Sziasztok
A júniusban megyünk Pargára ,érdeklődni szeretnék a Görög részen hány fizetőkapu van odáig.
Meg hogy mennyit kell fizetni a kapuknál.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ja, egyébként tényleg teljesen felesleges, mert szerb szakaszon kb. 20 percet lehet nyerni, macedónon pedig kb. 10 percet, ha kész a pálya. Csak baleset miatt ne legyen torlódás és szerintem elégedettek lehetünk.
Fél óra is fél óra , ilyen hosszú úton. De Macedóniában sztem jóval többet lehet majd nyerni, ha kész lesz végig a pálya. Azért ott a hegyek között kúrva nehéz előzni, igen nagy a forgalom még éjszaka is. (pedig nem vagyok az a tökölős fajta) Ráadásul vagy oda, vagy vissza legalább egyszer tuti szakad az eső!
Úgyhogy alig várom, h végig pálya legyen......
mert már van ott is tavaly óta változott, 1.8€ személyautóra. Viszont nem is tudtam, hogy van komp is az Antirio hídnál, ami feleannyiba se kerül, ha túl korán érünk oda, akkor lehet bepróbáljuk
mert már van ott is tavaly óta változott, 1.8€ személyautóra. Viszont nem is tudtam, hogy van komp is az Antirio hídnál, ami feleannyiba se kerül, ha túl korán érünk oda, akkor lehet bepróbáljuk
Láttam, h épülget, de tavaly még semmi sem volt. Akkor lehet, h idénre már elkészült, és szedik a díjat?
(a google maps meg jó régi, azon sincs ott semmi)
Sziasztok! Idén lesz 16 éves az Opel Corsánk. Tudna valaki segíteni abban, hogy van-e rá esélyünk valahol külföldi biztosítást kötnünk rá? Pefkochoriba mennénk az idén. Köszönöm! Bármilyen megoldás érdekelne.
Sajnos nem tudom hány éves korig lehet biztosítást kötni a kocsira, úgy tudom, hogy biztosítónként változó. Ha utasbiztosítást kötsz ott benne van hogy milyen feltételek és szolgáltatások vannak az Asitans biztosításra.
Köszi! Az Assistant is csak 15 éves korig, a biztosítók meg általában 10-12 éves korig. Reménykedtem hátha nem teljes körű az infóm. Egyébként van aki ilyen "öreg" autóval vág neki???