Akárhol is járunk a hazánkban, vagy akár a világban, az mindíg kedvenc lesz valamiért.
Első nyaralásunk a 2 gyerkőccel Révfülöpön volt, hajókáztunk strandoltunk sokat sétáltunk.
Csopak a kedvenc, ott csak ketten voltunk a Bor és hal ünnepén
2008-ban, tavaly Balatonfüreden voltunk Csopakra jártunk strandolni
a füredi sétányon számtalan progi várt.
Idén Zamárdi az itthoni úticél, majd meglátjuk.
Siófok pedig egy kis extra pihi.
Vágyom egy aktív pihenésre is, de az még várat magára.....
Eger számomra is megunhatatlan, mint néhány előttem szólónak. Volt, hogy egymást követő négy évben ott szilvesztereztünk a völgy tetején! Egyik oldalon a völgyi, másik oldalon a városi tűzijátékokat csodáltuk. Számomra ezek a szilveszterek felejthetetlenek. Plusz a nyarak is, amikor Egerszalókon még nem építettek wellness 'csodahotelt', hanem szabadon állt a mészkőforrás, és folyt rajta szabadon a forró víz.
Előtte:
Utána:
És nagyon szeretem még Hortobágyot is, gyerekkoromat idézi a Hídi Kirakodóvásár idején, amikor mindig volt vásárfia.
Na, sikerült megint beindítani a topkot.
Elkezdtem infókat gyűjtneni szép helyekről Magyarországon, a nyárra. Ezt a topicot is olvasgatom vissza. Tudtok néhány klassz helyet ajánlani? Budapest környékén is? Hegymászás és kövekkel fűszerezet utak kimaradnak. Köszi szépen.
Talán legjobban az Ócsa melletti láperdő a legkedvesebb kirándulóhelyem, itt nőttem fel....Csodálatos növényei -orchideafélék is!!!-, ritka állatai mindig nagy élményt nyújtanak. Nemsokára itt a gyöngyvirág nyílás ideje, érdemes ide kirándulni, szívesen segítek útvonallal, egyéb látnivalókkal.
#1310592010-04-13 10:14:47 Válasz a #131053. hsz-ra
Szanna! Nyáron is nagyon szép a táj, tudomásom szerint a műemlék templomban (Ócsa) orgona-koncerteket is tartanak. Szívesen segítek, vagy ha gondolod el is megyek veled .
Szanna! Nyáron is nagyon szép a táj, tudomásom szerint a műemlék templomban (Ócsa) orgona-koncerteket is tartanak. Szívesen segítek, vagy ha gondolod el is megyek veled .
Nincs ott semmi de szép aránylag a táj párdarab fa és egy két pocsoly ill. patak amúgy egy nagy nulla ez a környék de ha valakinek fáj tudok ajánlani szebbet jobbat a környéken mert a sors ezt hozta itt nőtem fel
Ócsán meg minden hónap első hétvégén van nagy köncert kb:15-20ember csak helyiek