én már láttam görögöket mérni, egy tök kietlen helyen, kanyargós úton ki volt rakva a traffi, azok meg az árnyékban ették a dinnyét és dumáltak 5 méterre
Én jó pár helyen találkoztam már velük . Pl Ioaninna mielőtt a pályára mennénk azon a szakaszon ahol zárovonal is van s nem egy autott láttam kiszedni már,Filipiadát ahogy elhagyjuk s balra lefordulnánk ott is többször már föleg hétvége.Kefalonia lassi hétvégén Trafi ,.Harmadik körforgalomtol egyenesen Pessada felé teljes tár minden bérelt jármüt ellenöriztek. Sami ott is sürűn találkozunk a suzuki sx4 cross autokkal ilyennel járnak már.Farsán ahogy lefelé jövünk a lejtön lakott terület s könnyü átlépni az 50 et a végén meg ott szokott lenni a trafi. Régen sokkal kevesebb rendört láttunk kb 3 éve mint most már. Kb az okot is sejtem. Norvégiában is hogy voltam alig láttam s mikor jött a Beivik ugy azotta sürrrün látni és sok minden megváltozott.
Tavaly Nagyvárad - Arad - Temesvár - Vrsac - Bela Crkva - Smedrovo ----- majd a szokásos Nis autópálya ...
Igaz kevesebb autópálya, de szebb utvonal. Ha valaki tranzit szállást is igénybe vesz akkor nem gond az 1-2 óra többlet (ami nem is biztos hogy többlet, mert a határokon nem igen kellet várakozni)
most olvastam, hogy 2040-re elkészül az Adriatic - Ioanian autópálya, ha még hozzáadjuk a balkánon szokásos csúszást, akkor remélem van reinkarnáció, mert majd kipróbálnám. Belgrád (SRB) - Bar (MNE) - Skodra (ALB) - Saranda (ALB) - Igoumenitsa (GR).