Szia!
Tavaly voltam a Spanosba. Tulajdonképpen tengerpartinak mondható. Egyik oldalról a főutcára, a másik oldalról a tengerpartra néznek az erkélyek. A tengerpart felől van egy üres pici telek, azon keresztül lehet közvetlenül lemenni a tengerpartra. Lehet, hogy be sem építik azt a telket, mivel az apartmannak arra is van kis kertje kis kapuval. Minden új benne és szép, tiszta. Nem igényelt után takarítást sem. Az erkélyek nem zavaróak. Minden nagyon közel van, a legjobb választás lenne. A képeket meg tudod nézni a web oldalamon.
Jó hír: őket jól ismerem. Övék a horgászüzlet, ami itt van nálunk az utcasarkon, és a kávé- és édességüzlet mellette. Őket talán holnap is meg tudom kérdezni. Valamit intézünk .
Hát ez elég bosszantó lehet,hogy kinézitek a szállást és másnap közlik,hogy
nincs hely!
Az apollonnal igazából az bosszant, hogy eddig 3 utat fizettünk be már náluk. És hiába próbáltam "időben" rendezni a szállást nemleges választ kaptam. Bár úgy is nézhetjük, hogy mi voltunk lassúak
lililuca írta:
Hát most minél hamarabb megpróbáljuk majd lefoglalni a zeus travelon gondolkozunk,ha van egyáltalán szabad apartman..
Mennyi időre mentek sartiba?és ha megkérdezhetem mennyit fizettetek fő/hét a szállásért???
Az 5 fős apartmanért előfoglalási kedvezménnyel és sztorno biztosítással fiztettünk 70000 forintot. 06.27-től megyünk 7 éjszakára.
A Zeusnál ettől drágábbak voltak a szállások ha jól emlékszem.
Bocs, hogy nem a hozzászólásotokra reagálok csak információként közölném mindenkivel, hogy a Walter Travel utazási irodánál találtam 10 és 11 éjszakás turnusokat (buszos), szerintem elég jó áron.
Wifi csatlakozás volt egy-két kávézóban. (2007.-ben)
Vitibogi!
Nyugodtan elviheted a laptopodat magaddal.Több helyen is ki van írva,hogy internet.Vannak olyan apartmanházak ahol benne van az árban a WIFI és bármikor használhatod.Vannak az úgynevezett internet kávézók,ahol fogyasztás ellenében,de ingyen lehet internetezni.Van ahol fizetni kell és aki a saját gépén internetezik az ott hagyja az asztalon az árát.
[quote="vitibogi"]
Toló volt az idei cél, de anyagi okokból Sarti mellett döntöttünk. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Áginak (Tolói utazási irodánál) a sok segítségért. Sajnálom, mert Toló a szívem vágya volt. De ennek ellenére örülök, hogy így döntöttünk, mert csak jót olvastam/hallottam Sartiról
Szia. Remelem egyszer azert eljuttok, majd hozzank is Legyen nagyon kellemes a nyaralasotok!
Agi
[/quote]Most elöször van Vistám, gyári tűzfallal. Az elég?[/quote]
Ha kezdő a hecker.
Én javasolnám elgondolkozni azon; feltétlenül szükséges onnan is felmenni a netre? Mert egy kis cseverészés nem áll arányban a kockázattal - sztem.