Szia Racz68! Ne izgulj nem választottatok rosszul. Meglátod bele fogsz szeretni Görögországba. Mint írtam már én nyaraltam már itt és hidd el nem fotok csalódni. Hát én is mindennap benézek ide de sajna én még soká megyek . De majd beindul ha haza jönnek az elsõ turnusból. Szia Erika
Na frézia, látod hiszen sokszor megáll a busz ugy hogy emiatt ne menjetek máshová ha ez szimpatikus volt.
Persze könnyen beszélek én aki autóval megy és ott állok meg ahol akarok és nem pedig ahol más akarja.
Szia!
Busszal mész? Mi Stavrosba megyünk, azért esett erre a választás, mert sajna csak szeptember végén tudunk menni és 3 helybõl választhattunk, nem volt más. Toroni, Stavros és Thassos. Mi meg ragaszkodtunk az Apollon Utazási Irodához.
Szia Racz68!
Hát irigyellek, mert az mindjárt itt van, én meg csak szept. 26-án utazok.
Gondolom többfelé elfogtok még menni. Merre tervezitek még az utatokat?
Szia!
Hát az az igazság, nekem még olyan messzinek tünik ez a 80 nap, és ha már rágondolok elkezdek izgulni. Az biztos hogy a félszigetet teljesen befogom járni, nagyon szeretem az edugott helyeket. de majd meglátjuk lehet elmegyünk másfele is.
Szia Racz68!
Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni! Én görög párti vagyok. Horvátba nem voltam még, így nem tudom összehasonlítani. Sartit ne hagyjátok ki!
Én Horvátországot nagyon szeretem, csak már bejártam az egészet és most valami mást szerettünk volna. Pl. homokos tengerpartot, más kulturát. Majd meglátjuk, de nagyon sokan mondták hogy nem fogjuk megbánni.
Szia Racz68!
Görögországban nem mindenhol van homokos tengerpart, általában a homokosnak írják az aprókavicsosat is. Nem tudom, hogy Neos Marmarasba milyen lehet, ugyan homokosnak írják. Sartin az van!
Tudom mert már mondták, hogy Marmarason apro kavicsos,de valoszinü nem oda járunk majd strandolni, hanam kicsit lejjebb mert ott már homokos. Amugy sem az a odaérünk letesszük az autót és nem inditjuk be csak ha jövünk haza tipusu nyaralok vagyunk. Nekünk lételemünk hogy állandoan menjünk ide oda, nem is birnánk ki több órát a strandokon. Amugy is mindig mehetnékem van, hogy mindent lássak beüljek mindenhová.
Szia Racz68!
Akkor nem fogsz csalódni, mert látnivaló az van! Sok infót be kell gyûjteni. Mi autót szoktunk bérelni mert jobban megéri, mint fakultatív kirándulásra befizetni. Hát én is várom már, hogy mehessünk, de az még hol van, és lehet, hogy "nagykabátot és esernyõt is vihetünk".
Szia frézia! igen busszal megyünk a grandal. hát most mi is csak szeptemberbe/1-10-ig/ tudunk menni.Remélem akkor is jó lessz eddig mindíg juniusba jártunk. Két éve voltunk Toroniba az Apollonnal nagyon megvoltunk velük elégedve. Stavrosról csak képeket láttam a kolléganõmék voltak ott nyaralni de tettszettek a képek.
Szia Erika!
Akkor biztos jó idõ lesz, és még fürödni is tudtok. Sartiba voltunk okt. elején, akkor volt kb. 25 fok és még fürödtünk is. Kíváncsi leszek az utazásodra, remélem nem ijesztettelek meg a busszal.
Szia Frézia! Á dehogy tapasztalt buszozók vagyunk . Annak viszont örülök, hogy akkor még jó az idõ . Bár már érdeklõttem ismerõseimtõl akik kimondottan szeptemberbe járnak nyaralni azért mertünk így belevágni.