hát nem éppen ezt írtátok!balázsh azt írta hogy ne mondjam már hogy ingyen elmennék a barátomért úgy hogy még a munka is kiesik!
értem ingyen jött volna el,érted kb 100ezerért ment el,az üzemanyagot és a pályamatricákat nem számolom mert az kiadás,ami a mentendőt terheli.
de ha csak szimplán azt nézzük hogy ugyanarról beszélünk csak én kisebb összeget mondtam,akkor megint megállja a mondandóm a helyét.hogy ha engem el tud hozni a barát 100ezerért,akkor téged is el tudna hozni annyiért,de rajtad még keres 100ezret A BARÁT!
Az Én barátom eljönne értem, még nem is kérne semmit érte, és ez visszafelé is így van Lehet itt vitatkozni, Én nem is szállok be a vitába, mert Én vagyok a legjobb sofőr, Én autóm fogyaszt a legkevesebbet, az Én autóm a leggyorsabb, Én érek legrövidebb idő alatt bárhová... és akkor is az ÉN APUKÁM A LEGERŐSEBB !!!
ja,és tudod mit,én most jelentkezem hogy 200ezerért haza hozlak.
Tudod mit? Legyen igazad.
Te egy nagyon rendes srác vagy.
De akkor most oszd meg a telefonszámod is, hogy bárki bármikor hívhasson, ha bajba kerül. Te pedig 2 órán belül indulsz és 1200 km-es körzetből bármikor hazahozod az autót és az egész családot is 200 eFt-ból. Azért a biztonság kedvéért még a további Ft/km díjat is írd meg, hogyha esetleg nem fér bele az oda-vissza 2400 km-be.
De fokozom még. Én nem mennék el egy barátomért sem. Tudod miért? Mert nincs se eszközöm, se jogosítványom ahhoz, hogy egy autót tréleren hazahozzak. Én már csak ilyen szar ember vagyok.
Mindenesetre én akkor örültem a barátom barátjának, hogy úgy és annyiért hazahozott. Mint írtam 350 eFt volt a következő legolcsóbb ajánlat.
Mindenesetre én eddig sem és ezután sem indulok el utasbiztosítás és autó assistance nélkül nyaralni. (Az assistance most könnyű, mert 3 évig még ingyen megvan.)[/quote]
miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.
miből gondolod hogy én arra vágyom hogy bárki bármikor hívjon hogy haza hozzam?bár most jobban belegondolva,lehet hogy érdemes volna erre ráállni.ha ebbe ilyen pénzek vannak.
miért ne visszakoznék?nem jogosultam efféle üzleti tevékenységre.
A duma (az egy napos regisztrációval) megvolt, de mikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor jön a mellé beszélés. Azért ezt előzetesen mond el majd a havernak is!
Gondolom azt sem tudod, hogy milyen előírások vannak egy tréler vontatásának. Talán még autód sincs olyan, ami húzhat egy trélert, amin autó van.....
Bár lehet, hogy Ti úgy gondoltátok, hogy majd hazavontattok 1200 km-ről egy autót. Elárulom, hogy autópályán nem vontathatsz. Főúton, ekkora távon és kb. 18 óra alatt pedig szinte garantált egy ráfutásos baleset.
Ezennel befejeztem, mert most már nagyon off a téma.
miért lényeges az hogy ide mikor regisztráltam?
nem vagyok rászorulva hogy neked bármit is bizonygassak,de számomra az általad felsorolt dolgok megoldottak.
és kresszből sem kell kioktatnod,van elég tudásom és képzésem.talán több mint neked.