök hogy van mire visszaemlékezni,és kibírom várni valahogy a köv. nyarat.
Jó utat! Majd ha itthon lesztek mesélj milyen volt!
Szia Niki!
Szia Nixi! Köszi a jó kívánságokat. Nézem az idõjárást és 29-tõl melegedést mutat, 21-23 fok, azért az még sem 16-18.Én még hozzáadok egy pár fokot és az már talán jó lesz. Nem gondoltad meg magad?
Én elutaznék a helyedben. Ezek az idõjárásjelentések azért nem olyan pontosak. Egyébként is árnyékban értendõk a hõmérsékletek, a napon sokkal melegebb van (persze, ha süt). A tenger a nagy tömege miatt elég lassan hül le, így valószínû, hogy lehet még fürdeni benne. Amennyiben hidegebb az idõ, akkor legalább kirándulni kellemes.