Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1921
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125907 Üzenet linkje2010-02-14 12:04:37  Válasz a #125906. hsz-ra

Adrikanemeth!
Limenasban - ahol pl a Zeuszos Popis' apartman van - homokos , de a két igenjó strand a Golden és a paradise bech is homokos. De nagyon sok van. Van ahol a homok sárga mint amit mi itthon is megszoktunk, de van fehér márványhomokos is.

# 1922
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125908 Üzenet linkje2010-02-14 12:36:23 

Kedves Lambos! Ti helyileg hol voltatok a szigeten?
# 1923
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125912 Üzenet linkje2010-02-14 13:08:14 

adrikanemeth írta:
...Igen, én is úgy látom, hogy talán jobban nekünk való Thassos!icon_smile.gif Amikor Kavalából áthajóztunk és megláttuk a férjemmel, hmm ..még a szavunk is elállt. És emlékszem milyen olcsón tudtunk megebédelni a kikötőben. Nem is akartuk elhinni! Lehet, hogy Thassos lesz a nyerő??icon_smile.gif

Mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb; ha visszaolvasol, láthatod, hogy Thassos sem egy igazán nyüzsgős hely, de vannak természeti szépségei, s változatos strandjai, de ahhoz körbe kell (és érdemes) járni, ami csak kb. 80 km-t jelent. Ismerj meg minél több véleményt mielőtt döntesz!

# 1924
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125914 Üzenet linkje2010-02-14 13:13:03  Válasz a #125908. hsz-ra Előzmény #125908

Adri!
Limenas - Popis' apartman - Dias Zeusz.
Potámia - atherion - Apollon.
Limenas nyüzsgőbb, több látnivalóval - de kissebb és zsúfoltabb stranddal
Potamia nyugisabb de sokkal jobb a part.
Ha van kocsi vagy motor akkor a helyszín nem számít. Ha kőrbe mész a sziget körül 90 km. Könnyen bejárható és érdemes is.
Mind a két apartman teljesen korrekt.

# 1925
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125915 Üzenet linkje2010-02-14 13:16:12 

h.apci írta:
adrikanemeth írta:
...Igen, én is úgy látom, hogy talán jobban nekünk való Thassos!icon_smile.gif Amikor Kavalából áthajóztunk és megláttuk a férjemmel, hmm ..még a szavunk is elállt. És emlékszem milyen olcsón tudtunk megebédelni a kikötőben. Nem is akartuk elhinni! Lehet, hogy Thassos lesz a nyerő??icon_smile.gif

Mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb; ha visszaolvasol, láthatod, hogy Thassos sem egy igazán nyüzsgős hely, de vannak természeti szépségei, s változatos strandjai, de ahhoz körbe kell (és érdemes) járni, ami csak kb. 80 km-t jelent. Ismerj meg minél több véleményt mielőtt döntesz!

Igen, tökéletesen igazad van, mérlegelni kell! Sok helyen jártunk, mindegyik kicsit pezsgőbb, sok tavernával, szép főutcával. Igazából olyan helyet keresünk, ami ilyen típusú. Persze nem mellékes az ár sem, de mi mindig tudtunk kompromisszumot kötni. Szóval még várjuk az IBUSZ tavaszi akcióját. Ha ott nem találunk megfelelőt, akkor valószínű, hogy Thassos lesz a befutó. A Dias-nál elég elérhető árban van.
Üdv:Adri

# 1926
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125916 Üzenet linkje2010-02-14 13:19:49  Válasz a #125915. hsz-ra Előzmény #125915

Adri!
Ha a nyüzsi szempont akkor Thassoson a fővárost Limenast javaslom, esetleg Limenáriát de ott a stand elég rossz.

# 1927
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125918 Üzenet linkje2010-02-14 13:35:24 

Kedves Lambros!
De aranyos vagy, hogy ily gyorsan válaszolsz!icon_smile.gif
Igen, fontos a nyüzsi! No, nem discora gondolok,- mert 31 évesen abból már talán kinőttem!!icon_smile.gificon_smile.gif
Inkább arra, amit már írtam is, hogy legyen választék a tavernák, a boltok, akár a pékségek között is este legyen az utcákon élet.
Tényleg, Limenas strandja milyen?
Bár van autónk, nem azzal mennénk, nekem nincs jogsim, az úton bármi történhet, akár a férjem rosszul is lehet, akkor meg mit csinálok. Szóval mi maradunk a busznál, vagy repülőnél, így robogóbérlés marad. Remélem van rá lehetőség!icon_smile.gif

# 1928
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125919 Üzenet linkje2010-02-14 13:37:43 

adrikanemeth írta:
...Szóval még várjuk az IBUSZ tavaszi akcióját. Ha ott nem találunk megfelelőt, akkor valószínű, hogy Thassos lesz a befutó. A Dias-nál elég elérhető árban van.
Üdv:Adri

Tavaly volt az IBUSZ kínálatában Limenasban a régi kikőtőnél (azt hiszem) a Hotel Angelika, ami nem igazán olcsó, de nem rossz, s közel van a strandhoz is... icon_wink.gif

# 1929
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125923 Üzenet linkje2010-02-14 13:51:41 

Na, ezért szeretem a Hellasz.hu-t!icon_smile.gif
Mindenki segítőkész, kedves!
Kedves H.apci!
Sajna ebben az évben nincs az IBUSZ nyári katalógusában thassos-i üdülés. Nem tudom lesz-e valami különleges akciójuk, majd kiderül. Bár a férjemnek nem tetszik a "fizessük be és majd 2 héttel a nyaralás előtt megtudjuk" -féle dolog. Thassoson meg a nászutunkon már voltunk, bár csak pár órát, de már akkor lenyűgözött bennünket és megfogadtuk, hogy ide vissza kell jönnünk!icon_smile.gif
A képek mind Thassoson készültek?icon_smile.gif

# 1930
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125925 Üzenet linkje2010-02-14 14:15:15  Válasz a #125923. hsz-ra Előzmény #125923

Szia én is Thassosra szeretnék idén menni, de van még egy iroda aki ide is utaztat és a másik irodákal szemben ök 12-13-napos útjaik vannak hasonló árakon mint a másik kettönek az egy hetes turnusaik csak ugye az a bajom nekem hogy ez az iroda az Aelous és olvastam már hideget is meleget is róluk bocs hogy belekotyogtam
Ja és a dias nem vissz be a szigetre le kell szálni a buszról és a csomagokkal lehet kompozni ott vár az ideegen vezető a kikötönél icon_redface.gif

# 1931
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125926 Üzenet linkje2010-02-14 14:19:26 

adrikanemeth írta:
...Kedves H.apci! ... A képek mind Thassoson készültek?icon_smile.gif

Az a kettő, amit ide feltettem, az igen. Az első Skala Potamia, egy nyugisabb nagyon kedvelt üdülőhely rengeteg vízközeli szállással, a másik a fővárosi strand, ez meg a kompon készült: icon_wink.gif

# 1932
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125929 Üzenet linkje2010-02-14 14:47:27 

A sirályokra emlékszem:) a komp mellet repültek és koldultak:)
# 1933
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125930 Üzenet linkje2010-02-14 14:50:22  Re:

papamaci írta:
Szia én is Thassosra szeretnék idén menni, de van még egy iroda aki ide is utaztat és a másik irodákal szemben ök 12-13-napos útjaik vannak hasonló árakon mint a másik kettönek az egy hetes turnusaik csak ugye az a bajom nekem hogy ez az iroda az Aelous és olvastam már hideget is meleget is róluk bocs hogy belekotyogtam
Ja és a dias nem vissz be a szigetre le kell szálni a buszról és a csomagokkal lehet kompozni ott vár az ideegen vezető a kikötönél icon_redface.gif

Szia Papamaci!
Dehogy beszélsz bele!icon_smile.gif Én csak örülök, ha valaki segíteni szeretne. Hmmm Aeolus??Még nem utaztunk velük, sajna én is olvastam róluk ezt-azt. De ki tudja. Meg is nézem a lapjukat, mit kínálnak Thassosra. Felcsigáztál!icon_smile.gif

# 1934
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125931 Üzenet linkje2010-02-14 14:54:57 

Papamaci!
Még annyit az előző hozzászólásodhoz, hogy ezzel csak akkor van bajom, ha a szállás messze van a kikötőtől. Bár rossz vagyok, mert mindig a férjem cipeli a csomagokat, nekem csak a kézipoggyász, meg a fényképező jut. icon_lol.gif

# 1935
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125934 Üzenet linkje2010-02-14 15:08:19 

Papamaci!
Megnéztem az általad ajánlott Aeolus thassosi kínálatát és meg kell mondanom, hogy elégedett vagyok. Mert náluk 13 napért csak 6 ezerrel kell többet fizetni, mint a Diasnál a 10 napért. Neked mi a véleményed?
Ti mikor mennétek?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 128 129 130 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu