Kérésre elkezdtem feltölteni képeket, de nagyon lassan ment, így több részletben lesz majd meg a teljes album, sajna a sok munka miatt nem tudok elég időt szánni erre.
Davolla Ádám, esetleg nézz rá az Invia. hu-ra, mi ott foglaltuk NAGYON kedvező áron Kost.
Sziasztok! megnéztem az Invia. hu,neckermann.hu és a lastminute.hu.
Min1ik jól hangzik.Bár én eddig csak a Neckermannról hallottam.De a többi is tetszik
A neckermannál most drágábbak az ajánlatok de a minőség ahogy látom az is növekedett
#1427902010-07-06 17:37:29 Válasz a #142775. hsz-ra
Szia Atosz!
Igen, ennél vannak sokkal olcsóbb utak a szigetre.
Különben kétlem, hogy venné az adást, mert nincs antennája. .)
A kos fórumon is próbálkozik.
Zsannazsu
#1428052010-07-06 18:59:01 Válasz a #142790. hsz-ra
Kedves Zsu!
Pár képet tettem fel iwiwre,ha gondolod és nagyon vágysz rá,megnézheted,aztán hétvégén ide is felteszem őket,addig mással kell sajna foglalkoznom!
Pusz!
Tegnap mi is hazaérkeztünk Kos-ról. Még csak testben vagyok itthon, a lelkem ott maradt még. De lassan haza kellene rángatnom magam, két nap múlva kezdődik a munka.
Én először jártam Kos-on, és valóban nagyon kellemes hely, sok-sok látnivalóval. Egy hetet voltunk, de nem volt elég, így sem láttunk mindent.
Őszintén szólva, első benyomás után megijedtem, mert kicsit koszos a sziget néhol elhanyagolt. De Kos város nagyon szép, hangulatos, és a sziget többi kisvárosa, faluja is.
Voltunk Törökországban, 3 sziget hajókázáson, Nissiroson és egy napra autót is béreltünk. Természetesen Asklepiont, az erődöt Kos városban, Ziát, Embros Thermat, Kefalost nem hagytuk ki.
Mi 2 és fél éves kisgyermekünkkel voltunk, aki imádta az egész nyaralást. Minden hova vittük magunkkal, kicsit féltem is tőle, hogy bírja majd, de élvezte. A vulkánnél nem vittük le a kráterhez, de egyébként semmiből nem maradt ki.
A képeket még ma este fogjuk megnézni egy üveg görög bor kíséretében.
#1428152010-07-06 19:32:29 Válasz a #142809. hsz-ra
Jaj, még annyit, hogy a szállásunk a Zephyros volt. Teljesen elégedettek voltunk vele és nem bántuk meg. A neten olvastak alapján kicsit féltem tőle, de szerencsére nem volt mitől. A többi szálláshely nekem helyszínben nem tetszett. Mármint, szeretem, ha minél közelebb vagyok a tengerhez és a városhoz is, és ennél a szállodánál mindkettő megvolt Láttam a Rena apartmant, ami nagyon szép, biztosan belülről is klasz, a környéke viszont nekem nem tetszett.
Találtunk egy jó kis éttermet, ami ha a Zephyrossal szemben álltok balra van, a Marina kikötő vége felé, jobbra egy kis utcában. A saroktól kb. 30 méterre. Egy család csinálja az éttermet, igazi görög hangulatú, kék székekkel, asztalokkal. Lithino a neve.
Nagy adagokat adnak, nagyon finoman főznek. Mindig ajándékba kaptunk egy salátát és a vacsora végén görögdinnyét. A kis lányunkat imádták, tegnap még a szállodához is eljöttek elbúcsúzni tőlünk, és ajándékkal lepték meg a gyermekünket. Igazi meglepetés volt. Árban jó. 2 főre a vacsora salátával, főétellel, fél liter borral, üveg vízzel 18-20 euró volt.
A hajó kirándulásokat magán úton szerveztük, a kikötőben számtalan lehetőség kínálkozik, ahogyan itt a fórumon korábban is írták. Alkudjatok bátran az árból, engednek.
Egy dolgot írnék, amit én nem olvastam korábban sehol. (lehet elkerülte a figyelmem) Embros Thermi nagyon klassz, de nagyon kavicsos, köves is. Valami cipőt, papucsot érdemes vinni, mert én mezítláb alig bírtam magam bevonszolni a vízbe, annyira szúrta a talpam a talaj. És nem gondoltam volna, hogy ennyire meleg a víz, szinte forró.
Nos, megnéztem a képeket. Nagyon szépek és jók a felvételek!
Jó volt megint ott lenni legalább így a szigeten. érte.
Szi Ferradri!
Jó olvasni, hogy szintén jól éreztétek Magatokat. Az, hogy mikor sikerül visszarázódni a fogaskerék fogságába?
Hm! Hát , igen! Ez egy költői kérdés.
Viszont suttogva elárulok valamit.
Nagyon, de nagyon sokáig fogsz visszavágyni e csodás helyre.
Képek, élménybeszámolók?