én Sygic-et használok (v17.3.4) és a legújabb Tomtom térképen, amit az appban lehet letölteni, már szerepel az A5. Amúgy nemtom mikor került bele, de végre lehet országonként állítani, hogy fizetős utakat tervezzen-e vagy ne. Ezt már rég hiányoltam. Legjobb navi.
Mikor mi jártunk rajta még nem volt átadva, s frissités se volt igy tényleg bebolondult annyira hogy ki kellett kapcsolni. most láttam van már Q3 europa IGo frissités meg is van de nem raktam még fel rá igy nem tudom mit is tartalmaz. van még egy Tom tom is 2017 TT-Q1 de ezt se tudom milyen csak meg van. Tegnap hogy Magyarországon használtuk piszok sokáig kellett várni hogy feláljon a mühold. pedig waytek 985 van ami hamar meg szokta lelni. Ja ez Tiszaujváros nál volt igy arra se tudok gondolni hogy leárnyékolodott. vagy régi 3 éves lehet venni kéne egy ujat? Egy 995 öst nem tudom nnem egy akkor a nagy összeg.
Wayteq van nekem is vagy 10 éve, nagyon szeretem, hibátlanul dolgozik. Majd tavasszal frissítettem rajta az IGO-t, és kiderül, hogy tudja-e az újakat.
Hát én már nem használok külön GPS. A telefonon van tomtom go play áruházból letöltve. Az előfizetést kérheted 1 hónapra vagy 1 évre. A térképed mindig friss. Automatikusan szól hogy ha új térkép jelenik meg. Akinek nem kell minden nap a GPS annak szerintem tökéletes választás.
bocsesz idevaló kérdés: régen láttam egy képet az új szerb kapukról, amik között átlagsebességet mérnek és rá volt írva az egyes szakaszokra, hogy hány perces menetidő alatt kell maradni, hogy ne legyen bünti. Nincs meg valakinek véletlenül?
Sokat beszéltétek mostanában, h Bitola felé mentek át görögbe.
Feltűnt, h a google maps útvonaltervezője nekem is minden alkalommal Bitola felé veszi az irányt!
Tavaly még a fő lehetőségként mindig a Thesszaloniki felé menő normál útvonalat adta meg............