Szia Estella!
Annyi minden történt,hogy nem is tudnám leírni:)
Vrasna nagyon szépen fejlõdik,bár mindenhol szinte fel van túrva,ki tudja meddíg tart az újjáépítés.De látom gátakat megint nem csináltak sehuvá,úgyhogy ez a hercehurca is felesleges,mert egy újabb árvíz megint elvisz mindent:(Efharisto a gyerekek jól vannak,legény is éli az életét:)Megint közeleg a Hristougena,aktuális a tavalyi témám:)Emlékszem tavaly karácsony felé írtam ide sokat.Már kezdenek feldíszíteni mindent,Salonikiben,Halkidiin.
Nem mondom,hogy mindíg itt fogok lenni a fórumon,de bekukkantgatok.
Ta Leme!
Geia Sou Kitty 26!
Rodoszon nem vagyok ismerõs,de gondolom könnyebb az élet és a külföldiek beilleszkedése,mint északon,a déli görögök sokkal modernebbek,nyitottabbak,persze ha bárhol letelepszik egy külföldi,sokat kell tennie azért,hogy befogadják,de teljesen sohasem fog ez megtörténni:(
Szia Kitty26!Olvosom hogy Rodoszra készülsz.Igaz hogy a barátaim zenénélnek odakint és kapnak szállást.azért biztos tudnak pár dolgot.Sajnos elég nagy arcok mivel ök nagyon sokat keresnek ott.de gondolom ha konkrét kérdésekkel bombázom öket talán megeröltetik magukat.Szerintem erre érdemes március elejën visszatérni.kérdezz bátran ha tudok szivesen segitek!üdv-snake
Nagyon köszönöm mindkettõtök hozzászólását!
Rendben, Snake, akkor márciusban visszatértünk a témára!
Addigra hátha én is okosabb leszek valamivel.
Egyébként leginkább az érdekelne, hogy a téli idõszakban mennyire lehet a szigeten munkát találni....
Én nem vagyok ismerõs Rodoszon,és Snake biztos többet tud a témáról,de i kell ábrándítsalak semmi munkát nem fogsz találni télen.
A görögök télen nem igen dolgoznak,abból élnek amit nyáron megkeresnek,minden túristáknak fönntartott taverna,bár bezár,csak marketek vannak,oda tuti nem kell senki.Max nagyvárosokban lehetséges valami munka,mint Saloniki,Athén,Kavala,Heraklion.Mint írtam Snake-nek,minden kihalt télen,megáll az élet.
Kitty!Azt megkérdezhetem hogy milyen területen szeretnél dolgozni?Mint már irtam a fiúk szállodákban játszanak és gondolom az ezzel kapcsolatos témákban toppon vannak. snake
Idén nyáron és jövõre is - ha minden úgy alakul - szállodában, azon belül étteremben fogok dolgozni. Barátom (aki görög) is ott dolgozik. Szeretnék mellette maradni, nem úgy, mint most..... Ezért érdekelne, hogy mennyi az esélyem arra, hogy munkát találjak a télre.... Szinte bármi érdekel... étterem, bár, üzletben eladó...
Kitty!
Ha ott van kint a barátod,miért nem õ segít neked munkát találni,mondjuk abban a szállodában ahol õ is dolgozik?
Vagy õ is nagyon jól tudja,hogy semmi nincs télen?
De viszont ott lakik,biztos többet tud,és ha igazán szeret téged,akkor segít nem?