Ez fog betenni hogy számold az átlagot,én se szoktam tartani .emlékszem végig ki volt rakva a 40 tábla és mindenki legalább 100 al ment.Hogy mikor megyünk még pasz de az uton se szoktam agodni jó pár utvonalon voltunk már lefele .
#2466582018-01-26 11:50:12 Válasz a #246653. hozzászólásra
Dodi! A legördülő menüben kiválasztod Subotica, valamint Presevo, és már ki is adja az ez évre vonatkozó összeget. Dínár és euro. Ha jól értelmezem,máshogy lesz a jegyrendszer? Vagy ugyanúgy,mint tavaly. Robi: ez mi,amit kilinkeltél?
nekem valami olyasmi rémlik, hogy megváltozik a rendszer idén és a kapuk elhelyezkedése olyan lesz, mint Horvátországban, hogy a határ után/előtt lesz bódé, nagyvárosok elkerülőinél, de azon kívül csak a le-felhajtókon, de ott mindegyiken. Ezért lesz ilyen sok, de minket ebből csak néhány érint.
Sziasztok. Többször voltunk Görögországban autóval. Idáig a férjemmel ketten voltunk, de megszületett a kisfiunk. kérdezném azoktól akik gyermekkel utaznak, mekkora volt a legkisebb gyermek? Idén nem, de jövőre mikor két éves lesz szeretnénk ismét Görögországban nyaralni. A kérdés repülővel, vagy autóval? Mi az autó felé hajlunk, így ott nem kell bérelni, s szívesebben mennénk így. Kérdés a pici bírni fogja e. Tudjuk, minden gyermek más, de azért szívesen venném tapasztalataitokat, véleményeiteket. Evia szigettel szemezgetek. Gondolom tranzitszállás szükséges. Köszi előre is
Ez tényleg a Gyerektől függ. Hogy bírja az utazást semmi gond. Van olyan ismerősöm, akik már 1 évesen vitték a gyereket tengerpartra nyaralni, Mi 6 éves koráig nem mertünk elindulni. A tranzit szállást viszont mindenképp beiktatni.
Sziasztok. Többször voltunk Görögországban autóval. Idáig a férjemmel ketten voltunk, de megszületett a kisfiunk. kérdezném azoktól akik gyermekkel utaznak, mekkora volt a legkisebb gyermek? Idén nem, de jövőre mikor két éves lesz szeretnénk ismét Görögországban nyaralni. A kérdés repülővel, vagy autóval? Mi az autó felé hajlunk, így ott nem kell bérelni, s szívesebben mennénk így. Kérdés a pici bírni fogja e. Tudjuk, minden gyermek más, de azért szívesen venném tapasztalataitokat, véleményeiteket. Evia szigettel szemezgetek. Gondolom tranzitszállás szükséges. Köszi előre is
De mi nem ismerjük a te gyereked szokásait.........
Mi 2 évesen már vittük a tengerpartra a kölyköket. Este indulunk a mai napig, éjszaka a gyerekek úgyis alszanak, és mire felébredtek, már oda is értünk. Semmit sem vettek észre az utazásból.
Azt sem tudjuk, h mennyire bírjátok a vezetést, és mind a ketten vezettek-e. Ha ketten vezettek, akkor végig tudtok menni. Én egyedül nyomom, nekem olyan 1000-1200 km környéke a tűréshatárom, ha annál messzebb megyünk, akkor foglalok útközben valami szép helyen szállást.Odáig egy tankolásos 10 perc szünettel lemegyek, de utána jobban esik a pihenés, amit csak ágyban tudok elképzelni. ) Bár általában olyankor sem alszom, csak este, de vezetni már nem tudok olyan koncentrációval, ahogy azt kellene.
Szóval rajtatok múlik, h mit bírtok.
#2466942018-01-28 22:08:40 Válasz a #246690. hozzászólásra
2002-ben 2,5 éves gyerekkel mentünk először Neos Marmarasba, akkor még Bulgárián keresztül, sokkal kevesebb autópályával. A gyerek szinte végig aludta az utat.
Majd 4,5 évesen Korfu következett, szintén Bulgária felé és az Egnatia Odos-nak még csak híre volt. Na ez már hosszú volt, de a gyerek jól bírta. (Reggeli indulás, másnap délutáni érkezés, és 2-3 óra autóban "pihenés".)
Tranzit szállás egyik esetben sem volt.
No meg klíma se.
Soha nem felejtem el azt, mikor a Meteorákat megjárva már hazafele jövet Trikala és Larissza között az autóba 30 fok volt kint pedig 42.