Autóval szeretnénk mennyi Korfura 2008. július végén augusztus elején 10-14 napra, még nincs eldöntve.
Szállást keresnénk, 5-en megyünk 4 felnõtt és egy 8 éves gyermek. Fõként egy két hálószobás apartmant vagy egy 2 és egy 3 fõs stúdiót keresnénk. KOrfu bármelyik részén lehet.
Tud valaki segíteni szállás ügyben, nem túl drága szállást keresnénk.
Elõre is kösz Elysabeth
Szia, ajánlom a Grand Tourst. Jó árak, normális minõség. Mi velük voltunk 3 éve, most is velük megyünk. Nekünk Sidari bejött, homokos, gyönyörû part. Nézd meg a honlapjukat. szatler
Sziasztok.
július 20-án utazunk Palatamonasba, utána terveink szerint 29-én vagy 30-án átmennék Parga környékére. Tud-e valaki valami jó szállást egyéni utazóknak Pargán ill. a környékén. Az AEULUS irodát néztük de csak 4 személyes apatmajuk van egyéni utazóknak és nálunk az egyik család 5 fõvel jönne / ebbõl 3 fõ gyermek 4,5,12 éves/
Elöre is köszönön a segítséget.
Sziasztok.
július 20-án utazunk Palatamonasba, utána terveink szerint 29-én vagy 30-án átmennék Parga környékére. Tud-e valaki valami jó szállást egyéni utazóknak Pargán ill. a környékén. Az AEULUS irodát néztük de csak 4 személyes apatmajuk van egyéni utazóknak és nálunk az egyik család 5 fõvel jönne / ebbõl 3 fõ gyermek 4,5,12 éves/
Elöre is köszönön a segítséget.
Szia Mfer!
Ha rám hallgatsz, keresel a helyszínen, vagy a környékén személyesen szállást! Fõleg 3 gyerekkel, ami szerintem azért fontos, mert ott könnyen találhatsz olyan apartmant, ami nektek leginkább megfelel. Gondolok itt szoba/ágyelosztásra, konyhára, felszereltségre, tenger közelségére...
Bár a fõszezon java lesz, de bisztos lesz szabad hely. Meg ha nem csomagban veszed a nyaralást az irodáktók (utazás-szállás) általában drágább a szoba! És az sem utolsó - mivel írod, hogy bizonytalan, 29 vagy 30-, hogy ott, akkor meglátjátok mikor mennétek, hány éjszakát maradtok, stb. Így nem kell igazodni az elõre lefoglaltakhoz...
De ez csak egy vélemény
Sidariban a Katerina ap.ház az általad leírtaknak megfelelõ lenne szerintem
Messongiban a Jón apartmanház, még medencéje is van
Ezeket a szállásokat bármelyik ut.irodán keresztül elérheted.
Szia Jox! Köszi a választ, a Panorama apartmant már én is megtaláltam, árajánlatot is kértem tõlük. Esetleg nincs más ötleted, hogy hol kutakodjak még? Ami esetleg még ennél is délebbre van.
Tudom,h nem jó topicba írok,de nem találtam mást. Én azt szeretném kérdezni tõletek, hogy úgy lehet-e menni Görögbe, ha egyénileg lefoglalom a szállást, viszont busszal megyek egy utazási iroda által?
Várom a válaszokat!
Timi
Szia Timi!
Mi idén pont úgy megyünk. Utazási irodánál foglaltuk a buszt, és egyénileg foglaltunk. De attól is függ, hová mész. Az Apollonnál - mi velük utazunk - oda tudsz csak buszt foglalni, ahova egyénileg utazók is foglalhatnak szállást. Azt olvastam azt hiszem épp itt a Hellasz-on, hogy pl. Thassosra csak utazás + szállást lehet foglalni náluk, itt valószínûleg nem tudsz buszt foglalni, mert a saját szállásaikra viszik az utasokat.
Jox! Melyik vagy milyen menetrend szerinti járatra gondolsz? Megosztanád velünk, ha lehet?
Bár a kérdés nem nekem szólt, úgyhogy bocsi, de utaztam már ilyen busszal, és én akkor innen néztem a menetrendet:
http://www.volanbusz.hu/search_int.php?search=1
Két naponta indul járat, legalábbis tavaly télen még így volt. Görög volt a busz, a sofõrök. A turistabuszokkal ellentétben szinte azonnal átengedik a határon, nem szórakoztak a határõrök sehol.
Tavaly az oda-vissza út 32.000,- Ft volt felnõttnek.