Na,megjöttünk mi is . Kegyetlen egy út volt ! Tegnap 10.15 kor indultunk Vasiliki-ből és ma reggel 4.30 ra értünk haza (Bp.)
Később még írok, egyenlőre még kóválygok ....
És egyébként mit szóltál a motoros sztorimhoz?
Hová terveziket a jövő nyarat?
Én is már titkon a helyeket nézegetem, és egyre jobban azt érzem, hogy Zakynthos-ra szeretnék menni!
Nyusssszi"
Én is már titkon a helyeket nézegetem, és egyre jobban azt érzem, hogy Zakynthos-ra szeretnék menni! [/quote]
Szép hely,jó is, de szerintem ott fölötte van, jobb is... Akkor már tudod is ,hogy mire gondoltam.Ez csak az én subjektív véleményem.Az Imperátor és NB I. Mi a véleményed?
Kösz ! Szia !
Hát én még ennyit autóban nem ültem ill egyszer Korfura mentem 24 órát busszal ,de ott legalább nem vezettem. Oda még hagyján mert előtte Nei Poriban voltunk 1 hetet és innen mentünk át Lefkadára. Már ez az út is majdnem 8 óra volt (jó a gyerek összehányta a kocsit stb) csak az a megállás volt 1 óra , nem volt egyszerű 2 kisgyerek + anyós ....
Én azt hittem úgy 5 óra alatt átérünk, de az az út a Meteórák után, hát nem egyszerű .....
folyt.köv.
De a hazaút volt igazán kemény! A.Nikolaos-nál le volt zárva az út, legalább is mi azt hittük (mert ezt mondták) és terelés volt az elágazásnál jobbra. Elmentünk mi is Vonitsa-ba, mert onnan a térkép szerint volt egy másik út Aktio/Preveza felé, de ezt az utat nem találtuk és a görögök sem tudták merre van, így ott bolyongtunk Vonitsa-ban. Állandóan visszaküldtek az eredeti útra A.Nikolaos felé. Ekkor leintettem egy szembejövö rendőrautót. Poénos volt, mert mind ketten visszatolattunk, mert közbe persze elhaladtunk egymás mellett. Ők mondták, hogy a Prevezai alagút van lezárva "demontsráció" miatt, de ők is átvertek, mert vissza küldtek A.Nikolaosba mondván, hogy nemsokára megnyitják az alagútat. Így ott rostokoltunk még fél órát aztán fogtuk magunkat és elhúztunk Amfilochia felé, persze így jóval nagyobb kerülővel jöttünk, de már nem volt értelme várni. Így is kb. 2,5-3 órát vesztettünk a várakozás és a kerülő miatt.
És egyébként mit szóltál a motoros sztorimhoz?
Hová terveziket a jövő nyarat?
Én is már titkon a helyeket nézegetem, és egyre jobban azt érzem, hogy Zakynthos-ra szeretnék menni!
Motoros sztoriról csak annyit, hogy ez általában jellemző: rendesek-kedvesek, de azért van szopás rendesen. Háát, igen, mi is tervezzük a jövő nyarat, de egy kicsit másképp mint a mostanit. Valószínűleg Paralia-ra megyünk, de mielőtt leszeditek a fejem, hozzáteszem hogy egy egész apartmant ki tervezünk venni, kb annyian mennénk. Így már gondolom érthető, rövidebb is az út, olcsóbb is, így kevesebb nyűg.