Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1801
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gama
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168362 Üzenet linkje2011-07-03 22:16:51  Válasz a #164857. hsz-ra

hello, mi is rodoszra készulunk, szeretném kérdezni mért volt gond a szállással és miért volt az idegenvezeto kellemetlen.
# 1802
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168425 Üzenet linkje2011-07-04 13:16:55  Rodosz

Sziasztok!

Ismét itthon sajnos, Rodosz még mindig gyönyörű. Nagyon forrón égetett a nap, viszont hűsítette a szél (ezért jól le is égtünk). A tenger első pillanatra hidegnek tűnt, aztán alig akartam kijönni belőle. Az óváros ismét lenyűgözött, Lindosz ismét bámulatos, és a felújított Kalithea fürdő - bár jó borsos az ára - de nagyon megért egy kirándulást.
És - az idegenvezető állítása ellenére, de róla inkább semmit - igenis el lehet jutni Chalki szigetére! Ezt minden fórumozónak külön ismét köszönöm, aki ebben tanácsot adott.

Sziasztok
Bottakati

# 1803
Gigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168442 Üzenet linkje2011-07-04 14:55:14  autóbérlés

Sziasztok!

Jövőhét csüt.-ön megyünk Rodoszra, a szállásunk a Belvedere Beach Hotelben (Rodosz városban) lesz.

Autót szeretnénk bérelni 1-2 napra, ezért ha van valakinek bármilyen tapasztalata, infója a kinti autóbérlésekkel kapcsolatban, az írjon l.sz.!

Előre is köszi!

Üdv, Gigi

# 1804
Trinity
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168461 Üzenet linkje2011-07-04 17:30:43 

Kedves Ian és Pappiro!

Nagyon szépen köszönöm a hasznos infókat és tanácsokat, megfogadjuk őket!!! A Soulában elvileg emeleten leszünk, direkt kértem az irodától. Rá is írták a megrendelőre és a szerződésre is. Szóval szerintem elkerüljük a macskavészt. icon_lol.gif Elvileg a szomszéd apartmannál van medence, amit használhatunk, de ha nincs, az se zavar. Szerintem menni fogunk megállás nélkül, mint a mérgezett egér...

A Kostas Fast Food-ot merre találjuk? Anno Korfun, Sidarin mi is egy ilyen gyors kajáldába szerettünk bele (San Remo), de olyan isteni gyrost még sehol nem ettem.

Pappiro, gyere vissza velünk 11. alkalommal, jól jönne egy tapasztalt Rodosz szakértő! 10 út után a tizenegyediket már egyébként bónuszként kellene adnia valamelyik irodának...! icon_cool.gif Amúgy miért nem jelentkezel valamelyik irodához kihelyezett idegenvezetőnek? Biztos tudnál mindent, kint lehetnél egész nyáron, és még fizetnének is érte...

Ricon_smile.gif

# 1805
Trinity
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168462 Üzenet linkje2011-07-04 17:32:53 

Üdv itthon BottaKati!

Pár napos csúszással váltani fogunk titeket a szigeten, és én is meg szeretném nézni Halkit. Volnál olyan kedves, hogy megírod, hogy hogyan lehet átjutni? Mert ezek szerint nektek mégiscsak sikerült. Minden érdekelne, indulási hely, idő, visszaindulás, ár! Esetleg lehet-e vinni robogót? Stb. Szóval minden...

Előre is köszönöm szépen a segítséget!!!

# 1806
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168463 Üzenet linkje2011-07-04 17:37:10  Re:

bottakati írta:
Sziasztok!

Ismét itthon sajnos, Rodosz még mindig gyönyörű. Nagyon forrón égetett a nap, viszont hűsítette a szél (ezért jól le is égtünk). A tenger első pillanatra hidegnek tűnt, aztán alig akartam kijönni belőle. Az óváros ismét lenyűgözött, Lindosz ismét bámulatos, és a felújított Kalithea fürdő - bár jó borsos az ára - de nagyon megért egy kirándulást.
És - az idegenvezető állítása ellenére, de róla inkább semmit - igenis el lehet jutni Chalki szigetére! Ezt minden fórumozónak külön ismét köszönöm, aki ebben tanácsot adott.

Sziasztok
Bottakati

Szia!

Mennyi volt a belépő a Kalithea fürdőbe?

# 1807
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168467 Üzenet linkje2011-07-04 17:46:14  Válasz a #168425. hsz-ra Előzmény #168425

Szia Bottakati icon_biggrin.gif

Üdv itthon icon_exclaim.gif Örülök,hogy minden jól sikerült icon_exclaim.gif

Macsosz icon_biggrin.gif

# 1808
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168469 Üzenet linkje2011-07-04 17:50:54  Válasz a #168284. hsz-ra Előzmény #168284

Nikóca, lenne még egy kérdésem a szállással kapcsolatban: a Liristis medencéje milyen mély, mert gyerekek is lesznek velünk.

Az egyik része a medencének 1,4 talán, a másik 2,4. Ha jól emlékszem.

# 1809
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168471 Üzenet linkje2011-07-04 17:54:25  Válasz a #168340. hsz-ra Előzmény #168340

pappiro, nem semmi, 10x? Ez igen. Esetleg utazási irodában dolgozol? Súgd meg nekem, hogy kell ezt csinálni. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 1810
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168474 Üzenet linkje2011-07-04 17:58:20  Re:

Autót szeretnénk bérelni 1-2 napra, ezért ha van valakinek bármilyen tapasztalata, infója a kinti autóbérlésekkel kapcsolatban, az írjon l.sz.!

Előre is köszi!

Üdv, Gigi[/quote]
Gigi, picit olvass vissza, néhány hozzászólással ezelőtt volt erről is szó.

Egyébként elég sok pici autót lehet kölcsözni, 2 napra 55 euro volt egy Kia Picanto. A hasonló kategóriák (Peugeot, Chevrolet, Fiat Panda) hasonló árban vannak, de biztos vannak eltérések, mi annyira nem néztünk körül, mert ez megfelelt.
Amit tanácsolok, NE az utazási irodától béreljetek, kb. 1 nappal többre ki tudjátok venni, ha ottani irodától béreltek. Sokat rátesznek! icon_twisted.gif

# 1811
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Adamvad
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168475 Üzenet linkje2011-07-04 18:04:33 

Hello!

Átlagosan mennyi egy repjegy rodoszról pestre? most rodoszon vagyok vasárnap szeretnék hazamenni... helyszínen ha pár nappal előtte megveszem szerintetek okés?

# 1812
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168498 Üzenet linkje2011-07-04 21:09:01  Re:

Nikóca írta:
Nikóca, lenne még egy kérdésem a szállással kapcsolatban: a Liristis medencéje milyen mély, mert gyerekek is lesznek velünk.

Az egyik része a medencének 1,4 talán, a másik 2,4. Ha jól emlékszem.

Köszi szépen!

# 1813
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168507 Üzenet linkje2011-07-04 21:52:53  Re:

Nikóca írta:
pappiro, nem semmi, 10x? Ez igen. Esetleg utazási irodában dolgozol? Súgd meg nekem, hogy kell ezt csinálni. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Persze...Ti is a titkot akarjátok tudni icon_smile.gif ugye Piro? icon_wink.gif

Trinity: szívesen, legyen nagyon emlékezetes a nyaralásotok!

# 1814
Pappiro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168524 Üzenet linkje2011-07-05 00:00:02  Válasz a #168475. hsz-ra Előzmény #168475

Szia!

Hazajössz? Miért???

# 1815
Pappiro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168525 Üzenet linkje2011-07-05 00:12:15  Válasz a #168461. hsz-ra Előzmény #168461

Szia!

Nem utazási irodában dolgozom. Idegenvezetőként dolgozni Rodoszon puncsos munka. Sajnos nekem nincs ilyen ismeretségem. Ha valaki tudna segíteni szóljon, én benne vagyok. icon_biggrin.gif
Rodosz gyönyörű. Majd meglátjátok. Pénteken jöttem, de már tervezem a 11. utamat. icon_smile.gif
Nem tudok mit csinálni. Hiányzik Rodosz! icon_smile.gif
Hiába írják rá a megrendelőre, hogy emelet. Kint mielőtt megkapjátok a kulcsot beszéljetek az idegenvezetővel, hogy ti ezt kértétek. Nem igazán szokták figyelembe venni.
Én is kértem, hogy 2. vagy 3. emelet legyen és a főépületben. Erre melléképület és 1. emelet lett volna, na de rése voltam. icon_wink.gif
Amúgy a cirmik aranyosak, de nem éjszaka félálomban... icon_smile.gif
Igen, lehet használni a szomszéd apartman medencéjét, feltéve, hogyha használod a bárjukat is mellette... icon_smile.gif Ellenkező esetben kinéznek a vízből. Na de nem a medence miatt megy az ember Rodoszra... icon_smile.gif
Kostas Fast Food a Club streeten van, a vége fele. Ez Faliraki kisebbik főutcája. Megtaláljátok biztosan. Ha akarod küldök fényképet. icon_smile.gif
A Club streeten, ez a legnagyobb gyrosos, de inkább ez étterem. Szeretem, imádom őket. icon_smile.gif
Ha elmentek, akkor légyszi mondjátok meg nekik, hogy Piró Magyarorszagról üzeni, hogy nagyon hiányoznak és sok puszi nekik!
A legjobb gyros a szigeten itt készül. És a legjobb muszaka is. icon_smile.gif
Ha bármiben tudok segíteni írjatok!
Meg egyébként is, hogy mi újság Rodoszon! icon_smile.gif
Nagyon jó utat kívánok!
De jó nektek! icon_smile.gif
Üdv:

Piró.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 120 121 122 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu