Szia Tsipurouzo!
Én nem tenném. A helyi utazási irodások azokat a szobákat adják ki a saját zsebükre, amelyeket otthon nem tudtak eladni. Vagyis azok a szobák megegyezőek azokkal az apartmanszobákkal, amiket az otthoni katalógusokban láttok, csak az otthoni utazási iroda nem tudta értékesíteni az adott hétre. Tavaly volt olyan, akit beköltöztettek 3 napra egy apartmanba, mondván, hogy egy hétig ott lehetnek, majd 3 nap után átköltöztették Őket máshová. Tulajdonképp tudnék segíteni, ha konkrét időpontot írtok, de már annyian átvágták így a tulajdonosokat, hogy... Lekötötték az apartmant, de nem érkeztek meg. Persze előleget nem küldtek. Így pedig nem tudom, hogy hajlandóak-e lekötni egy-egy szobát. Nyilván, ha előleget utalnak, más a helyzet. Nagyon nem folyok bele ebbe, mert az elmúlt években a segítségemért csak azt kaptam, hogy mi magyarok mennyire megbízhatatlanok vagyunk, és azt kell mondjam, igazuk volt. Tényleg sok, a fentebb említett eset történt. Persze rengeteg apartman van, és elég sok inkább magán úton adja ki a szobákat, nem utaztat irodával.
Melyik biztosítónál érdemes utas biztosítást kötni? Igazából az érdekel, hogy az ottani orvos melyik biztosítót fogadja el, hogy ne kelljen ott pénzzel fizetni?
Ha lenne két személyes tengerre néző szabad apartmanjuk (aug.8-22ig)a
haus katerina tulajdonosainak és az ára a kereteinkbe is beleférne
akkor mi tutira küldenénk foglalót szerintem már februárban.
Nem nagyon tudom milyen árakra lehet számítani,de két hétre fejenként
max 75-80 ezret tudnánk rászánni...
Ezt az apartman meleg szívvel tudom ajánlani. Mi 2007-ben húsvétkor voltunk itt. Párszor voltam már Sartin, talán ez volt a legjobb apartman. A Relax pizzéria mellett van a parton.
www.sarti-theodora.gr
Szia!
Én már néztem ezt az apartmant és nagyon tetszik..
De pont akkor mennénk mikor a legdrágább 60euró
14 éjszakát szeretnénk ott lenni és így már nagyon sokba kerülne:-(
Te mikor voltál és mennyi időt??
Én is már 4szer voltam és nagyon szeretem.Idén úgy döntöttünk autóval megyünk,hogy a környéket jól bejárhassuk:)
Most augusztus elején szeretnénk menni...
Már most annyira várom
Az utóbbi heteken nagyon leköt az apartman nézegetés...
Totál rákattantam
igen,már nézegettem
de nem minden háznak van honlapja....
Gondolom fel kell venni a sithon travellel a kapcsolatot ha valamelyik ház tetszik.....Azért nézegetem ezeket annyit mert hát nem mindegy,hogy milyen szálláson lesz az ember 14éjszakát.Olyan jó mikor jóérzéssel mész vissza
az apartmanba és nem undorodsz mondjuk a tusolótól vagy az ágyneműtő...
Mi tavaly Pargan voltunk az aeoluss-al és hát az az apartman mikor megláttam belülről majdnem sírtam.(pedig a katalógusban ez volt a legszebb)Még szerencse,hogy nem
főszezonban voltunk így kaphattunk másik szállást..
A Kalóztanya a motorkölcsönzők utcájában van. Az egyetlen hely Sartin, ahol lángost tudsz enni. Egy kis "bár" szerű valami, magyar csatornákkal, internetezési lehetőséggel, kedves emberekkel. A helyszínen tudtok befizetni a kalóztúrára. Én még nem voltam velük ilyenen, hiszen én olyankor látástól vakulásig dolgozok, de még nem hallottam negatívan nyilatkozni túristát az Ő hajókirándulásukról visszaérkezőleg. A tulajékat ismerem, tényleg nagyon korrekt, végtelenül rendes emberek. Ha jól tudom van weblapjuk is. Megpróbálom megtudni.
Szia Lililuca!
Lerohantam, megkérdeztem: abban az időszakban, amikor jönnétek, persze a legdrágább. Márcsak azért is, mert augusztus 15-én van a Mária ünnepük, de amúgy is tele van a falu görögökkel is abban az időben. 55Euró/éjszaka, és 25% előleget kérnek utalni.