#2464542017-12-27 08:33:51 Válasz a #246452. hozzászólásra
ez a 125-ös határ mennyire biztos, szeptemberben voltatok? Eddig mindenhol ezt olvastam:
121-140km/h: 3000rsd bünti
141-160km/h: 5000rsd bünti
161-180km/h: 6000 és 20000rsd közti bünti
181-200km/h: 15000 és 30000rsd közti bünti, plusz legalább 1 hónapra bevonják a jogsit
201 felett: 100000 és 120000rsd közti bünti, egy jogsi, bónuszként nyaralás a fogdán max. 15 napra
#2464552017-12-27 08:42:53 Válasz a #246453. hozzászólásra
ja, ez nekem is feltűnt, tavaly is megbántam, hogy végül nem Bitola felé mentünk, mert a macedón szakasz végén letereltek és tömött sorban mentünk, aztán Evzoninál roncsderbit játszottak a macedónok a csehekkel mellettünk, eltolták egymás kocsiját, hogy befurakodjanak egy hellyel előrébb, amit a macedón nyert azzal, hogy végiggyalulta a csehek kocsijának az oldalát. Éhezők viadala volt, úgyhogy idén a nyugisabb irányba megyünk (és onnan jövünk).
Én is az idén szeptemberbe menet és már éles volt a rendszer. Nem kaptam büntit. 121-nél még meg sem büntethet szerintem,de engem nem piszkáltak. Mi Bitola felé mentünk és mondhatom nagyon jó választás volt. Jövőre is arra veszem az irányt!
ja, ez nekem is feltűnt, tavaly is megbántam, hogy végül nem Bitola felé mentünk, mert a macedón szakasz végén letereltek és tömött sorban mentünk, aztán Evzoninál roncsderbit játszottak a macedónok a csehekkel mellettünk, eltolták egymás kocsiját, hogy befurakodjanak egy hellyel előrébb, amit a macedón nyert azzal, hogy végiggyalulta a csehek kocsijának az oldalát. Éhezők viadala volt, úgyhogy idén a nyugisabb irányba megyünk (és onnan jövünk).
Az a baj, hogy én mindig éjszaka megyek, és én nem szívesen bócorgok éjszaka Macedóniában össze-vissza. Elég csak egy őzet elütnöm.........Erre a pályán elég kevés esély van.
amúgy macedón pályaszakaszon tavaly keresztbe biciklizett egy tata, ugyanis jó hosszan veteményesek vannak a pálya mellett kerítés nélkül, szóval szerintem az esély nem kisebb
Lehet hogy "értelmes" vagy mégsem,de hasznos az biztos. Mi is éjjel mentünk Bitola felé és hidd el semmi gond nem volt. De nem is úgy indulok neki hogy bármi is történni fog az úton. Mindig egyedül megyünk,mert így a saját ritmusomba tudunk (tudok) vezetni. Nem bántásként írtam amit írtam! Különbem mindenki arra megy amarra akar. Mi jövőre Bitola felé megyünk megint,de visszafelé sajnos nem arra tudunk jönni,mert a tranzitszállás Sztokajovo, Macedóniában lesz.
Lehet hogy "értelmes" vagy mégsem,de hasznos az biztos. Mi is éjjel mentünk Bitola felé és hidd el semmi gond nem volt. De nem is úgy indulok neki hogy bármi is történni fog az úton. Mindig egyedül megyünk,mert így a saját ritmusomba tudunk (tudok) vezetni. Nem bántásként írtam amit írtam! Különbem mindenki arra megy amarra akar. Mi jövőre Bitola felé megyünk megint,de visszafelé sajnos nem arra tudunk jönni,mert a tranzitszállás Sztokajovo, Macedóniában lesz.
Akkor jó, csak elég furcsán jött le az előző hsz-ed.
Én is mindig egyedül megyek, mármint a családdal, csak egy autóval. Mivel hosszú az út, nehéz alkalmazkodni mások ritmusához.
Én nagyon pálya párti vagyok, itthon is ahova csak lehet, azon megyek. Lehet tempósan haladni, le van kerítve, sokkal biztonságosabb mint az egyéb utak.
Macedóniában elég komoly a vadállomány, rengeteg a mindenféle tákolt lovaskocsi szerűség, a mellékutakon tucatjával látni kivilágítatlan szekereket, tákolmányokat. Egy éjszakai útnál, ahova a kölykökkel is megyek, nem hiányoznak az ilyen afférok. Nappal nem zavarna annyira, de éjszaka nagyon. Erre céloztam az előbb.
Sziasztok! Azt kérdezném hogy, Bitola fele milyen az út minősége? Mennyire jó vagy rossz. Tényleg érdemes arra menni? Szeptemberben mennénk Kefaloniára.
Ha engem kérdezel én biztos arra mennék. Egy szakasz ami nagyon gáz az macskaköves,de szerintem az 150 méter. A többi baromi jó!
Én Bitola párti lettem az idénytől és ha tehetem arra is fogok menni.