Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1801
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74235 Üzenet linkje2008-07-31 11:39:50 

De jo hogy nem mentunk ide, pedig tavaly neztuk mi is. Kepekrol hangulatosnak tunt:D Egyebkent olyan kepekre gondoltam, amiket ott "lako" keszitett, de azert koszi:)
# 1802
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74237 Üzenet linkje2008-07-31 12:00:47 

# 1803
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74240 Üzenet linkje2008-07-31 12:10:01  Válasz a #74235. hsz-ra Előzmény #74235

Popeye,

itt nézd meg:Bluesky

Azt hiszem, hogy itt megvan a válasz arra, hogy Andi barátnõjének utastársai miért menekültek el onnan.

Kár, pedig a honlapjuk alapján szép helynek látszik...

# 1804
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74252 Üzenet linkje2008-07-31 13:08:38 

Döme: Jaja az oldaluk es a katalogus alapjan kecsegteto:D Viszont a furdoszobas kep eleg necces szamomra. Biztos van azert olyan akinek megfelel...
# 1805
Rizigizi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74282 Üzenet linkje2008-07-31 14:54:04 

Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Toloból..az út odafelé 24óra vissza kicsit több mint 25 volt de csak azért mert a macedon határon 1, a magyaron pedig vagy 1.5órát vártunk.Az Apollonnal voltunk, nekünk nem volt problémánk velük, de mivel olvastuk a fórumot a fakultatív programokra a Cultur travellel mentünk.. icon_biggrin.gif Az Akropoliszon nagyon nagy tömeg volt igy lassan jutottunk fel de ez sem volt baj, csodálatos volt ott lenni..Hydrai hajóuton láttunk delfineket, ugráltak a hajó elejénél..:)Hydra tényleg eszméletlenül gyönyörû, szívesen maradtunk volna még ott..de egyébként nekünk Spetses is tetszett csak Hydra után rossz volt hogy minden utcában õrülten motoroztak és nem volt olyan csönd..de ott is felfelé elbarangoltunk a kis utcákba és gyönyörû leanderes, kék ajtós fehér házakat találtunk(imádom ezekez icon_lol.gif )Nafplioba egyénileg mentünk át a fél 6os busszal és 11körül mentünk vissza Toloba taxival(10euro)gyönyörû volt a naplemente ott a vizen az erõd mögött csodaszép színek voltak..az egész város nagyon tetszett igaz mi fõként az óvárosi részen barangoltunk..ja és mikor elõször próbáltunk átmenni , nem fértünk fel a buszra a következõ meg majdnem 7re ért oda ami meg már késõ lett volna mert a Palamidi várba csak 7ig lehet felmenni..(egyébként magyar diákkal ez is ingyenes) szóval nem a hotel Soleil elõtt szálljatok fel van több buszmegálló is ..illetve csak úgy megáll az utcán a busz:) csak nekünk Mártika aztmondta onnan megy a busz.
Egyébként a Barbaressában voltunk, nekünk nagyon tetszett, szép nagy szoba volt a fürdõ kicsi mint mindenhol, a konyhasarok is mint kb. minden apartmanban.A Barbaressának a tavernája néz a tenger felé (illetve kb.3m re van a víztõl:)meg felette 2szoba de úgyláttuk ott nem magyarok voltak.(legalábbis az Apollonnak nincs oda szobája)viszont mi nagyon szerencsések voltunk mert a mi szobánknak 2ablakából és a fürdõablakból is lehetett látni a tengert, a teraszunk meg a hegyekre nézett.. icon_lol.gif
ja és próbáljátok ki a motorcsonakozást is(25euro 2óra) szupi volt! icon_lol.gif

# 1806
Rizigizi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74287 Üzenet linkje2008-07-31 15:06:41 

ja és azt még elfelejtettem, hogy ha van kedetek üljetek be a Panorama étterembe(pont a kanyarnál van)..3szinten is lehet leülni..Teljesen a tengerparton, feljebb és még feljebb az utcával egyszinten.. icon_biggrin.gif mikor arra jártunk mindig invitáltak minket..hát egyszer betértünk és nagyon finomat ettünk(kleftiko és görög húsgombóc)A fõnök és a pincérek is nagyon kedvesek a fõnöknek valamiért különösen szimpatikusak voltunk..sokat beszélgetett velünk és fizetett egy plussz kört abból amit ittunk:)utolsó esténken még visszamentünk a kalamari is nagyon finom volt és persze megint kaptunk gratisz italokat, borravalót se engedtek adni ..ja és persze nem véletlenül Panorama a neve.. icon_wink.gif
# 1807
Bettina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74315 Üzenet linkje2008-07-31 18:00:53 

HEllo!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy úgy tudom aug 15.-én van valami nagy görög ünnep. Mi pont az nap fogunk indulni Tolóba, de vajon azon a hétvégén nincs valami fesztivál, vagy tudom is én mi?

Mert pár évvel ezelõtt is kint voltunk az ünnep környékén Görögországban és akkor mindefele bazárok, meg programok voltak,bulik, itt nem tudja valaki , hogy szerveznek-e valamit?

Mi aug 16-30ig leszünk Tolóban, de már annyi sok szép mindent olvastam, hogy még kéthetes nyaralásba sem tudom, hogy belefér-e minden úgy, ahogy szeretnémicon_biggrin.gif

Betty

# 1808
Mönyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74388 Üzenet linkje2008-08-01 09:52:26  Válasz a #74045. hsz-ra Előzmény #74045

Szia Böby!Igen,nem talákoztunk utána,de most tudom legalább mi lett Veletek. :)
És az iroda most fizetni fog?
Hát,Mártika tényleg nem jó probléma-megoldó.
a visszafelé utnál,mivel késett a busz,szós zerint kiraktak minket Tolo fõutcájára és nekem kellett felhívnom a Hölgyet,hogy akkor most mi van.
Hát,vicces.
De ez sem árnyékolta be,azt hogy milyen élményeket élhettem át,és totál beleszerettem Görögországba,fõleg HYDRA szigetébe! :)
Nézzétek meg.

# 1809
Kts74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74477 Üzenet linkje2008-08-01 19:50:59 

üdv mindenkinek!hogyan tudok képeket fölrakni?
# 1810
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74479 Üzenet linkje2008-08-01 19:55:53  Válasz a #74477. hsz-ra Előzmény #74477

# 1811
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74500 Üzenet linkje2008-08-01 22:54:40 

Szia Mönyi!

Ma küldtük el a levelet és a képeket az irodának,remélem valami lesz majd belöle.Sajnos mi Hydrára már nem tudtunk elmenni igy ,hogy rákellet fizetni a szállásra.Majd legközelebb. icon_sad.gif
Én 11 éve mikor Korfun voltam akkor szerettem bele Görögországba.Mindig azt kérdik,hogy nem unom -e már ,hogy mindig oda megyünk,de nem inkább csak jobban szeretem!!!!! icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
Már most mennék ki megint valahova.Te nem?

Pá Böby

# 1812
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74505 Üzenet linkje2008-08-01 23:28:37 

Szia timba!

Ezt nem teheted! Cukkolni akarsz? icon_eek.gif icon_confused.gif Én szeptember 7-én érkezem egy hétre Toloba! Miben tudnék segíteni? Ahova megyek, rákérdezhetek, van-e még hely; ez 40 Euro/nap, kicsi de csodás! Néz meg a 91-92-93. oldalakat! icon_wink.gif

# 1813
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74507 Üzenet linkje2008-08-02 00:07:59 

Szia h.apci!

Még nemtudom mi lesz, de nagyon utazni akarok valami jó helyre. Nos ha összejön, akár még az idén töbször is.
Majd holnap folytatjuk ha lesz idõm a tiz vendég mellett,ha nem akkor majd másik adodó alkalommal.Jó éjszakát: Timba

# 1814
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74508 Üzenet linkje2008-08-02 00:08:49 

Szia h.apci!

Még nemtudom mi lesz, de nagyon utazni akarok valami jó helyre. Nos ha összejön, akár még az idén töbször is.
Majd holnap folytatjuk ha lesz idõm a tiz vendég mellett,ha nem akkor majd másik adodó alkalommal.Jó éjszakát: Timba

# 1815
Ajackel
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74558 Üzenet linkje2008-08-02 18:48:06  Válasz a #74500. hsz-ra Előzmény #74500

Szia! Böby!Mi is beadtuk a 7 gépelt oldalas panaszlevelünket, mellékelve a csótány fotójával..Nagyon várjuk az Apollon válaszát, a Rólatok írt rész is benne van, ahogy felovastam,.Sajnos a vezetõ nem volt bent, így csak átvette egy munkatárs.Ha valami történik értesítünk.:Ági
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 120 121 122 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu