Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1831
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95083 Üzenet linkje2009-04-15 21:20:38  Válasz a #95079. hsz-ra

Szia icon_cool.gif

Szívesen segítek, nyugodtan szólits meg, szerintem sejteni fogod ki leszek. Nem sárga, hanem ezüstmetál a verdám színe, de ez a fajta kacsaseggű modell.

Szia Zoli icon_wink.gif icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1832
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95094 Üzenet linkje2009-04-16 07:43:57  Válasz a #95072. hsz-ra Előzmény #95072

Szép napot!
Nem mondhatnám, hogy hangos.Nyugodtan lehet tőle pihenni.Sokkal zavaróbb volt a honfitársak élete a házban.Gondolok itt állandó ajtó csapkodásra és ordítozásra.Hogy miért jó ez?Nem tudom...

# 1833
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95212 Üzenet linkje2009-04-16 19:18:58  Válasz a #95094. hsz-ra Előzmény #95094

Szia icon_cool.gif

Sajnos én is tapasztaltam már, hogy néha valamelyik honfitársunk külföldön akarja megmutatni ki ő. icon_wink.gif
Remélem, csendesebb társaságot fogunk ki. icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Mindenki érezze jól magát, de nem kell túlzásba vinni, másokat zavarni.
De sajnos a lépcsőházunkban is van rá példa, este 11-12 kor úgy közlekednek, mint a lovak icon_exclaim.gif

Szia Z mint Zorro icon_wink.gif

# 1834
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95216 Üzenet linkje2009-04-16 19:25:13  Válasz a #95079. hsz-ra Előzmény #95079

Szia Bofefe icon_cool.gif

Te is kocsival mész icon_question.gif

Z icon_wink.gif

# 1835
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95242 Üzenet linkje2009-04-16 22:07:14  Válasz a #95083. hsz-ra Előzmény #95083

Szia Kacsaseggű,
nagyon izgat téged ez a cross disco....Bofefe egyébként busszal megy legalábbis az utaslistában az szerepel icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1836
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95246 Üzenet linkje2009-04-17 06:48:02 

Sziasztok!

Ahogy Edusó is írta én busszal megyek, nem mertem még bevállalni kocsival ezt a hosszú utat. Öreg a kék villám, persze ugye az " Opel sosem kop el " de erre még nem bírtam rábeszélni magam és főleg az asszonyt.
A Discó meg ne aggasszon, az apartman lakói állítólag ingyen látogathatják, átsétálsz egy tíz percre és utána úgy sem hallasz semmit. icon_lol.gif
Nektek azért szerencsétek van, Edusóék nagy társasággal mennek ha jól emlékszem, majd összetartotok Hellaszosok és rendet tesztek ha túl nagy lenne a nyüzsi.

Remélem mi sem egy osztálykiránduláson lévő, fiatalokból álló társaságot fogunk ki, már csak magamból kiindulva én sem voltam egy túl jó (gyerkőc). Eddig még szerencsénk volt.

üdv. Bofefe

# 1837
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95320 Üzenet linkje2009-04-17 17:52:30  Válasz a #95246. hsz-ra Előzmény #95246

Kedves Bofefe!

Mi is úgy voltunk eddig, hogy nem mertük bevállalni a Görög tájat és az ezzel járó egyéb "lehetőségeket" kocsival, már 2007-ben is voltunk Görögben, Parálián az Ino-ban, akkor mi is busszal mentünk, most Renaultos (akkor megismert) Zoliék és egy harmadik család lesz a társaságunk, azért vagyok vele ilyen "laza". Ők már akkor is rá akartak minket beszélni a kocsira, de az időpontot nem sikerült akkor már variálni a szabik miatt...Szerintem is minden rendben lesz, ha meg éjjel nem tudunk aludni, akkor alszunk a parton a Crossos éjszaka, és a koktélok után... Bocs, hogy helyetted válaszoltam a buszos kérdésre...
Ti is az Apollon utasai vagytok??? Mi a buszos utjúkkal meg voltunk elégedve, elég korrektek voltak minden téren.

# 1838
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95342 Üzenet linkje2009-04-17 21:40:12 

Szia Edusó!

Igen az Apollónnal megyünk és 2008-ban már voltunk velük Paralián. 2007-ben Sartin voltunk a Walter travellal és az is jó volt. Ha Paralián voltatok akkor tudjátok, hogy ott rengeteg mozgó discó (helyi fiatalok bazi nagy hangtechnikájú autóval) is van és a hajnali kettőkor csattogó kukás autó, ha azt elbírtátok viselni akkor ez is könnyen menni fog. Szerintem mi reggel 7-8 között valamikor érünk oda, valami kis czipuróval várhatnátok engem. icon_redface.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Ez csak vicc volt !!! icon_lol.gif

Nem (csak) piálni akarok ám Görögországban, egyébként valamikor dohányoztam és amikor a görög estében iszogatjuk a kis vörösborunkat sokszor rágyújtanánk egy kis nyugis cigire, irigylem őket azért is hogy a cigit is milyen nyugodtan tudják elszívni.

Stavros meg szép lesz és jó lesz mert ezt mi így akarjuk!

Remélem összefutunk !

üdv.

# 1839
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95348 Üzenet linkje2009-04-17 22:16:56  Válasz a #95342. hsz-ra Előzmény #95342

Szia Bofefe!
Mi is reméljük, hogy összefutunk, mert pont turnusváltásban leszünk. Mit szeretnél, Metaxa, Uzo, magyar ütős házipálesz?? egyéb fogadtatás??? Hozzáteszem, hogy mi az Ino-ból láttuk a Cocus diszkó fényeit, a hangokat csak olykor olykor hallottuk. Szerintem egy nyaralásba (ha másnap nem blokkolsz a melóban) belefér egy kis esti zsongás. Mondjuk az Inoban elég profi nyílászárók voltak, nem zavart minket senki. Remélem az Alexandrosban sem fogunk csalódni semmilyen téren.
Egyszer buliztak mellettünk a szomszédban fiatalok hajnalig az sem volt katasztrófa.... csak nehezen nyugodtak le a diszkózás után....Remélem,mindannyian jól fogjuk majd érezni magunkat, nektek is kívánom, hogy a buszon gyorsan teljen az idő...és minden zökkenőmentesen menjen!!!!
üdv Eduso

# 1840
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95372 Üzenet linkje2009-04-18 13:26:07 

Szia Edusó!

Ebben a sorrendben tökéletes lesz! icon_lol.gif

Üdv.

# 1841
Lordboy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95380 Üzenet linkje2009-04-18 16:55:47 

Kedves eduso!

a tetőtérben 6 db studio van, szerintem már minden szobában van tv és légkondi. mi csak késő este kapcsoltuk be a tv-t az érdekesség kedvéért. igaz nem sok csatorna volt de legalább az is görög. hogy összesen hány szoba van csak tippelni tudok ( 25-30 ) kb. én csak ajánlani tudom.

üdv.

# 1842
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95382 Üzenet linkje2009-04-18 17:28:36  Válasz a #95380. hsz-ra Előzmény #95380

Szia Lordboy icon_cool.gif

Én sokallom a 25-30 szobát, a képről nézve nem lehet annyi ,szerintem.
De majd kiderül icon_exclaim.gif

Szia Zoli icon_wink.gif icon_wink.gif

# 1843
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95383 Üzenet linkje2009-04-18 17:44:55  Válasz a #95372. hsz-ra Előzmény #95372

Szia Bofefe icon_cool.gif

Én is remélem, hogy összefutunk. Várjuk, hogy hozd a hazait páleszt mert nekünk addigra már elfogynak a készleteink. icon_lol.gif Próbáld a buszt rábírni, hogy késsen, mi minél tovább pihenhessünk. "Ez vicc"
Szerintem nem kell tartani az autózástól, csak be kell tartani a szabályokat.
Te is neki vághatnál az öreg kék villámmal icon_exclaim.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

Ui:Lassan kánaán lesz az országban, csak egy kicsit kell még kibírni, és az autódat le tudod cserélni újra.....Gordonka mondta.

Szia Zoli icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

# 1844
Maci
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
139 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95396 Üzenet linkje2009-04-18 19:49:35 

Nos, mivel volt szerencsém 2x2hetet eltölteni az "Alex"-ben és talán az emlékezetem nem hagy cserben, akkor a bűvös szám: 24.Oldalanként 6 azaz szintenként 12 stúdió áll rendelkezésre.

Ha már Ui: mi nem az autónkat, hanem otthonunkat cseréljük le "újra" szeptemberben.

# 1845
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#95402 Üzenet linkje2009-04-18 20:06:32  Válasz a #95396. hsz-ra Előzmény #95396

Szia Maci!

Bocs,de segíts, hogy hogy van ez az oldalanként 6 és szintenként 12. Nem 3 szintes az Alexandros Palace apartman??? Egyről beszélünk???, Mert van ott egy Alex nevű is a Googlen rátaláltam.... Ha egyről beszélünk segíts légyszi tanáccsal, mert mi a tetőtéri és a medencével egy szinten levő földszinti stúdiókat nem szeretnénk megcsípni, mert a legalsóak sötétek mint a kripta(az egyik utas belül még egy képet sem tudott csinálni a fszti stúdióban) a tetőtéri meg elég kicsinek tűnt mások képei alapján) Ne értsd félre semmi luxusra nem vágyunk, csak a lehetőségekhez képest normálisra....
üdv Eduso

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 122 123 124 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu