Melyik éttermekbe jártatok és szerintetek melyik jó körülbelüli árrak PLvacsora két före, super market melyek olcsok ,sör üditö ja és voltatok FAQ-on és ha igen melyiken és hogy tetszet,ja és béreltetek valamit ha igen mit moci vagy kocsi elöre is köszi a válaszod ha eszembe jut valami akkor még szeretnék kérdezni ha nem gond
Jártunk a Kapitányban, a San Remoban, a Memorisban.A Kapitány nagyon szar,az idegenvezetõ mégis azt ajánlotta.A Memoris elég jó,a San Remoban ettünk a legtöbbször.Elfogadható áron hatalmas adagokat adnak.Gyros pitában:kicsi-1,90 nagy-3 euro.Gyros tál 6,5 euro két személyes adag.A sör mindenhol olcsóbb,mint az üditõ:1,5-2 euro.Napágy és napernyõ:2,5 euro/db a strandon.Hiányoltam a pékséget.Friss zsemlyét 8 óra után tudtunk venni a super marketben.A sokat emlegetett Sconto market be volt zárva,ezért a benzinkutnál lévõ 2 diszkontba jártunk.Sokkal olcsóbb mint a supermarketek,melyek közelebb vannak a parthoz.
2 személyes Kimco robogót béreltünk,20 euro egy napra.Kibéreltük 3 napra,de igy is csak a sziget északi részét jártuk be.Korfu város nagyon tetszett.Az üvegfenekü hajón is voltunk.A Bella Vista kilátóból néztük meg Paleokastricát.Gyönyörû.Voltunk a Sidari melletti Sunset Beachen.Tényleg szép a naplemente.Elmentünk a reptér melletti hídra repülõket nézegetni,hajóval átmentünk az egérszigetre.Sok helyet bejártunk egyénileg.Ismerõseink voltak görög esten,nekik nagyon tetszett és a hajókirándulás is.
Árak:Nagy sziget körút-37 Euro,BBQ hajókirándulás-37 Euro,Görög est-37 Euro,Korfu by night-30 Euro,Albánia-66 Euro,Aqualand-35 Euro,Búvárkodás-45 euro,Hegyi szafari-35 Euro.
szia az elektra apartmanról nem tudsz semmit elvileg a tengerparton van az infokat köszi, a motorhoz kellet jogsi és még egy az üvegfenekü hajó az mennyi volt
Sziasztok!Kicsit meglepõdtem az árakon amit írtatok/írtál...
Asszem itt válaszolok ismét azoknak akik azt kérdezték miért megyünk mi elõszezonban...hát nem bántam meg!20 euróért mi autót béreltünk május végén, és a BBQ hajókirándulást kaptuk 20 helyett 18 euróért.Aqualand 25 euró volt, délután 15:00-tól pedig 18 euró.Ennyit jelentene a fõszezon?Nem semmi....
Az Elektra apartman eléggé egyszerûen berendezett.Az utcafronti szobák elég zajosak,és május végén épp építkeztek közvetlen mellette, ezáltal sokszor nem volt víz!
Jó viszont hogy a tengerre néz, és lehet használni a napágyakat.
Mi a San Remot, a Memoriest, de leginkább a Sea Breez éttermet ajánljuk.
Hát zenés hely az van.De csak bárok.Az angoloknak.Ez nem tetszett Korfuban.Minden az angolok köré épült.A parton is osztogatták a szórólapokat.Idegesített minket,hogy miközben fekszel a nyugágyon és napozol(alszol),jönnen az angolul beszélõ fiatalok és próbálnak rávenni ,hogy este menjünk bárba,mert náluk a legolcsóbb a cocktail.Az éttermek is tartanak görög esteket.Az hangulatosabb.Mi a Kateriniben voltunk.Minden este 20-24 között a közelünkben lévõ szállodában tartottak zenés esteket.Szerintem egész Sidari hallotta, olyan hangosak voltak.Minden este a cowboy-cowboy dalra aludtam el.Mikor haza jöttünk már "hiányzott" is.
Jaszasz!
Megerkeztunk Korurol, Moraitikaarol, a Margarita apartmanbol. Tenyszeruen: kivul belul szep, torolkoko, WC papir van, hetente haromszor (hetfo, szerda, pentek takaritas), szerdan torolkozo csere van. Tenger (strand 2-3 perc setara), tiszta, kavicsos 2-3 meterig, utana homokos. A foutcan levo tavernak mellett javasoljuk az ofaluban (templom felett) levo Village Tavernat, Nikosz a tulajdonos (angol, nemet, stb) a kaja kituno!!! (a bor is)
A Gelát csak kivülrõl láttam.Sajnos nincs tapasztalatom róla.Igaz,hogy közel van a parthoz,de szerintem ott elég koszos a víz,viszont nagyon közel vannak a homokdûnék.Csendes helyen van,5 perc sétával elérhetõ a központ.
Motort 15 és 20 euroért lehetett kölcsönözni Jim-nél.A 20 eurós erõsebb volt,de az emelkedõkön ezzel is csak hússzal tudtunk menni.Félelmetes milyen szerpentinek vannak,de nagyon élveztük.
A nagy strandra jártunk fürdeni.Minden reggel takarították,összeszedték a hínárokat.Igaz délutánra újra egy csomót kihozott a víz,de legalább reggel tiszta volt a part.