Jezusom olvassatok mar vissza egy ket oldalt.most irtam egy a4es levelet hogy semmi gaz nincs a szerbeknel.most jottem ki rodoszra full egyedul kocsival.A kutya nem szolt hozzam v molesztalt volna.semmi extra.
Barátaim!
Értsétek már meg semmi gond a szerbeknél. Biztonsággal járható a Magyarország-Szerbia-Macedonia- Görögország útvonal. Senkinek semmi baja nem történt ,aki megjárta az utat. Senkinek, a szerbeknek sem érdeke, hogy rosszra forduljon a helyzet. 1000-el ott a Nato és az ENSZ- békefenntartói és urai a helyzetnek, de nincs szükség, hogy beavatkozzanak. Nincs szükség további negatív hangulatkeltésre. Ha valakinek konkrét rossz tapasztalata, vagy híre van persze írja le. Akkor ráérünk parázni.
Üdv: Josza
Sziasztok. Van egy - lehet hogy nagyon buta - kérdésem. Májusba lejár az útlevelem. Szeptemberbe megyünk busszal Pargára, meg kell újítanom? Vagy jó a személyi igazolvány is?
Szerintetek mi a teendõm, ha jövõre kocsival szeretnék menni, de van egy kis bibi:
A kocsi az anyukám nevén van. ( Gondolom, tudjátok, hogy miért, nem kell részleteznem) Miket szerezzek be. Kell valami különleges papír?
Jártam ezzel a kocsival Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában.
Van egy olyan papírom, amit tanúk is aláírtak, hogy használhatom külföldön, belföldön egyaránt a kocsit, a felsorolt országokba megfelelt.
Szerintetek mi a teendõm, ha jövõre kocsival szeretnék menni, de van egy kis bibi:
A kocsi az anyukám nevén van. ( Gondolom, tudjátok, hogy miért, nem kell részleteznem) Miket szerezzek be. Kell valami különleges papír?
Jártam ezzel a kocsival Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában.
Van egy olyan papírom, amit tanúk is aláírtak, hogy használhatom külföldön, belföldön egyaránt a kocsit, a felsorolt országokba megfelelt.
Kedves Erici!
Sajnos rossz hírem van. A schengeni határt kölcsön autóval nem hagyhatod el, még akkor sem, ha rendelkezel meghatalmazással, kölcsönszerzõdéssel és (vagy) bizonyítod, hogy az autó vérszerinti rokonodé. Ha nem akarod a nevedre iratni, akkor csak úgy mehetsz át, ha viszed magaddal a mamát. Sajnálom.
Üdv: Josza