Hozok páleszt, csak lehet hogy addigra mire oda érünk megmelegszik!
Egyébként én nem a vezetéstől félek, hanem az esetleges műszaki problémáktól, és egy esetleges kisebb hibáért is lehúznának bennünket, úgy ahogy a Magyarok is lehúzzák a külföldieket, tisztelet a kivételnek.
Mi egyébként első emeleti szobát kértünk, majd meglátjuk mi lesz.
A kánaánt Renault te rosszul értetted, az kanális lehetett amit mondtak, én sem a hangszereknek (gordonka) sem a fletóknak sem a cukorkáknak nem hiszek (drazsé) egyre jobban be igazolódik a mondás" segíts magadon az isten is megsegít".
Szia!
Képzeld el, hogy szimmetrikus az épület.Tehát 6 stúdió a keleti ill.6 a nyugati oldalon ergo ez 12.Ugyi van fsz. meg 1.emelet(itt laktunk mi első alkalommal) és a tetőtér(tavaly meg itt voltunk).Így jön össze a 3x12. Tény és való, hogy foglaláskor kértük az északi oldalt, pont a medence miatt.
Ráadásul az előbb elszámoltam.Hiába hosszú volt a mai nap.Én kérek elnézést!
Kedves Bofefe!
Úgy irányítsd légyszi a sofőröket, hogy legyen időnk behűteni a páleszt, én egyébként nem félek tőle, hogy nem lesznek tartalékaink mire jöttök...amilyen nagy "iszákosak vagyunk"
Te érted amit Maci írt??? Én egy kicsit nehezen veszem az adást....
Emlékszel leveleztünk Gudlival, nekem is küldött priviben képeket, ott ők a medencével azonos fszti szobában voltak, ott ő egy akkora ablakban lett fotózva, hogy Apósék régi házán akkora volt a WC ablak, már bocs. És írta, hogy belső képeket nem tudtak csinálni, mert baromi sötét volt. Ezért aggódom.Drazsé és egyéb hangszer ügyben az a véleményem ,hogy mi vagyunk a hülyék mert 20 éve kellett volna mindenkit "elzavarni" akinek bármi köze volt a szarhoz... érted??? de ez nem az a fórum, csak felspilázom magam, hagyjuk...
nekünk egyébként nem tudták biztosra ígérni az Apollonban az emeleti stúdiót, azt mondták szólni kell kinn az idegenvezetőnek, mikor kiérünk...
üdv eduso
Köszi Maci!
Nem matekos leckét akartam feladni, már csak 3 kérdés.1 az Apollonnál lehetett kérni pontosan az apartmant foglaláskor a szobát??, mi is leelőlegeztük már, de azt mondták csak kinn lehet szólni az idegenvezetőnek, hogy mit kérünk. 2. az északi oldal a medence (utca felőli) ott szerinted az elsőn jó a hely??? 3.Minden stúdió azonos méretű, mert ha jól emlékszem nagyobbak (apartmanok is vannak)??? most én is elszámoltam magam 4. esetleg tudnál-e belső képeket küldeni a kétféle apartmanról priviben??? Ha nem vagyon indiszkrét???
köszi,
Eduso
Estét!
1.Mi kértük, hogy ne a medence felöli legyen, azt mondták ok.
2.Szerintem renden lesz, de a másik fele nyugisabb.(mi oda kaptuk)
3.Jól tudod nem egyformák.Van nagyon pici is.
4.Persze.Hova küldjem?
Szia Bofefe
Mi is az 1 emeleten kértünk szobát, nem tudom, mennyi esélyünk lesz rá.
Szerintem se kell tartani a vezetéstől
Műszaki probléma sajnos mindenkinek fenáll, de pozitívan kell állni hozzá,
mert rengetegen elindulnak idősebb autóval. Legalább is én nagyon sok Magyar autót láttam kint, ami 10 év körüli volt.
Ha szabad kérdeznem, mennyi idős a kék villám
15.-éves Astra a kicsike, 1,8-as bendővel, még nem hagyott ott soha sehol a hegynek felfelé is bírja a tempót, de azért 15.-évesen már nem fiatal. (benzines)
Egyébként reggel nálunk a piacon, láttam egy szakállas manust fekete pólóban Renault felirattal. Voltál piacon reggel?
Ha valami jó helyet fogtok ki akkor azt foglaljátok le nekünk, állítólag úgy is az idegenvezető osztja szét a szobákat.!
15 év az jó, lassan nagykorú lesz
Attól, hogy idős, nem biztos, hogy lenne vele gond, mert a tulaj figyelmességén is múlik, hogy - hogy bánt vele
Melyik piacon láttál
Nekem nincs fekete Renaultos pólom csak a fiamnak.
Egyébként nem minden Renaultos én vagyok..... sőt még szakállam sincs
Szerintem a te piacod és én köztem van pár km.
Persze segítünk a szállásnál, ha találkozunk, és elmondjuk melyik szobának mi az előnye.
Esetleg hátránya.