Sziasztok Nei kuckó lakói!
Cerezin!
Nagyon jó utat kívánunk Nektek! Érezzétek jól magatokat és néha gondoljatok azért Ránk is hogy nekünk milyen jó is itthon....(tudod? nagykabát és hasonlók )
Rátok biztosan csak a finom meleg idõ vár kint Görögországban!
Nah persze és Beáék.... puszilunk mindenkit...Ágit,Beát és Bernit is... yah és persze Vaszilijt is a mtorkölcsönzöst. Mindenképp menjetek el Hozzá... hidd el felejthetetlen élményben lesz részetek. Bár egész Nei Pori tényleg felejthetetlen gyönyörû tengerpart... Most mi kéretszkednék be a böcsitekbe ha lenne még egy picike helyecske ..és véleményem szerint még sokan mások is jönnének....
Beáék tényleg tudnak Rólatok uh. nyugodt szívvel mehettek.Sztem ne idegeskedj a papírok miatt Tõlünk sem kérte senki sem... csak úgy tessékeltek be h már készen is van a szobánk és menjünk foglaljuk el....nagyon kedvesek és tényleg szeretettel fogadtak minket. Ahogy sztem Benneteket is fogadnak majd 3 napocska mulva.
Jajj de nagyon irigykedem most.
Nagyon jó utat! Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat!
Üdv. Mindenkinek!
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot. Most hozta a póstás a papirt/vouchert/, úgy, hogy már ez is meg van. De egy kérdésem lenne, mert arra az utazási iroda nem tudott válaszolni, hogy mi van akkor, ha mi pont akkor érkezünk, amikor pihi van. Azt írták a papírra, hogy 9-13-ig és 18-21-ig tart nyitva az iroda Nei Pori-ban. Nem szeretnék közel 50 órás utazás után még 4-5 várakozni, úgy, hogy se mosdani, se vécére menni nem tud az ember. Ez már egy kicsit kikészíti az ember idegeit. Sajnos volt bent részem már. Remélem, hogy itt nem fordul elõ és csak elõre aggódom. Attól függetlenül biztos, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat és ígérem, hogy gondolok mindenkire.
BRobert, Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok Sarti-ban.
Még jelentkezem az utazásig.
Köszi mindenkinek a köszöntést. A hétvégén jó nagy buli lesz! Csak az idõ legyen hozzánk kegyes, bár erre nem sok remény van.
Cerezin!
A nyitvatartási idõ az irodára vonatkozik. Bea rendszerint úgy sincs ott az érkezések napján, állandó rohangálásban van része, de az irodából utána szólnak telefonon. Ha az iroda valami csoda miatt mégis zárva lenne (mi is kicsúsztunk a nyitvatartási idõbõl mikor megérkeztünk, nyitva voltak ) telefonon te is el tudod érni a Beát. Mi azt tapasztaltuk, hogy fel vannak készülve erre a napra, de tény bármikor közbe jöhetnek dolgok.
Sziasztok!
Ma reggel értünk haza Nei Pori-ból, nagyon jó volt, iszonyat meleg volt... oda még csak most érkezett meg a hideg, a héten már csak 25-26 fok lesz. Akit valami érdekel, szivesen válaszolok.
Nyussszika! Mi most hétfõn indulunk nei poriba mennyire rossz ott az idõ? Milyenek jelenleg az árak, és melyik apartmanban voltatok? Mi a Dorá-ba kapunk szállást...
Üdv. Mindenkinek!
Rebeka, köszönöm a nyugtatást, én is remélem, hogy nem lesz semmi gond.
Mindenkinek köszönöm a drukkolást és igérem, hogy gondolni fogok Rátok egy jó hideg sör mellett és persze a finom görög falatok között. Ne irigykedjetek, mert azt írták a nejemnek görögbõl, hogy szakad az esõ és elég hûvös az idõ. Nincs 20 fok. Remélem mire oda érünk ezerrel fog sütni a nap, ha nem akkor majd keresünk "más" elfoglaltságot.
Mégegyszer mindenkinek nagyon jó emlékezést és irigykedést. Remélem jogos lesz az irigykedés és nem csap át sajnálatba.
Üdv.: Mindenkinek, a 25-i "viszontlátásra"!
Az idegenvezetõnk mondta, hogy észak Görögországban hóesés lesz, Nei Pori környékén pedig 10 fok visszaesés várható (ezen a héten), hogy ez jövõ héten is marad-e, azt sajnos nem tudom.
De ha azt nézed, 27-28 fok is kellemes, a víznek meg úgyis sok idõ kell, hogy lehûljön, tehát fürödni biztosan tudtok majd.
A tengerrel viszont vigyázzatok, nem akarok senkit megijeszteni, de nekünk az utolsó elõtti éjszakán volt részünk egy nagy szélviharban, és mindenféle dolgot kisodort a víz a part közelébe. A poliptól kezdve a medúzán át mindennel találkoztunk. A medúza meg is csípett, mert a hátam mögött volt és késõn vettem észre, de szerencsére úgy kb. 5 centis volt, úgyhogy a viszketésen kívül semmi bajom nem lett.
Az árak annyira nem szörnyûek, ha valami konkrétan érdekel, szivesen válaszolok, még a fejemben van minden.
Mi a Kalliopé házban voltunk, az nagyon szép és tiszta volt, de a Dóra házról se hallottam semmi rosszat.
Nyusssszi!
Hát bizony ez nem semmi! Hát a 28 fok még jó lesz nekünk, de attól kevesebb jó lenne, ha nem lenne! Félek egy kicsit az ilyen tengeri állatoktól, de hát legfeljebb megszeretem õket!
Mondjuk egy gyros milyen árban van most ott? (pitában, tálban)
A gyros-t mi csak pitában ettük, mert pont a pitatészta miatt imádom, de ha jól emlékszem, akkor 5,5 fölött nem igazán láttam sehol a tálat (nagyon maximum 6). A gyrost pitában mi csak egy helyen fogyasztottunk egész héten (minden nap ), ott valami eszméletlenül finom volt, és 2 euróba került. Volt mégegy hely, ahol 1,9 volt az ára, de mivel nekünk a másik nagyon bevált, ezért ide már nem mentünk be.
Az Iraklis étteremben ettem csirkehúsból készült szuvlakit (5,5 euró), a párom meg sült báránybordát (7 euró). Mind a kettõ isteni finom volt, érdemes ezt az éttermet kipróbálni!
Jövõ héten kedden megyünk az El Greco apartmanba.
Úgy hallottuk be lehet ott is fizetni a félpanziós ellátást,szerintetek ennek van értelme?
Valaki fizetett-e már be?
Igazából az érdekelne,hogy a reggeli svédasztalos-e és mennyire bõséges?
A vacsora menüválasztásos-e és ha igen álltalában hány fajta étel közûl lehet választani?
Autóbérléssel kapcsolatban tudtok-e árat mondani mennyibe kerûl 2-3 napra?