Egyébként én is imádok repülni, tök buli, hogy 4x repülnék egy nyaralás alatt, de tényleg 2. nyaralásnak egyszerűbbet érdemes választani.
Sajnálom, hogy utazási irodák nem foglalkoznak ilyen szép szigettel, és sokszor kacifántos megoldani egyénileg az utazást.
Remélem tudtam segíteni az árakban, tényleg ha kiszámoljuk az útiktg kb. 40ezer Ft körül van (a repüléseknél a 10ezerbe odavissza az illeték is bennevan).
Szóval aki teheti ennyiért, és tud olcsón szállást foglalni, akkor ne hagyja ki Milos szigetet.
Lesvost én is nézegettem már, de azért nem preferálom, mert nem láttam egyetlen valamirevaló strandot sem. Ami ugye Miloson és Karpathoson van dögivel. Leroson úgyszintén.
Egyébként minek ide utazási iroda, fogjunk össze, szerezzünk egy kisbuszt, a vezetés felváltva megoldható (nekem nincs jogsim:-), és tűz Milosra. És akkor az ottani autóbérlés is kilőve
Nem is rossz ötlet Nekem sincs jogsim, de mehetünk
Tök jók ezek a kompos oldalak, teljesen elmerültem bennük. Csak az a baj, hogy már alig járnak (inkább csak a fő útvonalakon), és nem adnak ki árat, ha olyan szigetre nézem, ahol ilyenkor már nincs forgalom.
Leros? Nem hallottam még róla, de utánanézek, ha tényleg olyan szép strandok vannak ott is...
Bocsi, Leroson nem annyira a strandokat néztük az alatt a pár óra alatt, amíg ott voltunk, hanem a lenyűgöző tájat (a Kalymnos albumomban ízelítőt kaphatsz róla).
Bizony, Lesvost nálam is a "strandtalanság" lőtte ki.
Strandokban még Paros és Antiparos is viszik a pálmát, de ez már másik topik...
Egyelőre ki kéne végre találnunk a párommal, hogy hova akarunk utazni!
Csak az a baj, hogy sem a Wizzairnél, sem az easyjetnél nem találni görögországi desztinációt. Se Athént, se Krétát, se semmit. Így aztán marad a Malév. Nem tudja valaki, hogy ez csak a téli menetrendből fakad, vagy nyáron sem indítanak Magyarországról fapados járatokat Görögországba?
Szia Firkamanó
Nagyon jó lenne megnyitni az oldalt,de mindig letilt
-miért pont engem
Mennénk Milosra,de nem tudjuk,hogy...
Amit gugléban találtam,nem jó nekünk(650000Ft-os repjegy )
Tudod,mi lehet a baj,hogy nem tudom megnyitni az oldalt
Köszi,Macsosz
Nem tudom miért nem nyílik meg az oldal, nekem működik, én rákattintok az itt található linkre és bejön.
Autókölcsönzéshez ezt ajánlom: www.budget.gr
Ismerősöm a Budgetnél dolgozik, nagyon szuperek, nagyon jó áron.
Ja, és ha kikölcsönzöd az egyik szigeten, átmehetsz vele a másikra, él a biztosítás, meg ha bármi van elmennek érted....
És 1 hétre 1 sima alap autó napi 5200 Ft biztosítással, áfával. Na ilyesmi áraik vannak.
Lista, hogy hol lehet Görögországban bérelni:
ATHENS, APT
ATHENS, DTN
ATHENS, GLIFADA, GR
ATHENS, KIFISIA
ATHENS, KIFISOS, GR DTN
CHALKIDA DTN, GR
CHALKIDIKI DTN
IGOUMENITSA, GR DTN
IOANNIA, GREECE
IOANNINA APT, GR
KALAMATA APT, GR