Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1861
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nova
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141541 Üzenet linkje2010-06-28 23:56:20 

Sziasztok

Érdeklődni szeretnék hogy meik lenne a szigeten jobb szállás választás a Zephyros vagy az Esperides.Nem is merem sajnos egyiket sem icon_smile.gif Előre is köszönöm a segítségeteket.

# 1862
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141548 Üzenet linkje2010-06-29 07:16:08  Válasz a #141541. hsz-ra Előzmény #141541

Szia Nova!

Biztosan ezen a fórumon is válaszolnak kérdéseidre, de az index kos fórumon ezt találtam

http://forum.index.hu/Search/s.....t=Zephyros
Üdv Zsannazsu

# 1863
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141549 Üzenet linkje2010-06-29 07:18:25 

Üdv újra itthon Zsebkuty!
Már nagyon várom, hogy milyen sok élményt fogsz megosztani Velünk a fórumon.
Zsannazsu

# 1864
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141553 Üzenet linkje2010-06-29 07:49:26  Re:

Zsannazsu írta:
Szia Nova!

Biztosan ezen a fórumon is válaszolnak kérdéseidre, de az index kos fórumon ezt találtam

https://forum.index.hu/Search/.....t=Zephyros

Ez pedig a Zephyros értékelése
https://rhodes-kos.com/szallasertekeles/?p=16#comments

Üdv Zsannazsu

# 1865
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141599 Üzenet linkje2010-06-29 12:39:26  Válasz a #141549. hsz-ra Előzmény #141549

kiss.gif ÜDV MINDENKI-főleg Zsu-nak!!!
Megjöttünk,sajnos!
Pár szó csak most,aztán később majd irok hosszabban!
KOS-varázslatos,minden olyan volt,mint álmomban!Achilleas Beach Hotel:mindenkinek csak ajánlani tudom,szuper ellátás,görög kaják keverve európai izekkel,készséges,kedves személyzet,szóval ZSU-köszönet neked,a sok-sok pálma,hibiszkusz,buganvillea,fikuszfa,citromfa,olivafa lenyűgöző volt és azok az illatok,naplementék...hhhmmm,életem legcsodálatosabb 2hete van a hátam mögött!!!
Voltunk Nyssiroson/megjegyzem,itt Nikea falu maga volt a megtestesült GÖRÖG-álom../Kalymnosra is átkompoltunk...hhűű,de sokat fogok még majd irni..Most egyelőre ennyi,kicsit szokom még a magyar valóságot,aztán újra jelentkezem!!!
Mindenki menjen egyszer el Kosra,megéri,a hajókázások pedig szuperek,Kalymnos gyönyörű/bár csak Pothiát láttuk.../de nagyon tetszett minden!
Kos szép,még a szemeteivel,kecskéivel együtt is csodás!!! icon_lol.gif
Egy bánatom van,Bottakati,kerestelek a reptéren,de nem láttalak,pedig anyuddal voltál,irtad... icon_cry.gif Viszont megismertünk egy másik magyar ,,párt"anyát és kedves kisfiát! icon_wink.gif

# 1866
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141630 Üzenet linkje2010-06-29 14:07:02  Válasz a #141541. hsz-ra Előzmény #141541

Szia Nova!

Én két hete jöttem meg, az Esperidesben laktunk. A főváros külvárosi-kertvárosi részén van, csendes, nagyon rendezett, virágos, szép, új házakkal beépített környezetben. A recepció kifejezetten elegáns, a szobánkról ezt már nem lehetett elmondani. A bútorok kicsit viseltesek voltak, de maga a szoba tiszta volt, frissen festve, mindennap takarítottak, kétnaponta adtak új törülközőt. A konyha alapfelszereltségű, de az edényekben nem volt gusztusunk semmit főzni. Kétlapos villanyrezsó, vízforraló van. A frigó viszont vadiúj és nagyon csendes. A fürdőszoba a szokásos kicsi, zuhanytálcánál függöny nincs, viszont a lefolyót nem tudták rendesen megoldani, így még nyitott ablaknál sem tudott a víz felszáradni. Emeleti szobában voltunk, szemben - és elég közel - egy görögök által lakott házzal, akik többször mosolyogva átintegettek és kifejezetten érdekes volt nézni esténként, hogy a konyhában milyen finomságok készülnek. De nem volt zavaró a közelségük, mert nem leskelődtek, és a roló le volt húzva náluk egész nap. A medencére néző szobák is elég csendesek lehetnek, mert én esténként úszkáltam még kb fél órát vacsi előtt, és sosem volt zaj.
Maga az apartman gyalog közel van mind az apró kavicsos parthoz (6 perc séta), mind pedig a belvároshoz (kb 15 perc séta). Érdemes buszra szállni (vagy motorral, kocsival) és elmenni szebb, homokos partokhoz, mint Tigaki vagy Kardamena (ott viszont sokkal erősebb a szél és nagyobbak a hullámok). Ki mit szeret, mi mindhárom strandon voltunk és tetszett. Az apartmanhoz egy sarokra van egy motorkölcsönző, és egy pékség, mindig tele friss kenyérrel, péksüteménnyel. Mellette egy szupermarket, jól felszerelt, minden kapható és külön zöldséges részleggel. Az apartmantól 1 utcányira van egy kínai kajálda, ott hétvégén a görögök esznek csak, 2-3 utcányira pedig van egymás mellett 3 taverna, az egyik konyhája nem olyan jó, ők főleg pizzákat gyártanak elvitelre. A másik kettőben nagyon jó a kaja.
"Röviden" ennyi, ami most eszembe jut.
Szia
Bottakati

# 1867
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141638 Üzenet linkje2010-06-29 14:56:02  Válasz a #141599. hsz-ra Előzmény #141599

Szia Zsebkuty!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok! Kos szerintem is jó választás egy nyaraláshoz, mert magán a szigeten is sok programlehetőség van, ráadásul a közeli szigetek (Nisszírosz, Kalymnos) is gyönyörűek, és akkor még nem is szóltam a bodrumi, rodoszi vagy patmoszi kirándulás lehetőségeiről.

# 1868
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141642 Üzenet linkje2010-06-29 15:00:54  Válasz a #141599. hsz-ra Előzmény #141599

Szia Zsebkuty!

Nagy öröm számomra, hogy ennyire jó sok és szuper élményekkel gazdagabban tértél haza Kos szigetéről. Annyi, de annyi kérdésem lenne és persze reggeltől estig tudnám hallgatni élményeidet.
Szintén örülök annak, hogy élménybeszámolómmal el tudtalak csábítani e csodás szigetre és pont abba a hotelben , ahol családommal csak egy hetet sikerült eltöltenünk.
Talán nem túlzok, hogy eszedbe jutot versem is, amint a gép hazafelé a kék ég felé repült? icon_lol.gif
Zsannazsu

# 1869
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141643 Üzenet linkje2010-06-29 15:01:10 

Szia Valcsi!
Szépek a Santorini-s képeid!!!
Köszi,valóban nagyszerű élményekkel telve értünk haza.Kellett ez a két hét,ami úgy elrepült,ma sem hiszem,hogy két hétig voltunk!
Meltemi-tudod,ettől féltem a legjobban!Hát,alig vártam,amikor kicsit erősödni kezdett a második hét elején,egészen szuper volt,óriási hullámokat okozott és ilyenkor/is imádtam a tengerben,bár bevallom,két napot elvesztegettem a szállodai medencénél is,én,akit régen ilyenre rávenni sem tudtak!
Összeszedem magam és majd irok még hosszabban!

# 1870
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141647 Üzenet linkje2010-06-29 15:06:05  Válasz a #141642. hsz-ra Előzmény #141642

icon_lol.gif Szia,Zsu!
Eszembe jutottál,de hányszor,mikor sétálgattunk a csodaszép kertben a leanderek-hibiszkuszok közt!!!Én sosem voltam hotelben,mindig önellátóztunk,de itt most nagyon-nagyon ,,beletrafáltunk"!Minden tökéletes volt!
Képzeld,20Eu-letétit kellett a légkondiért letenni és mivel az infós papiron azt irták,napi 6Eu,gondoltam,hogy 13napra szép kis summa lesz...visszaadtuk az utolsó előtti napon,erre visszaadták a 20Eu-t és nem is kellett pluszban fizetni,mert a TV és a légkondi is benne van az allincl-ban.. icon_eek.gif néztem ám nagyot!Igy a megmaradt 33Eu-t elköltöttük ajándékokra! icon_lol.gif
Kiszámoltam,hogy átszámitva cirka 7ezer forint/nap/fő volt az allincl.légkondistól,koktélostól,söröcskéstől,üditöstől,tengerre néző kilátástól-mindenestől....szerintem megérte,nagyon is!107-es szoba volt,távol a medence melletti zenétől,bár az is szuper volt,meg a pénteki szirtaki is... icon_wink.gif
Majd,ha teszek fel képeket,direkt neked is csináltam ám a keddi halnapról is,bár a választék kimerült 4féle halacskás ételben,rák sajna nem volt,volt viszont vörösmárna
icon_wink.gif Sietek,hogy minél előbb láthasd,de ez egy kicsit odébb lesz,nem vagyok benne vérprofi.

Legutóbb zsebkuty szerkesztette (2010-06-29 15:11:25), összesen 1 alkalommal
# 1871
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141652 Üzenet linkje2010-06-29 15:10:58  Válasz a #141643. hsz-ra Előzmény #141643

Szia Zsebkuty!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat és látom Neketk is hamar eltelt a nyaralás. Kiváncsian várom az élménybeszámolódat arrol a szigetről ahova eredetileg mi is szándékoztunk utazni idén.

Üdv itthon icon_lol.gif

# 1872
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141655 Üzenet linkje2010-06-29 15:15:28  Válasz a #141652. hsz-ra Előzmény #141652

icon_lol.gif Szia,kedves WhiteFrost!
Előbb-utóbb az is lesz!Minden álmom Nyssiros volt,hát mit mondjak,sirtam,mikor visszaindultunk Kosra.Aztán Pothia!!!Ott kiadó egy kikötőre néző apartman!Ha nyerek a lottón,viszem ki a családot,az tutti!!!
Egyébként június 21-től Mastichariból egy főre a komp Kalymnosra 4.50Euró,9.00-kor indul az első,1óra az út,igy visszafelé a következő 13.00kor indul és igy tovább este 20.00-ig!

# 1873
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141662 Üzenet linkje2010-06-29 15:44:14  Válasz a #141647. hsz-ra Előzmény #141647

Szia Zsebkuty!

Jézusom mennyi, de mennyi sárga vigyorgót kaptam! Ennyit érdemlek? icon_biggrin.gif
Viszont tudom, miről írsz, amikor a színes virágok és pálmafák kavalkádja közt sétálgattál kézen fogva férjeddel, majd a partra érve csodáltátok az álomszép naplementét.
Azt hiszem, nem túlzok, hogy az Achilleas Beach Hotelnek pl. ez az egyik előnye. Csiripelték a madarak, hogy Kos szigetéről hazaérkezett Zsebkuty már az első hét után csodás, barna színben pompázott.icon_redface.gif icon_redface.gif
A 107 –es szoba emlékeim szerint, tengerrel szemben jobb oldalt van, pont a homokos part közelében. Ugye?
All inclusive ellátással mi is csak itt ezen a helyen voltunk. Idáig mindig csak apartman és azt számolgattuk, hogy hogyan jövünk ki olcsóbban. Elárulom, hogy amint hazaértem első dolgom volt újból tervbe venni a szigetet és máris nézegettem az apartmanokat ill. stúdiókat. Rájöttem, hogy ha ennyi mindent meg kellene venni, nem jönnék ki olcsóbban. Na, ez nem azt jelenti, hogy vedeltünk és ettünk meg ettünk. Szóval véleményem szerint is megéri ez az ellátás.
Képeket küldjed, akár már egy képet is feltehetnél, amit a szoba erkélyéről készítettél vagy esetleg, ami a parton készült.
Na! Légyszi!
icon_lol.gif

kiss.gif

Üdv Zsannazsu

Legutóbb Zsannazsu szerkesztette (2010-06-29 15:54:27), összesen 1 alkalommal
# 1874
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141665 Üzenet linkje2010-06-29 15:54:13  Válasz a #141662. hsz-ra Előzmény #141662

icon_lol.gif Zsu!!
Sajna a képekkel annyit kell várni,mig egyik ismerősünk ráér,mert mi hülyék vagyunk hozzá,sajna,ráadásul egyenként kicsinyiteni kell,az is sok idő... icon_cry.gif előbb-utóbb meglesznek!
A kilátás csoda volt,naplemente az erkélyről a tengerbe...nem is gondoltam volna,felár nélkül ennyi szépet kapunk majd!!!
Pusszzancs!

# 1875
Zsannazsu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
71 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141667 Üzenet linkje2010-06-29 15:55:53  Válasz a #141665. hsz-ra Előzmény #141665

Most írok egy emailt. icon_exclaim.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 124 125 126 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu