SziaEszter!
Kivánok neked nagyon szép nyaralást!!!
Szia Zsebkuty!
Most én nektek kivánok majd problema mentes és nagyon kellemes zantei nyaralást és remélem úgy mint Joszának ez be is fog következni.Már csak egy pár nap és "szevassz Vera"...pát intesz a Feri-hegyi gurulónak...
Majd még priviben tanákozunk...
#1059352009-06-23 10:27:00 Válasz a #105895. hsz-ra
Nem kulturált viselkedés de ha egy görög esten elmegy akkor egy zenés bárban ahol csak ők vannak ott se nagy gond, nem az utcán csinálták akinek ez nem tetszik ne menjen be az ilyen helyekre. Félreértés ne essen én nem védeni akarom öket de itt a fórumon akkora pánikkeltés volt az angolok miatt hogy sokan be sem mertek menni Laganasba szétnézni még nappal sem, pedig még este is nyugodtan be lehet menni.
Zakynthosra, Laganasra megyünk nyaralni. Valaki tudna mondani valamit az árakkal(alkohol) illetve a fakultatív programokkal kapcsolatban?Valahogy el lehet jutni onnan Athénba? A bulik milyenek?
Köszönöm
Szia Detti!
Persze, leírom majd a tapasztalatainkat,figyeld majd a fórumot!
ciao!
Szia Jamaica!
Nagyon rendes tőled, várni fogom az infókat. Reméljük szép és jó lesz minden, főleg az időjárás. Velünk hétvégén nem igazán volt kegyes az idő. Csak az esküvőnket mosta el!!! (( Gyönyörű szép környezt és eső... Gondolohatod!!! A nászut ennél már csakl jobb lehet!!!
Ui: Nekten nagyon jó pihenést és jó utazást kívánok!!!
#1059672009-06-23 12:23:15 Válasz a #105963. hsz-ra
Kedves Odetti!
Először is gratulálunk az esküvődhöz és sok boldogságot kívánunk. Az eső az esküvő napján nagy szerencsét jelent. A néphit szerint hosszú és boldog közös élet várható.
Üdv: Josza
Segítséget kérnék. Párommal mostanában foglalnánk le a nyaralásunkat, de az apartmanok között nem jutottunk dűlőre. Ami érdekelne: Alykanas-Stonebridge apartman. A többiről találtam infót, de erről szinte semmit. Érdekelne, hogy milyen a felszereltsége, kilátás a teraszról, közelében boltok tavernák vannak-e, van-e hozzá kert, és hogy van-e csendesebb parszakasz a közelében, ahol lehet pecázni, búvárkodni. Előre is köszönöm annak aki segít!
Nem kulturált viselkedés de ha egy görög esten elmegy akkor egy zenés bárban ahol csak ők vannak ott se nagy gond, nem az utcán csinálták akinek ez nem tetszik ne menjen be az ilyen helyekre.
Szerintem azért voltak csak részeg, széken, asztalon táncoló angolok abban a bárban, mert jó érzésű ember nem valószínű, hogy bemegy ilyen csürhe közé! Sajnos túl sokan vannak, így a Te felfogásod szerint (hogy nem kell bemenni olyan helyre ahol Ők vannak) a kultúráltan szórakozni vágyó emberek nem tudnának lassan hová beülni Laganasban.
Ezt egy másik fórumból idézem:
"Ami igazán felháborító az a folyamatos ivászat, hogy nem képesek megállni, hogy ne igyanak öntudatlanságig, és viselkedjenek ordenárén. Épp a hét elején tört ki a botrany, mert Laganas strandján elkaptak fiatalokat 'orális kielégítő versenyen' a rendőrök.
Áll a bál, mert az angolok nem képesek felfogni hogy nekik kell változni, Ők úgy vélik, az adott hely hibája, hogy túl olcsón adják az alkoholt (tegye fel a kezet aki szerint túl olcsó!) és nekik joguk (!) van leengedni a gőzt, a görög hatóságok (a spanyolokkal karöltve) viszont keményen akarnak fellépni a hülye suhancok ellen, és hajlandóak lennének kitiltani az orszagból az ilyeneket.
Kedves Odetti!
Először is gratulálunk az esküvődhöz és sok boldogságot kívánunk. Az eső az esküvő napján nagy szerencsét jelent. A néphit szerint hosszú és boldog közös élet várható.
Üdv: Josza
Szia Josza,
Köszönöm a jókívánságot! A párom nagypapája is ezzel vigasztalt, de annyira le voltam törve, hogy akkor mindegy volt. Most már mosolygok azon, hogy egy rozzant ernyővel a fejem fölött mondtam ki az IGEN-t.
Szükségünk volna egy Zaki útikönyvre, bár írtam a hölgynek aki itt szokta hirdetni de még nem válaszolt, a könyvesboltokban meg azt mondják hogy nem is létezik csak görög szigetek cimű könyv. Abban meg nem sok mindent írnak Zakiról.
Tudna valaki segíteni? Hálából hozok neki Mythost.