Szívesen segítek, nyugodtan szólits meg, szerintem sejteni fogod ki leszek. Nem sárga, hanem ezüstmetál a verdám színe, de ez a fajta kacsaseggű modell.
Szép napot!
Nem mondhatnám, hogy hangos.Nyugodtan lehet tőle pihenni.Sokkal zavaróbb volt a honfitársak élete a házban.Gondolok itt állandó ajtó csapkodásra és ordítozásra.Hogy miért jó ez?Nem tudom...
Sajnos én is tapasztaltam már, hogy néha valamelyik honfitársunk külföldön akarja megmutatni ki ő.
Remélem, csendesebb társaságot fogunk ki.
Mindenki érezze jól magát, de nem kell túlzásba vinni, másokat zavarni.
De sajnos a lépcsőházunkban is van rá példa, este 11-12 kor úgy közlekednek, mint a lovak
Ahogy Edusó is írta én busszal megyek, nem mertem még bevállalni kocsival ezt a hosszú utat. Öreg a kék villám, persze ugye az " Opel sosem kop el " de erre még nem bírtam rábeszélni magam és főleg az asszonyt.
A Discó meg ne aggasszon, az apartman lakói állítólag ingyen látogathatják, átsétálsz egy tíz percre és utána úgy sem hallasz semmit.
Nektek azért szerencsétek van, Edusóék nagy társasággal mennek ha jól emlékszem, majd összetartotok Hellaszosok és rendet tesztek ha túl nagy lenne a nyüzsi.
Remélem mi sem egy osztálykiránduláson lévő, fiatalokból álló társaságot fogunk ki, már csak magamból kiindulva én sem voltam egy túl jó (gyerkőc). Eddig még szerencsénk volt.
Mi is úgy voltunk eddig, hogy nem mertük bevállalni a Görög tájat és az ezzel járó egyéb "lehetőségeket" kocsival, már 2007-ben is voltunk Görögben, Parálián az Ino-ban, akkor mi is busszal mentünk, most Renaultos (akkor megismert) Zoliék és egy harmadik család lesz a társaságunk, azért vagyok vele ilyen "laza". Ők már akkor is rá akartak minket beszélni a kocsira, de az időpontot nem sikerült akkor már variálni a szabik miatt...Szerintem is minden rendben lesz, ha meg éjjel nem tudunk aludni, akkor alszunk a parton a Crossos éjszaka, és a koktélok után... Bocs, hogy helyetted válaszoltam a buszos kérdésre...
Ti is az Apollon utasai vagytok??? Mi a buszos utjúkkal meg voltunk elégedve, elég korrektek voltak minden téren.
Igen az Apollónnal megyünk és 2008-ban már voltunk velük Paralián. 2007-ben Sartin voltunk a Walter travellal és az is jó volt. Ha Paralián voltatok akkor tudjátok, hogy ott rengeteg mozgó discó (helyi fiatalok bazi nagy hangtechnikájú autóval) is van és a hajnali kettőkor csattogó kukás autó, ha azt elbírtátok viselni akkor ez is könnyen menni fog. Szerintem mi reggel 7-8 között valamikor érünk oda, valami kis czipuróval várhatnátok engem.
Ez csak vicc volt !!!
Nem (csak) piálni akarok ám Görögországban, egyébként valamikor dohányoztam és amikor a görög estében iszogatjuk a kis vörösborunkat sokszor rágyújtanánk egy kis nyugis cigire, irigylem őket azért is hogy a cigit is milyen nyugodtan tudják elszívni.
Stavros meg szép lesz és jó lesz mert ezt mi így akarjuk!
Szia Bofefe!
Mi is reméljük, hogy összefutunk, mert pont turnusváltásban leszünk. Mit szeretnél, Metaxa, Uzo, magyar ütős házipálesz?? egyéb fogadtatás??? Hozzáteszem, hogy mi az Ino-ból láttuk a Cocus diszkó fényeit, a hangokat csak olykor olykor hallottuk. Szerintem egy nyaralásba (ha másnap nem blokkolsz a melóban) belefér egy kis esti zsongás. Mondjuk az Inoban elég profi nyílászárók voltak, nem zavart minket senki. Remélem az Alexandrosban sem fogunk csalódni semmilyen téren.
Egyszer buliztak mellettünk a szomszédban fiatalok hajnalig az sem volt katasztrófa.... csak nehezen nyugodtak le a diszkózás után....Remélem,mindannyian jól fogjuk majd érezni magunkat, nektek is kívánom, hogy a buszon gyorsan teljen az idő...és minden zökkenőmentesen menjen!!!!
üdv Eduso
a tetőtérben 6 db studio van, szerintem már minden szobában van tv és légkondi. mi csak késő este kapcsoltuk be a tv-t az érdekesség kedvéért. igaz nem sok csatorna volt de legalább az is görög. hogy összesen hány szoba van csak tippelni tudok ( 25-30 ) kb. én csak ajánlani tudom.
Én is remélem, hogy összefutunk. Várjuk, hogy hozd a hazait páleszt mert nekünk addigra már elfogynak a készleteink. Próbáld a buszt rábírni, hogy késsen, mi minél tovább pihenhessünk. "Ez vicc"
Szerintem nem kell tartani az autózástól, csak be kell tartani a szabályokat.
Te is neki vághatnál az öreg kék villámmal
Ui:Lassan kánaán lesz az országban, csak egy kicsit kell még kibírni, és az autódat le tudod cserélni újra.....Gordonka mondta.
Nos, mivel volt szerencsém 2x2hetet eltölteni az "Alex"-ben és talán az emlékezetem nem hagy cserben, akkor a bűvös szám: 24.Oldalanként 6 azaz szintenként 12 stúdió áll rendelkezésre.
Ha már Ui: mi nem az autónkat, hanem otthonunkat cseréljük le "újra" szeptemberben.
Bocs,de segíts, hogy hogy van ez az oldalanként 6 és szintenként 12. Nem 3 szintes az Alexandros Palace apartman??? Egyről beszélünk???, Mert van ott egy Alex nevű is a Googlen rátaláltam.... Ha egyről beszélünk segíts légyszi tanáccsal, mert mi a tetőtéri és a medencével egy szinten levő földszinti stúdiókat nem szeretnénk megcsípni, mert a legalsóak sötétek mint a kripta(az egyik utas belül még egy képet sem tudott csinálni a fszti stúdióban) a tetőtéri meg elég kicsinek tűnt mások képei alapján) Ne értsd félre semmi luxusra nem vágyunk, csak a lehetőségekhez képest normálisra....
üdv Eduso