Annyiszor leírtuk már,bátran vegyétek Bitola felé az irányt. Nekünk nagyon bejött. Tavaly még én is filkóztam egy kicsit,de úgy voltam vele hiszen ráérünk,de nagyon jó választás volt. Az a kis macskaköves út meg nem nagy probléma. Bátran menjen mindenki Bitola felé!
Annyiszor leírtuk már,bátran vegyétek Bitola felé az irányt. Nekünk nagyon bejött. Tavaly még én is filkóztam egy kicsit,de úgy voltam vele hiszen ráérünk,de nagyon jó választás volt. Az a kis macskaköves út meg nem nagy probléma. Bátran menjen mindenki Bitola felé!
köszi szépen az infót! Egy kérdésem lenne a macskaköves szakaszról, ez az vagy van egy másik? Mindenképp elkerülném.
Ha mát itten vagánykodunk és rajzolgatunk,akkor ha rám hallgatsz arra mész amerre csak akarsz.
Én mindig lecsekkolom merre is megyek,igaz nagy GPS párti vagyok,de azért néha még én is felül bírálom és adok neki köztes pontot.
Amit te berajzoltál annak csak az 1/3 macskakő.
De ha kerülni szeretnél,akkor mehetsz erre is.
Mindenki maga dönt merre is megy. Én az idén is maradok a macskánál.
Ezek szerint egy látnok vagy.Látod a forgalmat is.Akkor már nem is kell TMC adat,csak téged kell felhívni.
Ezt nem mondtam.
De ezt látom: KATT IDE
Alul középen a közlekedési élőképre kattints rá és megnézheted a szokásos forgalmat minden nap reggel 7 -21 között. Vagyis azt is látom, hogy nem jellemző a nagy forgalom.
Nem osztom az észt, csak használom a google szolgáltatásait. Illetve megosztom a többiekkel amit találok.
A látottak és olvasottak alapján majd mindenki eldönti, hogy merre megy. Senkinek nem erőszak egyik útvonal sem, de pl. mezzos is említette, hogy "mindenképp elkerülném".
Te pedig csak "ragaszkodsz" a GPS-ed által egyszer már javasolt útvonalhoz. Végülis te már egyszer voltál arra, így van tapasztalatod.
További szép estét!
Én kérek elnézést!
Leborulok hatalmas tapasztalatod előtt.
Csak és kizárólag cserrobi által javasolt útvonal a megfelelő. Mindenki arra menjen.
Amit én írtam, azt felejtse el mindenki!
igazából én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az-e a legendás macskaköves út, amit mindenki ír vagy van-e másik. Sygic és google maps sem arra tervezi az útvonalat, de állítólag mindenkit a GPS vitte a macskakőre, szóval gondoltam van egy másik valahol.
Ezt a "vagánykodás" utalást meg nem értem, de ez nem az első eset.