#1297972010-03-26 13:56:27 Válasz a #129791. hsz-ra
Aki nem talált helyet a Grandnál, nézze meg ezt a linket - csak úgy találtam, nem jártam utána alaposabban, de az ára jónak tűnik. Persze lehet, hogy csak továbbértékesítő és a Grand-ét árulja, nem tudom.
buszos utazás ITT
#1298162010-03-26 18:02:31 Válasz a #129811. hsz-ra
Szia!
...és tulajdonképp hova és mi az ottani feladatod?Had kiváncsiskodjak mán egy kicsit.Tudod ez most egy kis irigységet is takar, bevallom...
Kefalóniát én soha nem tudom befejezni.Ez egy flúg... Van ilyen.
#1298182010-03-26 18:16:48 Válasz a #129816. hsz-ra
Egyutt megyunk Marcsival (o lesz a Grand idegenvezetoje Skalan)...
En atadom neki mindazt amit mar tudok a szigetrol (sot ez a dolog mar folyamatban is van)...es ehhez meg egyutt is hozzateszunk sok-sok infot a rendelkezesunkre allo ido minden percet kihasznalva...
Kicsit "sajat gyerekemnek" is erzem Skalat hiszen en is ott voltam, amikor felfedeztuk a szigetet, es kivalasztottuk a falut, ahol szallasokat kerestunk, es talaltunk...azon leszunk, hogy mire indul a szezon a leheto legtobb info legyen a birtokunkban....ehhez persze igenybe vesszuk a helyiek segitseget, akik kozul nehannyal a korabbi ott tartozkodasaim soran mar szinte barati viszonyba kerultem...aztan ha jol megy minden egyszer majd nyaralni is elmegyek erre a csodaszep szigetre
húúúú Platia Ammnos-nál most látom mennyire brutális a lejutás Sejtettem eddig is,hogy kb. Egremni 2-re számíthatok,de ez lehet még komolyabb lejutás szempontjából,és akkor arra nem is gondolok hazafelé egész napi fürdés és hullám ugrálás után milyen lehet feljönni itt
Atosz Te hogy viselted a sok -sok lépcsőzést?
#1299362010-03-27 21:15:54 Válasz a #129911. hsz-ra
Nem minden napos lépcsőzgetés az biztos,pláne 35 fokban,mint akkoriban mi is tettük Mi sokat túrázunk itthon is és kint is,de azért maradandó emléket produkált Platia Ammnos a "bícsével"... Jól aludtunk aznap iccaka
Le még hagyján,de vissza már húzósabb... Vizet vigyetek bőségesen,mert lesz huzatja... ha meleget fogtok ki.
#1299372010-03-27 21:23:07 Válasz a #129936. hsz-ra
Sejtettem én,hogy ezt mondod A víz gondolom gyorsan mélyül?Valami érdekesség ,élővilág volt a lenti világban?Érdemes pipát ,talpat,szemüveget is lecipelni?