Mi is gondolkodtunk Astraban nekem a J nejemnek a K tetszett jobban.1,4 Turbos
Azt Renault lett .
Rossz döntés.
Én a nejeddel értek egyet, szerencsére a család is. A K Astra olyan volt majdnem, mint a B Vectra. Azt 1995-ben mikor megláttam a Bp-i autószalonon azt mondtam, hogy nekem ilyen kell. Persze csak sok év után egy használt lett az enyém. A K Astra is tetszett a kezdetektől.
Amúgy ez a sokadik Opelünk.
Sorban: Vectra A 2.0, Vectra B 1.8, Zafira B 1.8, Astra K 1.4 és mellettük párhuzamosan Corsa C 1.2 és Corsa D 1.2. Az Astra és a Corsák kivételével mindegyik volt már Görögországba, de idén már az Astra is megy Kefaloniára.
(Tavaly spórolásból repülővel mentünk Rhodosra. Tudom hülyén hangzik, de valóban a spórolás volt a szempont.)
miért lényeges az hogy ide mikor regisztráltam?
nem vagyok rászorulva hogy neked bármit is bizonygassak
nem akarok megint egy ellentmondásra rámutatni, de a legelső hozzászólásod óta azt csinálod, bizonygatsz mint egy kiskamasz
De nagyon szórakoztató, nehogy abbahagyd, még ha kicsit kezd is sok offos hozzászólás gyűlni.
(Egyébként nekem végtelen milliószor több képzésem van és 3 kresz vizsgám is van meg A-Zig jogsim is meg tréleres flottám, ami vízzel megy és oxigént termel, de szigorúan titkos, ezért nem beszélhetek róla)
te,én semmit nem bizonygatok.hozzászóltam a 200ezres baráti árhoz,én csak ennyit tettem.
akkor most kezdjük el a farokméregetést?jogosítvány?mondjuk úgy hogy szépen telefirkálták már,mondhatnám én is hogy A-TÓL Z-IG,de nem tudom nálad a z milyen kategória.
kéklámpás autót vezetek,szóval PÁV 1,2,3.meg még a sok marhaság amit trélerezéshez nem kérnek.hagyjuk ezt a farokméregetést!én akkor sem tartom barátinak a 200ezret.
ja,sajnos már elég távol vagyok a kiskamasz élettől.
Én szívesen összebarátkozom veled, ha neadjisten egyszer valami nyűg lesz az autómmal, és 2500 km-ről hazaviszel egy trélerrel családostul, autóstul 200e ft-ért. Komolyan mondom, sőt szívesen eltenném a telefonszámod, ha vállalsz ilyet.
Nálam is a barátság tényleg arról szol . igy én is van hogy barátilag megcsinálok egy autot s nem kérek semmit.vagy ha aprpság van mint ma is volt pár ilyen "égőcserék lemozdult a motorvédő........ . adjon valamenyit egy kávéra s ennyi. Viszont van olyan is hogy bármennyi pénzt kinál akkor se . Volt mikor Hollandbol jártam haza s láttam le van robbanva nem álltam meg mert kint szemétkedett ,hivjon auto mentőt a német pályán. amugy pár lehetőséget én is tudok ,nálunk is van auto mentő s még az ár is lehet jó.Volt már mikor kimentünk németbe,hollandba s ott javitotuk meg az autot . olyan is van hogy napi 20ezer s csak tankolni kell b-s jogsival vezethető automentő, Pesten van de viszont 100ezer kaukcio kell.
akkor most kezdjük el a farokméregetést?jogosítvány?mondjuk úgy hogy szépen telefirkálták már,mondhatnám én is hogy A-TÓL Z-IG,de nem tudom nálad a z milyen kategória.
nem gondoltam volna, hogy komolyan vehető, amit írtam, de úgy tűnik alábecsültelek
KissLaszlo írta:
Sziasztok!
Szerbia déli részén tudnátok segíteni tranzit szállásban?
Köszi
Mi eddig itt szálltunk meg: https://www.booking.com/hotel/rs/m-prenociste.en-gb.html
Semmi extrát nem tud, gyors be- és kicsekk, közel a pályához, kamerázott udvar/parkoló, 0-24 recepció, kártyás fizetés, egyszerű reggeli, szóval megaludni jó.
miért ne lehetne több kresz vizsgád,miért ne lehetne minden kategóriából jogosítványod,miért ne lehetne tréler flottád?miért ne hinném el?nem egy földöntúli dolog ez.