De jo hogy nem mentunk ide, pedig tavaly neztuk mi is. Kepekrol hangulatosnak tunt:D Egyebkent olyan kepekre gondoltam, amiket ott "lako" keszitett, de azert koszi:)
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Toloból..az út odafelé 24óra vissza kicsit több mint 25 volt de csak azért mert a macedon határon 1, a magyaron pedig vagy 1.5órát vártunk.Az Apollonnal voltunk, nekünk nem volt problémánk velük, de mivel olvastuk a fórumot a fakultatív programokra a Cultur travellel mentünk.. Az Akropoliszon nagyon nagy tömeg volt igy lassan jutottunk fel de ez sem volt baj, csodálatos volt ott lenni..Hydrai hajóuton láttunk delfineket, ugráltak a hajó elejénél..:)Hydra tényleg eszméletlenül gyönyörû, szívesen maradtunk volna még ott..de egyébként nekünk Spetses is tetszett csak Hydra után rossz volt hogy minden utcában õrülten motoroztak és nem volt olyan csönd..de ott is felfelé elbarangoltunk a kis utcákba és gyönyörû leanderes, kék ajtós fehér házakat találtunk(imádom ezekez )Nafplioba egyénileg mentünk át a fél 6os busszal és 11körül mentünk vissza Toloba taxival(10euro)gyönyörû volt a naplemente ott a vizen az erõd mögött csodaszép színek voltak..az egész város nagyon tetszett igaz mi fõként az óvárosi részen barangoltunk..ja és mikor elõször próbáltunk átmenni , nem fértünk fel a buszra a következõ meg majdnem 7re ért oda ami meg már késõ lett volna mert a Palamidi várba csak 7ig lehet felmenni..(egyébként magyar diákkal ez is ingyenes) szóval nem a hotel Soleil elõtt szálljatok fel van több buszmegálló is ..illetve csak úgy megáll az utcán a busz:) csak nekünk Mártika aztmondta onnan megy a busz.
Egyébként a Barbaressában voltunk, nekünk nagyon tetszett, szép nagy szoba volt a fürdõ kicsi mint mindenhol, a konyhasarok is mint kb. minden apartmanban.A Barbaressának a tavernája néz a tenger felé (illetve kb.3m re van a víztõl:)meg felette 2szoba de úgyláttuk ott nem magyarok voltak.(legalábbis az Apollonnak nincs oda szobája)viszont mi nagyon szerencsések voltunk mert a mi szobánknak 2ablakából és a fürdõablakból is lehetett látni a tengert, a teraszunk meg a hegyekre nézett..
ja és próbáljátok ki a motorcsonakozást is(25euro 2óra) szupi volt!
ja és azt még elfelejtettem, hogy ha van kedetek üljetek be a Panorama étterembe(pont a kanyarnál van)..3szinten is lehet leülni..Teljesen a tengerparton, feljebb és még feljebb az utcával egyszinten.. mikor arra jártunk mindig invitáltak minket..hát egyszer betértünk és nagyon finomat ettünk(kleftiko és görög húsgombóc)A fõnök és a pincérek is nagyon kedvesek a fõnöknek valamiért különösen szimpatikusak voltunk..sokat beszélgetett velünk és fizetett egy plussz kört abból amit ittunk:)utolsó esténken még visszamentünk a kalamari is nagyon finom volt és persze megint kaptunk gratisz italokat, borravalót se engedtek adni ..ja és persze nem véletlenül Panorama a neve..
Nekem az lenne a kérdésem, hogy úgy tudom aug 15.-én van valami nagy görög ünnep. Mi pont az nap fogunk indulni Tolóba, de vajon azon a hétvégén nincs valami fesztivál, vagy tudom is én mi?
Mert pár évvel ezelõtt is kint voltunk az ünnep környékén Görögországban és akkor mindefele bazárok, meg programok voltak,bulik, itt nem tudja valaki , hogy szerveznek-e valamit?
Mi aug 16-30ig leszünk Tolóban, de már annyi sok szép mindent olvastam, hogy még kéthetes nyaralásba sem tudom, hogy belefér-e minden úgy, ahogy szeretném
Szia Böby!Igen,nem talákoztunk utána,de most tudom legalább mi lett Veletek. :)
És az iroda most fizetni fog?
Hát,Mártika tényleg nem jó probléma-megoldó.
a visszafelé utnál,mivel késett a busz,szós zerint kiraktak minket Tolo fõutcájára és nekem kellett felhívnom a Hölgyet,hogy akkor most mi van.
Hát,vicces.
De ez sem árnyékolta be,azt hogy milyen élményeket élhettem át,és totál beleszerettem Görögországba,fõleg HYDRA szigetébe! :)
Nézzétek meg.
Ma küldtük el a levelet és a képeket az irodának,remélem valami lesz majd belöle.Sajnos mi Hydrára már nem tudtunk elmenni igy ,hogy rákellet fizetni a szállásra.Majd legközelebb.
Én 11 éve mikor Korfun voltam akkor szerettem bele Görögországba.Mindig azt kérdik,hogy nem unom -e már ,hogy mindig oda megyünk,de nem inkább csak jobban szeretem!!!!!
Már most mennék ki megint valahova.Te nem?
Ezt nem teheted! Cukkolni akarsz? Én szeptember 7-én érkezem egy hétre Toloba! Miben tudnék segíteni? Ahova megyek, rákérdezhetek, van-e még hely; ez 40 Euro/nap, kicsi de csodás! Néz meg a 91-92-93. oldalakat!
Még nemtudom mi lesz, de nagyon utazni akarok valami jó helyre. Nos ha összejön, akár még az idén töbször is.
Majd holnap folytatjuk ha lesz idõm a tiz vendég mellett,ha nem akkor majd másik adodó alkalommal.Jó éjszakát: Timba
Még nemtudom mi lesz, de nagyon utazni akarok valami jó helyre. Nos ha összejön, akár még az idén töbször is.
Majd holnap folytatjuk ha lesz idõm a tiz vendég mellett,ha nem akkor majd másik adodó alkalommal.Jó éjszakát: Timba
Szia! Böby!Mi is beadtuk a 7 gépelt oldalas panaszlevelünket, mellékelve a csótány fotójával..Nagyon várjuk az Apollon válaszát, a Rólatok írt rész is benne van, ahogy felovastam,.Sajnos a vezetõ nem volt bent, így csak átvette egy munkatárs.Ha valami történik értesítünk.:Ági